Σερβία-Καναδάς (8/9/2023): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Η Σερβία κι ο Καναδάς διεκδικούν την παρουσία τους στον τελικό του Μουντομπάσκετ σε μια «μάχη» πλούσιες επιλογές για στοίχημα.

Στη «Mall of Asia Arena» της Μανίλας στις Φιλιππίνες η Σερβία κι ο Καναδάς κοντράρονται στην ημιτελική φάση του Μουντομπάσκετ 2023 αναζητώντας την πρόκρισή τους στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης και την ευκαιρία να διεκδικήσουν το χρυσό μετάλλιο. Στην πλατφόρμα της Betsson, όπως πάντα, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για αθλητικό στοίχημα σε μεγάλη γκάμα αγορών. Η ανάλυση του Σερβία – Καναδάς ξεκινά με τις αποδόσεις. Ο άσος βρίσκεται στο 2,70**, ενώ το διπλό προσφέρεται στο 1,48**.

ΣΕΡΒΙΑ – ΚΑΝΑΔΑΣ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ

Ο Καναδάς έχει επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής τις προβλέψεις που υπήρχαν πριν από την αρχή του FIBA WC 2023. Σε απόλυτο ταλέντο είναι η δεύτερη πιο ισχυρή ομάδα μετά από τις ΗΠΑ και λογαριαζόταν ούτως ή άλλως ως το δεύτερο φαβορί για να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του μπάσκετ.

Στη διάρκεια του τουρνουά ενίσχυσε αυτά τα επιχειρήματα και κάλυψε στο μέγιστο βαθμό τη μεγάλη απουσία του γκαρντ Τζαμάλ Μάρεϊ. Στον πρώτο γύρο έκανε… περίπατο νικώντας Γαλλία (95-65), Λίβανο (128-73) και Λετονία (101-75). Στο δεύτερο γύρο προκλήθηκαν αμφιβολίες όταν έχασε αναπάντεχα με 69-65 από τη Βραζιλία, αλλά έδειξε χαρακτήρα όταν γύρισε διψήφια διαφορά κόντρα στην Ισπανία (88-85) και πήρε την πρόκριση. Στα προημιτελικά εντυπωσίασε νικώντας με 100-89 την Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς.

Οπότε στο Σερβία – Καναδάς είναι λογικό τα προγνωστικά να είναι υπέρ του. Βέβαια, όταν εμπλέκεται η Σερβία τα… σενάρια μπορούν να πάνε εύκολα… βόλτα. Άλλωστε, η Σερβία τα έχει αψηφήσει για να φτάσει στον ημιτελικό. Η ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς πήγε στο τουρνουά χωρίς πολλούς παίκτες – προεξάρχοντος του Νίκολα Γιόκιτς – που θα μπορούσαν να αποτελούν τη βασική της πεντάδα. Αν τους είχε, το στοίχημα στο Μουντομπάσκετ 2023 θα έμοιαζε πολύ διαφορετικό.

Ωστόσο, η ανταγωνιστικότητα των Σέρβων και η φιλοδοξία τους είναι από τα ισχυρά όπλα τους. Στην πρώτη φάση ξεπέρασαν την Κίνα (105-63), το Πουέρτο Ρίκο (94-77) και το Νότιο Σουδάν (115-83). Στη δεύτερη φάση έχοντας μείνει με 11 παίκτες λόγω τραυματισμού του Μπόρισα Σίμανιτς, έχασε με 78-76 από την Ιταλία επαναφέροντας τις αμφιβολίες για την ποιότητά της, αλλά αντέδρασε με… παράσταση κόντρα στη Δομινικανή Δημοκρατία (112-79). Στα προημιτελικά έκανε μεγάλη έκπληξη διαλύοντας με 87-68 την Λιθουανία.

ΣΕΡΒΙΑ – ΚΑΝΑΔΑΣ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Πλέον, τόσο η Σερβία όσο και ο Καναδάς πηγαίνουν στη μεταξύ τους αναμέτρηση έχοντας εξασφαλίσει εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024. Η απόλυτη αφοσίωσή τους είναι να περάσουν στον τελικό. Οπότε στο Σερβία – Καναδάς το μεγάλο στοίχημα είναι η αποτελεσματικότητα και η καλύτερη εκμετάλλευση των δυνατών τους στοιχείων. Ο Καναδάς δεν έχει πολλά ψηλά κορμιά για να ρίξει στους Σέρβους που μπορούν να κυριαρχήσουν στις ρακέτες. Από την άλλη, όμως, οι Σέρβοι δεν έχουν αντίδοτο για τον Σέι Γκίλτζιους – Αλεξάντερ τον μεγάλο σταρ του Καναδά, ο οποίος προέρχεται από θαυμάσια εμφάνιση κόντρα στην Σλοβενία όπου έβαλε 31 πόντους και είναι ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στο Μουντομπάσκετ του 2023.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |