Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας, δύσκολο έργο

Reading time6 λ

Εντυπωσιακές προσφορές για στοίχημα υπάρχουν στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Φουλ δράση και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού υπάρχει σήμερα, έστω κι αν εξακολουθούν να υπάρχουν δυσκολίες λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων κορωνοϊού, και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις. Η παραδοσιακή μονομαχία Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την 20η αγωνιστική της Euroleague, που θα αρχίσει στις 21:00, έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον, έστω κι αν η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας είναι δεδομένα δύσκολη.

Μετά από ένα 20ήμερο, στο οποίο κατέγραψε πολλά κρούσματα κορωνοϊού, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στα παρκέ, με στόχο να αφήσει πίσω την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τις συνολικά τρεις διαδοχικές αποτυχίες του. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν πέρασε τόσο μεγάλες περιπέτειες, διαθέτει αγωνιστικό ρυθμό, αλλά όχι και μεγάλη συνέπεια το τελευταίο διάστημα, όπως απέδειξε η ήττα από την ελλιπέστατη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Μοσχοβίτες, όμως, κουβαλούν ένα σερί τεσσάρων διαδοχικών νικών επί του Παναθηναϊκού.

Στη διαδικασία των πλέι-ιν του Basketball Champions League, βρίσκεται στο επίκεντρο το ζευγάρι ΠΑΟΚ-Στρασμπούρ. Ο ΠΑΟΚ θα επιχειρήσει να αξιοποιήσει την έδρα του για να διαγράψει τη βαριά ήττα στο Στρασβούργο, ώστε να οδηγήσει τη σειρά σε τρίτο αγώνα την ερχόμενη εβδομάδα στη Γαλλία. Ξεχωριστό είναι και το πρώτο παιχνίδι της σειράς Τρεβίζο-Λαύριο. Ανανεωμένο το Λαύριο θα επιχειρήσει να «σπάσει» το πλεονέκτημα έδρας της Τρεβίζο, που ξεκίνησε εντυπωσιακά τη διοργάνωση, αλλά σταδιακά «κάθισε». Απόψε έχουμε εκκίνηση και στις σειρές Χαποέλ Ιερουσαλήμ-Προμετέι και Τενερίφη-Καρσίγιακα. Όσο για το δεύτερο ματς του ζευγαριού Μπεσίκτας-Χαποέλ Χολόν, η Μπεσίκτας θέλει να υπογράψει την πρόκριση, έχοντας νικήσει την περασμένη εβδομάδα στο Ισραήλ.

Μετ’ εμποδίων διεξάγεται η ένατη αγωνιστική του Eurocup. Δεσπόζει το ντέρμπι κορυφής του πρώτου ομίλου, Ζοβεντούτ Μπανταλόνα-Λοκομοτίβ Κουμπάν. Οι δύο ομάδες φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις του γκρουπ και θέλουν να λύσουν τις διαφορές τους. Νωρίτερα αναμετρώνται Παρτιζάν-Τρέντο, με την Παρτιζάν να στοχεύει στη νίκη, που θα σημάνει τη διατήρηση του καλύτερου ρεκόρ στον όμιλο και θα την κρατήσει «αγκαζέ» με τη νικήτρια της αναμέτρησης στην Ισπανία. Το παζλ του ομίλου συμπληρώνει ο αγώνας Λιετκαμπέλις-Μπουλόν. Όσο για το δεύτερο γκρουπ, διασταυρώνουν τα ξίφη τους Μπούντουτσνοστ-Μπούρσασπορ, Ουλμ-Βαλένθια και Βίρτους Μπολόνια-Μπουργκ.

Πλούσιο μενού έχουμε και στο NBA. Κυριαρχεί το μεγάλο ντέρμπι κορυφής της ανατολικής περιφέρειας, Σικάγο Μπουλς-Μπρούκλιν Νετς. Οι πρωτοπόροι Σικάγο Μπουλς θέλουν να διευρύνουν το προβάδισμά τους έναντι των δεύτερων Μπρούκλιν Νετς. Οι Ταύροι έχουν όπλο την ψυχολογία, αφού κέρδισαν και τα δύο φετινά ματς, με 118-95 στην έδρα τους και με 111-107 στο Μπρούκλιν. Σημαντική είναι και η κόντρα των φορμαρισμένων Φιλαδέλφεια 76ερς-Σάρλοτ Χόρνετς. Κρίσιμο είναι και το Ατλάντα Χοκς-Μαϊάμι Χιτ, ενώ στην Ανατολή φιλοξενούνται ακόμα τα ματς Ιντιάνα Πέισερς-Μπόστον Σέλτικς, Ουάσινγκτον Γουίζαρντς-Ορλάντο Μάτζικ και Νιού Γιορκ Νικς-Ντάλας Μάβερικς. Στη Δύση έχουμε το ντέρμπι του Τέξας, Σαν Αντόνιο Σπερς-Χιούστον Ρόκετς, την κόντρα της Καλιφόρνια, Σακραμέντο Κινγκς-Λος Άντζελες Λέικερς, ενώ αξιόλογη είναι και η σύγκρουση Γιούτα Τζαζ-Κλίβελαντ Καβαλίερς.

19:00   Μπεσίκτας-Χαποέλ Χολόν                                 Basketball Champions League

19:00   Λιετκαμπέλις-Μπουλόν                                      Eurocup

19:30   ΠΑΟΚ-Στρασμπούρ                                          Basketball Champions League

20:00   Μπούντουτσνοστ-Μπούρσασπορ                       Eurocup

20:30   Ουλμ-Βαλένθια                                                  Eurocup

21:00   Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας                         Euroleague

21:00   Χαποέλ Ιερουσαλήμ-Προμετέι                          Basketball Champions League

21:30   Τενερίφη-Καρσίγιακα                                         Basketball Champions League

21:30   Τρεβίζο-Λαύριο                                                  Basketball Champions League

21:30   Βίρτους Μπολόνια-Μπουργκ                             Eurocup

21:30   Παρτιζάν-Τρέντο                                                Eurocup

22:00   Ζοβεντούτ Μπανταλόνα-Λοκομοτίβ Κουμπάν  Eurocup

02:00   Ιντιάνα Πέισερς-Μπόστον Σέλτικς                     NBA

02:00   Ουάσινγκτον Γουίζαρντς-Ορλάντο Μάτζικ        NBA

02:00   Φιλαδέλφεια 76ερς-Σάρλοτ Χόρνετς                 NBA

02:30   Ατλάντα Χοκς-Μαϊάμι Χιτ                                 NBA

02:30   Νιού Γιορκ Νικς-Ντάλας Μάβερικς                   NBA

03:30   Σαν Αντόνιο Σπερς-Χιούστον Ρόκετς                 NBA

04:00   Γιούτα Τζαζ-Κλίβελαντ Καβαλίερς                    NBA

05:00   Σακραμέντο Κινγκς-Λος Άντζελες Λέικερς       NBA

05:00   Σικάγο Μπουλς-Μπρούκλιν Νετς                       NBA