Ο Κένεθ Φαρίντ θα δώσει ώθηση στην ΤΣΣΚΑ

Reading time2 λ

Η ρωσική ομάδα ποντάρει πάνω του για να κρατήσει τη frontline ψηλά στη Euroleague

«Euroleague.net»: Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ενίσχυσε την γραμμή των ψηλών της με την προσθήκη του Κένεθ Φαρίντ. Υπέγραψε συμβόλαιο σύντομης διαρκείας (δύο μήνες) με οψιόν να το επεκτείνει ως το τέλος της σεζόν. Ο ρωσικός σύλλογος ποντάρει στο να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να τον κρατήσει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ο 31χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ με ύψος 2,03 έπαιζε μέχρι πρόσφατα στο Πουέρτο Ρίκο. Στο NBA παρέμεινε για οκτώ χρόνια παίζοντας τα επτά από αυτά με τους Ντένβερ Νάγκετς και το άλλο μεταξύ των Μπρούκλιν Νετς και των Χιούστον Ρόκετς, έχοντας κατά μέσο όρο 11,4 πόντους και 8,1 ριμπάουντ. «Έρχομαι σε μια ομάδα που είναι επιπέδου NBA», ανέφερε ο ίδιος και περιμένει πως και πως την ώρα να παίξει υπό τις οδηγίες του κόουτς Δημήτρη Ιτούδη. Η ομάδα τον έχει ανάγκη άμεσα μια και ο τραυματισμός του Νίκολα Μιλουτίνοφ έχει μειώσει τις ποιοτικές επιλογές στη frontline. Απόψε, ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ζενίτ για την 3η αγωνιστική της Euroleague. Στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα και μεγάλη γκάμα ειδικών στοιχημάτων.

«Sdna.gr»: Ο Γιόγκι Φερέλ, λοιπόν, έρχεται να προστεθεί στην περιφέρεια του Παναθηναϊκού. Δίπλα στους Κέντρικ Πέρι, Νεμάνια Νέντοβιτς, Ντάριλ Μέικον, Χάουαρντ Σαντ-Ρος και Λευτέρη Μποχωρίδη. Ένας παίκτης ο οποίος έρχεται για να καλύψει τη θέση του point guard μαζί με τον Περί και στο «2» να υπάρχει «καθαρά» το δίδυμο των Νεμάνια Νέντοβιτς και Ντάριλ Μέικον.

Ο Φερέλ είναι ένας παίκτης σκόρερ. Έχει πολύ καλό σουτ, έχει το drive και παράλληλα έχει και τη δημιουργία. Μπορεί να μην είναι ο κλασικός play maker που θα… ξυπνήσει και θα έχει στο μυαλό του πως θα πασάρει, αλλά μπορεί να το κάνει με μεγάλη ευχέρεια. Και να δημιουργήσει μέσα του pick and roll, αλλά και μέσα από το ένας εναντίον ενός. Και φυσικά ένα ακόμα πολύ σημαντικό στοιχείο που έκανε τον Πρίφτη να θέλει ακόμα περισσότερο τη μεταγραφή του είναι πως μπορεί να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα σε περίπτωση που είναι εκτός ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Απόψε, Μπασκόνια-Παναθηναϊκός για την 3η αγωνιστική της Euroleague με πληθώρα ευκαιριών για στοίχημα.