Ευρωλίγκα 2023-24 με προγνωστικά και σούπερ αποδόσεις στην Betsson

Reading time20 λ

Μαζί με την Ευρωλίγκα 2023-24 αρχίζει το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη και για τους λάτρεις του… αυθεντικού, ίσως και το καλύτερο στον κόσμο.

Από τις 5 Οκτωβρίου, που γίνεται το πρώτο τζάμπολ, μέχρι και τις 26 Μαΐου όταν και θα στεφθεί η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Final 4 του Βερολίνου, μας περιμένουν συναρπαστικές βραδιές και μια πανδαισία θεάματος, αφού σεζόν με τη σεζόν η διοργάνωση γίνεται πιο ανταγωνιστική και πιο ελκυστική.

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

Οπότε είναι ώρα για στοίχημα στη Euroleague στην πλατφόρμα της Betsson, όπου υπάρχουν συγκλονιστικές επιλογές σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις. Στην Ευρωλίγκα οι 18 ομάδες είναι έτοιμες για την πρόκληση, αφού οι διαφοροποιήσεις είναι πολλές. Αρχίζοντας από το φορμάτ της πρόκρισης στην προημιτελική φάση κι έπειτα, ενώ οι αλλαγές που έχουν γίνει στα ρόστερ και αν μη τι άλλο ιντριγκάρουν. Στη θεωρία τουλάχιστον και σύμφωνα με το πρόγραμμα στην Ευρωλίγκα, 16 κλαμπ έχουν καλές πιθανότητες για να περάσουν στην postseason και μόλις δύο λογαριάζονται ως τα πιο αδύναμα.

Στο μεταξύ, στην Ευρωλίγκα τα προγνωστικά δείχνουν πως θα κάνουν δυνατή σεζόν και οι δύο ελληνικές ομάδες. Ο Ολυμπιακός κι ο Παναθηναϊκός αναμένονται να είναι πρωταγωνιστές στην Ευρωλίγκα, καθώς μοιάζουν να έχουν ό,τι χρειάζονται για διάκριση στη regular season, αλλά κι έπειτα στα playoffs.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΜΑΤ

Περνάμε τώρα στο άλλο επίπεδο της Ευρωλίγκα καθώς στο πρόγραμμα υπάρχει η αλλαγή στο φορμάτ. Διατηρείται η μορφή της κανονικής περιόδου όπως την ξέρουμε τα τελευταία χρόνια. Με 34 αγωνιστικές και παιχνίδια μέσα – έξω. Η κανονική περίοδος θα διαρκέσει από τις 5 Οκτωβρίου ως τις 12 Απριλίου. Θα υπάρχουν και οι λεγόμενες «διαβολοβδομάδες», δηλαδή επτά εβδομάδες με δύο ματς μέσα σε λίγες μέρες, που αν μη τι άλλο προσφέρουν συναρπαστικές ευκαιρίες για στοίχημα.

Ας αρχίσουμε με τις ομάδες που συμμετέχουν, λοιπόν. Αυτές είναι ίδιες με την περασμένη σεζόν, αφού παραμένουν εκτός οι εκπρόσωποι της Ρωσίας, ενώ η ισπανική Γκραν Κανάρια που κατέκτησε το EuroCup επέλεξε να μη λάβει μέρος. Έτσι, όταν ολοκληρωθεί η βαθμολογία της Ευρωλίγκα θα ακολουθήσει το νέο φορμάτ για να συμπληρωθούν οι πρώτες οκτώ ομάδες που θα παίξουν στην τελική φάση, με το στοίχημα στο μπάσκετ να αναμένεται και πάλι συναρπαστικό.

Με το τέλος της regular season προκρίνονται στα playoffs οι πρώτες έξι ομάδες, πλέον, σε αντίθεση με τις πρώτες οκτώ που ίσχυε μέχρι την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Έπειτα, οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 7-10 θα παίξουν play in στο στιλ που γίνεται στο NBA. Η 7η θα αντιμετωπίσει την 8η και η νικήτρια θα πάρει άμεσα το 7ο εισιτήριο για τα playoffs. Η ηττημένη θα παίξει με τη νικήτρια του ζευγαριού των ομάδων που θα τερματίσουν στις θέσεις 9-10. Από αυτό το νέο ζευγάρι θα προκύψει η 8η ομάδα που συμπληρώσει το παζλ της προημιτελικής φάσης. Το play in τουρνουά θα γίνει 16-19 Απριλίου.

Τα playoffs θα αρχίσουν στις 23 Απριλίου και το μάξιμουμ της διάρκειάς τους θα είναι ως τις 8 Μαΐου. Τα σταυρώματα θα είναι και πάλι η πρώτη καλύτερη με την 8η καλύτερη κοκ. Οι σειρές θα είναι τύπου best – of – three  και το πρώτο ματς θα γίνει στην έδρα της ομάδας που τερμάτισε σε καλύτερη θέση στην κανονική περίοδο. Το Final 4 αυτή τη σεζόν θα διεξαχθεί στο Βερολίνο από τις 24 ως τις 26 Μαΐου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΚΑΙ… ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Τελευταίο κομμάτι στο πρόγραμμα της Ευρωλίγκα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, αλλά ενδέχεται να προκύψουν ισοπαλίες, κάτι που δεν υφίσταται στο μπάσκετ! Όμως, όταν έχουμε ομάδες με ίδιες νίκες και ήττες (σ.σ. δεν υπάρχει ισοβαθμία, καθώς δεν δίνονται βαθμοί) οι οποίες έχουν παίξει και στα δύο μεταξύ τους αλλά παραμένουν ισόπαλες, οι διαφορές τους λύνονται με τα εξής κριτήρια κατά σειρά:

  1. Καλύτερη επίδοση στα μεταξύ τους παιχνίδια.
  2. Μεγαλύτερη συνολική διαφορά πόντων στα μεταξύ τους παιχνίδια.
  3. Μεγαλύτερη συνολική διαφορά πόντων σε όλη την κανονική περίοδο.
  4. Καλύτερη επίθεση σε όλη την κανονική περίοδο.
  5. Το υψηλότερο πηλίκο των πόντων υπέρ δια των πόντων κατά σε κάθε ματς για το σύνολο της κανονικής περιόδου.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ 2023-24 ΟΙ 18 ΟΜΑΔΕΣ

  • Άλμπα Βερολίνου
  • Αναντολού Εφές
  • Αρμάνι Μιλάνο
  • Βαλένθια
  • Βιλερμπάν
  • Βίρτους Μπολόνια
  • Ερυθρός Αστέρας
  • Ζαλγκίρις
  • Μακάμπι Τελ Αβίβ
  • Μονακό
  • Μπαρτσελόνα
  • Μπασκόνια
  • Μπάγερν Μονάχου
  • Ολυμπιακός
  • Παναθηναϊκός
  • Παρτιζάν
  • Ρεάλ Μαδρίτης
  • Φενέρμπαχτσε

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Η ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τα φώτα αυτή τη σεζόν θα βρίσκονται σταθερά πάνω στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, τους δύο εκπροσώπους του ελληνικού μπάσκετ. Στην Ευρωλιγκα το να είναι νικητης διοργανωσης ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 6η θέση στο ταμπλό, ενώ ο Παναθηναϊκός εκκινεί ως δεύτερο φαβορί στα προγνωστικά της Ευρωλίγκα.

Ο Ολυμπιακός την περασμένη σεζόν άγγιξε τον τίτλο στην Ευρωλίγκα, αλλά τελικά έχασε από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό κι αυτό παρόλο που ήταν η καλύτερη ομάδα στην κανονική περίοδο, στα playoffs και στο μεγαλύτερο σκέλος του Final 4. Τί είναι διαφορετικό αυτή τη σεζόν; Αρχικά, έφυγε ο Σάσα Βεζένκοφ, ο MVP της Euroleague 2022-23. Επίσης αποχώρησε ο Κώστας Σλούκας, ένας από τους ηγέτες του, που πήγε στον Παναθηναϊκό.

Στο κεφάλαιο των αποκτήσεων, ο Ολυμπιακός ανέβηκε επίπεδο με την προσθήκη του σέντερ Νίκολα Μιλουτίνοφ. Αξιόλογη και η μεταγραφή του γκαρντ/φόργουορντ Ίγκνας Μπραζντέικις καθώς επίσης και των Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος και Λουκ Σίκμα. Τέλος, για το… ζωγραφιστό πήρε και τον Γιώργο Τανούλη, αν και είναι κίνηση περισσότερο για το μέλλον. Αυτοί προστίθενται στους Τόμας Γουόκαπ, Αϊζάια Κάνααν, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Κώστα Παπανικολάου, Μουσταφά Φαλ, ενώ συνεχίζουν και άλλοι από την περασμένη σεζόν με την ομάδα να έχει συνοχή και μια ανεπτυγμένη φιλοσοφία.

Οπότε για τον Ολυμπιακό και για τον προπονητή του Γιώργο Μπαρτζώκα, το μεγάλο στοιχημα στη φετινή Ευρωλίγκα είναι να διατηρήσουν την απόδοση της ομάδας τους σε υψηλό επίπεδο και να βελτιστοποιήσουν τα δυνατά χαρακτηριστικά των παικτών. Άλλωστε, αυτή τη σεζόν ο Ολυμπιακός ψάχνει να κάνει το επόμενο βήμα και να σηκώσει την κούπα.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός έπειτα από μια 3η σερί σεζόν με αρνητικό ρεκόρ, αποφάσισε να επιχειρήσει να βάλει ένα τέλος στην… κατρακύλα, αφού έμεινε για πρώτη φορά χωρίς τίτλο σε 27 χρόνια στην Ελλάδα. Επένδυσε μεγάλα ποσά. Οπότε έγινε… μετάλλαξη. Προσέλαβε τον Εργκίν Αταμάν και απέκτησε τους: Κώστα Σλούκα, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Τζέριαν Γκραντ, Ματίας Λεσόρ, Κάιλ Γκάι, Δημήτρη Μωραΐτη, Ντίνο Μήτρογλου, Ιωάννη Παπαπέτρου, Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι και Κώστα Αντετοκούνμπο.

Ο Εργκίν Αταμάν έχει τεράστια παράδοση στην Ευρωλίγκα, την οποία κατέκτησε δύο φορές στον πάγκο της Αναντολού Εφές. Ο Παναθηναϊκός έχει όλα τα υλικά για να κάνει μια εξαιρετική πορεία, αν και πρώτα θα πρέπει να διατηρήσει την ψυχραιμία και την πίστη του στη διαδικασία καθώς θα προσπαθεί να γίνει ομάδα.

Η διοργάνωση, όμως, δεν είναι μονάχα ο Ολυμπιακός κι ο Παναθηναϊκός. Η Euroleague 2023-24 γενικά συναρπάζει σε προγνωστικά καθώς άλλες επτά ομάδες αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν. Γενικά, αυτή η σεζόν δείχνει ότι θα είναι από τις πιο ανταγωνιστικές της σύγχρονης ιστορίας του θεσμού αφού το επίπεδο είναι πολύ ανεβασμένο.

EUROLEAGUE 2023-24 – ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΝΙΚΗΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

  • Ρεάλ Μαδρίτης 2,15**
  • Παναθηναϊκός  8,00**
  • Ολυμπιακός      8,00**
  • Φενέρμπαχτσε 8,00**
  • Μπαρτσελόνα  10,00**
  • Μονακό               10,00**
  • Μακάμπι Τελ Αβίβ 11,00**
  • Μπασκόνια      81,00**

«ΑΙΩΝΙΑ» ΦΑΒΟΡΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΟΙ ΙΣΠΑΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Η Ρεάλ Μαδρίτης, μετά από την κατάκτηση του τίτλου, διατήρησε όλα τα πρωτοκλασάτα «κανόνια» της και πρόσθεσε τον Φακούντο Καμπάτσο. Η ομάδα του Τσους Ματέο έχει τεράστια εμπειρία και πλούσιο ταλέντο και είναι -όχι άδικα- το φαβορί για να διατηρήσει τα σκήπτρα της. Η μεγάλη αμφιβολία; Η διάρκεια και προπαντός η υγεία, αφού το βάρος πέφτει σε μεγάλους ηλικιακά παίκτες (π.χ. Γιούλ, Φερνάντεθ, Κοζέρ).

Η Μπαρτσελόνα, στην 3η διαδοχική παρουσία σε Final 4 της Euroleague, δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο της. Με την οικονομική κατάσταση του κλαμπ να πιέζει έπρεπε να γίνουν αλλαγές. Έφυγαν ο προπονητής Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και ο Νίκολα Μίροτιτς, όπως και οι Σανλί, Κούριτς, Χίγκινς, Τόμπι. Προσέλαβε τον άπειρο Ρότζερ Γκριμάου και απέκτησε τους NBAers Γουίλι Ερνανγκόμεθ, Τζαμπάρι Πάρκερ καθώς και τους Γιοέλ Πάρα και Νταρίο Μπριθουέλα, ενώ περιμένει πολλά από τον γκαρντ Ρόκας Γιοκουμπάιτις. Έμειναν οι Κάλινιτς, Βέσελι, Σατοράνσκι, Λαπροβίτολα. Τεράστια ποιότητα, αλλά και ερωτηματικά για το πού θα πάει υπό τον Γκριμάου.

Η ΜΟΝΑΚΟ, ΟΙ «ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ» ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ

Η Μονακό έπαιξε στο πρώτο της Final 4 την περασμένη σεζόν και τώρα θέλει να σταθεροποιηθεί στην κορυφή στη βαθμολογία στην Ευρωλίγκα και παραμένει φιλόδοξη. Γι’ αυτό έκανε τα πάντα για να κρατήσει τους Μάικλ Τζέιμς, Έλι Οκόμπο και Τζόρνταν Λόιντ, παίρνοντας παράλληλα τον NBAer Κέμπα Γουόκερ (τέσσερις φορές All-Star). Ταυτόχρονα, η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς ενισχύθηκε στη ρακέτα. Πάντως, στηςEuroleague τα στατιστικά αναμένεται να είναι μια από τις πιο επιθετικές ομάδες.

Μετά από αυτές τις έξι ομάδες, οι υπόλοιπες αρχίζουν και… γκρουπάρονται. Η Παρτιζάν και η Φενέρμπαχτσε μπαίνουν στη δεύτερη σεζόν με τους Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Ιτούδη αντίστοιχα στους πάγκους τους. Δύο κουμπάροι και καλοί φίλοι που συνεργάστηκαν άψογα για 13 χρόνια στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Η Παρτιζάν κράτησε τον Κέβιν Πάντερ, πήρε τους NBAers Φρανκ Καμίνσκι και Πι Τζέι Ντοζίερ. Περιμένει πολλά από τον Αλέκσα Αβράμοβιτς που εντυπωσίασε στο Μουντομπάσκετ. Σημαντικές οι απώλειες των Έξουμ, Παπαπέτρου και Λεσόρ.

Η Φενέρμπαχτσε δεν έχασε κανέναν από όσους ήθελε να κρατήσει. Παράλληλα, έκανε καλές κινήσεις (πχ. Παπαγιάννης, Σανλί), αν και υπάρχει η αμφιβολία για το πότε θα είναι έτοιμος ο νεαποκτηθείς γκαρντ Ραούλ Νέτο.

Η Αναντολού Εφές βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο και δεν μπορεί να αποκρυπτογραφηθεί ακόμη. Έφυγε ο Εργκίν Αταμάν και τον αντικατέστησε ο Ερντέμ Τσαν. Παρελθόν κι ο γκαρντ Βασίλιε Μίτσιτς, ξεχωρίζει η απόκτηση του Ντάριους Τόμπσον.

Ανυπολόγιστη ποσότητα επί του παρόντος και η Αρμάνι Μιλάνο. Έμεινε ο κόουτς Έτορε Μεσίνα, αλλά έχασε τον Σαμπάζ Νέιπιερ και τον Λουάου-Καμπαρό. Εντυπωσιακή η κίνηση με τον Νίκολα Μίροτιτς, ενώ πρόσθεσε και τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή με τη Γερμανία Μάοντο Λο. Στη θεωρία καλό ρόστερ.

Έπειτα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ αυτή τη σεζόν θέλει να επιστρέψει στο Final 4. Έχει μια πολύ καλή βάση κι έκανε στοχευμένες κινήσεις με παίκτες που θεωρητικά ταιριάζουν γι’ αυτό που θέλει να παίξει ο Οντέντ Κάτας. Θα βασιστεί και πάλι στην έδρα της.

Στην ίδια κατηγορία και ο Ερυθρός Αστέρας. Έμεινε ο Ντούσαν Ιβάνοβιτς, αλλά έφυγαν Καμπάτσο, Βιλντόσα, Πετρούσεφ. Πήρε, όμως, τους Τεόντοσιτς, Μπιελίτσα, Μπόλομποϊ, Χάνγκα, Τόμπι, Νέιπιερ, Γκερντάιτις, Σιμόνοβιτς και Νταβίντοβατς, «χτίζοντας» ένα πολύ καλό ρόστερ στα… χαρτιά.

Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΕΠΤΑ ΟΜΑΔΕΣ

Από κει και πέρα, βάσει των πιθανοτήτων που σχετίζονται με τις προσφερόμενες αποδόσεις στην πλατφόρμα της Betsson στη φετινή Ευρωλίγκα επτά είναι οι ομάδες που θα κάνουν υπέρβαση αν μπουν στην τελική οκτάδα.

Η Βαλένθια ήταν κατά διαστήματα εντυπωσιακή την περασμένη σεζόν που επέστρεψε στην Ευρωλίγκα. Έμεινε ο προπονητής Άλεξ Μουμπρού, διατήρησε τον «κορμό» της, αλλά έχασε σημαντικούς παίκτες (Ντούμπλιεβιτς, Πρέπελιτς, Γουέμπ, Ριβέρο, Αλεξάντερ). Εξέπληξε με την απόκτηση του Σέμι Οτζελέγε, ενώ έκανε κι άλλες καλές κινήσεις.

Η Μπάγερν Μονάχου, στο μεταξύ, αποφάσισε να επενδύσει. Προσέλαβε τον Πάμπλο Λάσο και απέκτησε τον Σερτζ Ιμπάκα που δεν βρήκε συμβόλαιο στο NBA. Ξεχωρίζουν οι αποκτήσεις των Λεάντρο Μπολμάρο, Κάρσεν Έντουαρντς και Σιλβέν Φρανσισκό για τα γκαρντ. Οπότε υπάρχει αναβάθμιση και φιλοδοξία να παίξει στα playoffs.

Η Ζαλγκίρις μετά την έκπληξη της περασμένης σεζόν, δεν… πείραξε πολλά. Είναι μεγάλη η απώλεια του Μπραζντέικις, πάντως. Καλείται και πάλι να ξεπεράσει τον εαυτό της, αλλά ποντάρει πολλά στον κόουτς Κάζις Μακσβίτις.

Η Μπασκόνια αναμένεται «μαχητική», αν και τα ερωτηματικά για το πόσο γρήγορα θα μπορέσει να «δέσει», υπάρχουν. Μεγάλο πλήγμα η φυγή του Ντάριους Τόμπσον. Ελπίζει να πάρει πολλά από τον Νίκο Ρογκαβόπουλο και τον Νίκο Μάνιον.

Η Βίρτους Μπολόνια επέστρεψε στην Ευρωλίγκα μετά από 15 χρόνια με δυνατό μπάτζετ, ισχυρό ρόστερ και τον Σέρτζιο Σκαριόλο στον πάγκο, αλλά ήταν απογοητευτική. Ξαφνικά, ο Σκαριόλο και η Βίρτους Μπολόνια χώρισαν τους δρόμους τους. Προσέλαβε τον Λούκα Μπάνκι πριν από λίγο καιρό και η αλήθεια είναι ότι θα «χτιστεί»… πηγαίνοντας στη σεζόν. Έφυγαν καλοί παίκτες (Τεόντοσιτς, Οτζελέγε, Μάνιον, Τζαϊτέ)

Τέλος, η Άλμπα Βερολίνου έχασε βασικούς παίκτες όπως οι Σίκμα, Μπλατ, Σμιθ, Λο. Παρέμεινε ο καλός κόουτς Ισραέλ Γκονθάλεθ. Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες οι προσθήκες τον Ματ Τόμας και Στέρλινγκ Μπράουν, που έχουν παραστάσεις από το NBA, αλλά έχει αποδυναμωθεί αισθητά… Στο ίδιο επίπεδο και η Βιλερμπάν, που παραμένει από τις πιο αδύναμες ομάδες της Ευρωλίγκα.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ 2023-24 – ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Αποτελέσματα: 1η αγωνιστική: 5-6 Οκτωβρίου 2023

  • Ερυθρός Αστέρας – Βιλερμπάν (94-73)
  • Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παρτιζάν (96-81)
  • Βίρτους Μπολόνια – Ζαλγκίρις (79-82)
  • Μπάγερν Μονάχου – Άλμπα Βερολίνου (80-68)
  • Μπαρτσελόνα – Αναντολού Εφές (91-74)
  • Φενέρμπαχτσε – Αρμάνι Μιλάνο (85-82 στην παράταση)
  • Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (78-88 στην παράταση)
  • Βαλένθια – Μονακό (70-65)
  • Μπασκόνια – Ρεάλ Μαδρίτης (77-79)

Αποτελέσματα: 2η αγωνιστική: 12-13 Οκτωβρίου 2023

  • Αναντολού Εφές – Ρεάλ Μαδρίτης (80-103)
  • Άλμπα Βερολίνου – Μπασκόνια (86-91)
  • Βιλερμπάν – Παρτιζάν (62-88)
  • Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μονάχου (78-71)
  • Ζαλγκίρις – Ερυθρός Αστέρας (79-74)
  • Μονακό – Βίρτους Μπολόνια (59-83)
  • Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα (68-77)
  • Βαλένθια – Φενερμπαχτσέ (77-74)
  • Αρμάνι Μιλάνο – Μακάμπι Τελ Αβίβ (90-98)

Αποτελέσματα: 3η αγωνιστική: 17-18 Οκτωβρίου 2023

  • Παρτιζάν – Μπαρτσελόνα (83-92)
  • Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός (83-69)
  • Αναντολού Εφές – Βιλερμπάν (89-84)
  • Μπασκόνια – Μπάγερν Μονάχου (68-76)
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Ζαλγκίρις (93-79)
  • Αρμάνι Μιλάνο – Ολυμπιακός (65-53)
  • Ερυθρός Αστέρας – Μονακό (76-82)
  • Βίρτους Μπολόνια – Άλμπα Βερολίνου (87-76)
  • Βαλένθια – Μακάμπι Τελ Αβίβ (75-66)

Αποτελέσματα: 4η αγωνιστική: 19-20 Οκτωβρίου 2023

  • Φενέρμπαχτσε – Βιλερμπάν (101-86)
  • Ολυμπιακός – Παρτιζάν (98-94 στην παράταση)
  • Μπασκόνια – Ζαλγκίρις (82-99)
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Αρμάνι Μιλάνο (88-71)
  • Μονακό – Άλμπα Βερολίνου (86-75)
  • Αναντολού Εφές – Βαλένθια (77-73)
  • Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ (81-86 στην παράταση)
  • Βίρτους Μπολόνια – Ερυθρός Αστέρας (85-79)
  • Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου (98-59)

Αποτελέσματα: 5η αγωνιστική: 26-27 Οκτωβρίου 2023

  • Παρτιζάν-Ερυθρός Αστέρας (88-86)
  • Άλμπα Βερολίνου-Μιλάνο (85-82)
  • Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα (65-64)
  • Μονακό-Μακάμπι Τελ Αβίβ (107-79)
  • Ολυμπιακός-Αναντολού Εφές (75-57)
  • Ζαλγκίρις – Βαλένθια (72-87)
  • Βιλερμπάν – Βίρτους Μπολόνια (84-87)
  • Παναθηναϊκός – Μπασκόνια (95-81)
  • Μπάγερν Μονάχου – Φενέρμπαχτσε (67-76)

Αποτελέσματα: 6η αγωνιστική: 2-3 Νοεμβρίου 2023

  • Ερυθρός Αστέρας – Μπάγερν Μονάχου (74-68)
  • Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός (79-77)
  • Ζαλγκίρις – Βιλερμπάν (88-91)
  • Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ρεάλ Μαδρίτης (28/11))
  • Βαλένθια – Άλμπα Βερολίνου (79-71)
  • Αρμάνι Μιλάνο – Μονακό (66-72)
  • Βίρτους Μπολόνια – Αναντολού Εφές (93-81)
  • Μπασκόνια – Παρτιζάν (84-83)
  • Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός (80-72)

Αποτελέσματα: 7η αγωνιστική: 9-10 Νοεμβρίου 2023

  • Ολυμπιακός – Μπασκόνια (74-75)
  • Αναντολού Εφές – Ζαλγκίρις (86-82)
  • Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μπάγερν Μονάχου (93-90)
  • Αρμάνι Μιλάνο – Βαλένθια (83-52)
  • Παρτιζάν – Φενέρμπαχτσε (85-84)
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Βίρτους Μπολόνια (100-74)
  • Άλμπα Βερολίνου – Παναθηναϊκός (85-99)
  • Μπαρτσελόνα – Ερυθρός Αστέρας (86-81)
  • Μονακό – Βιλερμπάν (80-70)

Αποτελέσματα: 8η αγωνιστική: 14-15 Νοεμβρίου 2023

  • Μονακό – Αναντολού Εφές (82-89)
  • Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός (74-79)
  • Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης (73-76)
  • Βίρτους Μπολόνια – Αρμάνι Μιλάνο (86-79)
  • Ερυθρός Αστέρας – Φενέρμπαχτσε (87-56)
  • Άλμπα Βερολίνου – Βιλερμπάν (68-73)
  • Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις (73-71)
  • Μπάγερν Μονάχου – Παρτιζάν (94-85)
  • Μπασκόνια – Μπαρτσελόνα (94-71)

Αποτελέσματα: 9η αγωνιστική: 16-17 Νοεμβρίου 2023

  • Μακάμπι Τελ Αβίβ – Φενέρμπαχτσε (78-73)
  • Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας (88-83)
  • Αρμάνι Μιλάνο – Αναντολού Εφές (92-76)
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Μονακό (91-73)
  • Ζαλγκίρις – Μπάγερν Μονάχου (74-73)
  • Βιλερμπάν – Μπασκόνια (81-88)
  • Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια (90-76)
  • Μπαρτσελόνα – Βαλένθια (74-70)
  • Παρτιζάν – Άλμπα Βερολίνου (89-74)

Αποτελέσματα: 10η αγωνιστική: 23-24 Νοεμβρίου 2023

  • Βιλερμπάν – Μπάγερν Μονάχου (100-101)
  • Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μπαρτσελόνα (90-92)
  • Παναθηναϊκός – Βαλένθια (90-73)
  • Βίρτους Μπολόνια – Φενέρμπαχτσε (87-79)
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Άλμπα Βερολίνου (99-75)
  • Αναντολού Εφές – Παρτιζάν (100-94)
  • Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις (89-72)
  • Ερυθρός Αστέρας – Αρμάνι Μιλάνο (71-93)
  • Μπασκόνια – Μονακό (75-77)

Αποτελέσματα: 11η αγωνιστική: 30 Νοεμβρίου -1 Δεκεμβρίου

  • Φενέρμπαχτσε – Ρεάλ Μαδρίτης (100-99)
  • Μονακό – Ολυμπιακός (85-77)
  • Μακάμπι Τελ Αβίβ – Άλμπα Βερολίνου (102-81)
  • Αρμάνι Μιλάνο – Ζαλγκίρις (70-83)
  • Μπάγερν Μοναχου – Βίρτους Μπολόνια (90-76)
  • Παρτιζάν – Παναθηναϊκός (92-87)
  • Ερυθρός Αστέρας – Αναντολού Εφές (97-83)
  • Βαλένθια – Μπασκόνια (84-98)
  • Μπαρτσελόνα – Βιλερμπάν (101-92)

Αποτελέσματα: 12η Αγωνιστική: 5-6 Δεκεμβρίου

  • Αναντολού Εφές – Παναθηναϊκός (71-68)
  • Άλμπα Βερολίνου – Ζαλγκίρις (64-62)
  • Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης (71-77)
  • Μπάγερν Μονάχου – Αρμάνι Μιλάνο (91-84)
  • Παρτιζάν – Μονακό (89-85)
  • Βιλερμπάν – Μακάμπι Τελ Αβίβ (91-94)
  • Βαλένθια – Ερυθρός Αστέρας (85-81)
  • Βίρτους Μπολόνια – Μπαρτσελόνα (80-75)
  • Μπασκόνια – Φενέρμπαχτσε (80-79)

Αποτελέσματα: 13η Αγωνιστική: 7-8 Δεκεμβρίου

  • Άλμπα Βερολίνου – Αναντολού Εφές (89-97)
  • Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης (78-90)
  • Παρτιζάν – Αρμάνι Μιλάνο (82-69)
  • Ζαλγκίρις – Μονακό (79-83)
  • Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου (77-69)
  • Βίρτους Μπολόνια – Μακάμπι Τελ Αβίβ (100-90)
  • Μπαρτσελόνα – Φενέρμπαχτσε (89-81)
  • Μπασκόνια – Ερυθρός Αστέρας (87-85)
  • Βιλερμπάν – Βαλένθια (55-78)

Αποτελέσματα: 14η Αγωνιστική: 14-15 Δεκεμβρίου

  • Ερυθρός Αστέρας – Άλμπα Βερολίνου (85-71)
  • Ζαλγκίρις – Παρτιζάν (85-93)
  • Μακάμπι Τελ Αβίβ – Αναντολού Εφές (95-86)
  • Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια (81-91)
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου (88-73)
  • Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός (81-89)
  • Φενέρμπαχτσε – Μονακό (86-74)
  • Ολυμπιακός – Βαλένθια (56-63)
  • Μπαρτσελόνα – Αρμάνι Μιλάνο (86-90)

Αποτελέσματα: 15η Αγωνιστική: 19-20 Δεκεμβρίου

  • Ερυθρός Αστέρας – Ρεάλ Μαδρίτης (58-72)
  • Άλμπα Βερολίνου – Μπαρτσελόνα (74-70)
  • Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μπασκόνια (89-81)
  • Βίρτους Μπολόνια – Ολυμπιακός (69-67)
  • Βαλένθια – Παρτιζάν (67-72)
  • Φενέρμπαχτσε – Ζαλγκίρις (80-78)
  • Μονακό – Παναθηναϊκός (90-91)
  • Αρμάνι Μιλάνο – Βιλερμπάν (84-61)
  • Μπάγερν Μονάχου – Αναντολού Εφές (86-71)

Αποτελέσματα: 16η Αγωνιστική: 21-22 Δεκεμβρίου

  • Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ερυθρός Αστέρας (92-98)
  • Βαλένθια – Βίρτους Μπολόνια (79-71)
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Παρτιζάν (91-75)
  • Αναντολού Εφές – Μπασκόνια (80-87)
  • Ζαλγκίρις – Μπαρτσελόνα (80-85)
  • Βιλερμπάν – Ολυμπιακός (73-85)
  • Άλμπα Βερολίνου – Φενέρμπαχτσε (82-91)
  • Μπάγερν Μονάχου – Μονακό (80-91)
  • Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός (68-76)

Αποτελέσματα: 17η Αγωνιστική: 28-29 Δεκεμβρίου

  • Παρτιζάν – Βίρτους Μπολόνια (75-77)
  • Αναντολού Εφές – Φενέρμπαχτσε (84-89)
  • Ζαλγκίρις – Μακάμπι Τελ Αβίβ (70-78)
  • Βιλερμπάν – Ρεάλ Μαδρίτης (76-77)
  • Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας (82-65)
  • Αρμάνι Μιλάνο – Μπασκόνια (76-67)
  • Μπάγερν Μονάχου – Βαλένθια (85-84)
  • Μονακό – Μπαρτσελόνα (91-71)
  • Άλμπα Βερολίνου – Ολυμπιακός (67-94)

Αποτελέσματα: 18η Αγωνιστική: 2-3 Ιανουαρίου

  • Φενέρμπαχτσε – Ερυθρός Αστέρας (76-85)
  • Ζαλγκίρις – Άλμπα Βερολίνου (77-71)
  • Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μονακό (93-83)
  • Ολυμπιακός – Αρμανι Μιλάνο (79-74)
  • Παρτιζάν – Βιλερμπάν (90-77)
  • Βαλένθια – Αναντολού Εφές (93-88)
  • Βίρτους Μπολόνια – Μπάγερν Μονάχου (85-83)
  • Μπασκόνια – Παναθηναϊκός (75-73)
  • Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης (83-78)

Αποτελέσματα: 19η Αγωνιστική: 4-5 Ιανουαρίου

  • Φενέρμπαχτσε – Μακάμπι Τελ Αβίβ (109-74)
  • Βιλερμπάν – Ζαλγκίρις (93-79)
  • Ερυθρός Αστέρας – Παρτιζάν (88-72)
  • Ολυμπιακός – Μονακό (75-73)
  • Άλμπα Βερολίνου – Βίρτους Μπολόνια (68-83)
  • Βαλένθια – Παναθηναϊκός (81-82)
  • Αρμάνι Μιλάνο – Μπάγερν Μονάχου (76-62)
  • Μπαρτσελόνα – Μπασκόνια (89-85)
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Αναντολού Εφές (130-126)

Αποτελέσματα: 20ή Αγωνιστική: 9-10 Ιανουαρίου

  • Φενέρμπαχτσε – Παρτιζάν (91-76)
  • Μονακό – Μπασκόνια (93-83)
  • Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης (71-92)
  • Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές (83-76)
  • Βαλένθια – Ζαλγκίρις (79-84)
  • Βιλερμπάν – Ερυθρός Αστέρας (100-91)
  • Αρμάνι Μιλάνο – Άλμπα Βερολίνου (82-76)
  • Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός (86-78)
  • Μακάμπι Τελ Αβίβ – Βίρτους Μπολόνια (95-78)

Αποτελέσματα: 21η Αγωνιστική: 11-12 Ιανουαρίου

  • Φενέρμπαχτσε – Μπάγερν Μονάχου (98-91)
  • Παναθηναϊκός – Μονακό (88-63)
  • Αρμάνι Μιλάνο – Ερυθρός Αστέρας (62-76)
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια (96-86)
  • Αναντολού Εφές – Βίρτους Μπολόνια  (99-75)
  • Μπαρτσελόνα – Ζαλγκίρις (91-73)
  • Μπασκόνια – Ολυμπιακός (80-69)
  • Παρτιζάν – Μακάμπι Τελ Αβίβ (88-79)
  • Βιλερμπάν – Άλμπα Βερολίνου (63-88)

Αποτελέσματα: 22η Αγωνιστική: 18-19 Ιανουαρίου

  • Αναντολού Εφές – Μπαρτσελόνα (98-74)
  • Ερυθρός Αστέρας – Μπασκόνια (90-91)
  • Άλμπα Βερολίνου – Μπάγερν Μονάχου (65-82)
  • Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ (89-72)
  • Βίρτους Μπολόνια – Βιλερμπάν (73-63)
  • Ζαλγκίρις – Φενέρμπαχτσε (98-75)
  • Μονακό – Ρεάλ Μαδρίτης (98-74)
  • Παναθηναϊκός – Παρτιζάν (84-71)
  • Βαλένθια – Αρμάνι Μιλάνο (84-72)

Αποτελέσματα: 23η Αγωνιστική: 25-26 Ιανουαρίου

  • Φενέρμπαχτσε – Βίρτους Μπολόνια (88-75)
  • Άλμπα Βερολίνου – Ερυθρός Αστέρας (89-80)
  • Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός (90-75)
  • Μπάγερν Μονάχου – Βιλερμπάν (64-76)
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός (90-85)
  • Αναντολού Εφές – Μονακό (78-80)
  • Αρμάνι Μιλάνο – Μπαρτσελόνα (74-70)
  • Μπασκόνια – Βαλένθια (62-77)
  • Παρτιζάν – Ζαλγκίρις (81-72)

Αποτελέσματα: 24η Αγωνιστική: 30-31 Ιανουαρίου

  • Βιλερμπάν – Φενέρμπαχτσε (73-83)
  • Ερυθρός Αστέρας – Βαλένθια (82-64)
  • Μπάγερν Μονάχου – Μπασκόνια (112-109)
  • Ολυμπιακός – Άλμπα Βερολίνου (101-87)
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Μακάμπι Τελ Αβίβ (106-101)
  • Ζαλγκίρις – Αναντολού Εφές (96-70)
  • Μονακό – Παρτιζάν (85-70)
  • Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο (79-62)
  • Μπαρτσελόνα – Βίρτους Μπολόνια (84-57)

Αποτελέσματα: 25η Αγωνιστική: 1-2 Φεβρουαρίου

  • Άλμπα Βερολίνου – Βαλένθια (66-81)
  • Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός (72-76)
  • Μπασκόνια – Μακάμπι Τελ Αβίβ (92-82)
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Βιλερμπάν (86-79)
  • Αναντολού Εφές – Αρμάνι Μιλάνο (79-73)
  • Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός (80-68)
  • Ερυθρός Αστέρας – Μπαρτσελόνα (76-85)
  • Βίρτους Μπολόνια – Παρτιζάν (88-84)
  • Μονακό – Φενέρμπαχτσε (76-69)

Αποτελέσματα: 26η Αγωνιστική: 8-9 Φεβρουαρίου

  • Αναντολού Εφές – Μακάμπι Τελ Αβίβ (105-91)
  • Βαλένθια – Ολυμπιακός (65-78)
  • Αρμάνι Μιλάνο – Ρεάλ Μαδρίτης (81-76)
  • Μπασκόνια – Βιλερμπάν (94-80)
  • Παρτιζάν – Μπάγερν Μονάχου (78-79)
  • Ερυθρός Αστέρας – Ζαλγκίρις (91-93)
  • Παναθηναϊκός – Φενερμπαχτσέ (74-63)
  • Βίρτους Μπολόνια – Μονακό (78-81)
  • Μπαρτσελόνα – Άλμπα Βερολίνου (93-77)

Αποτελέσματα: 27η Αγωνιστική: 29 Φεβρουαρίου-1 Μαρτίου

  • Άλμπα Βερολίνου – Μακάμπι Τελ Αβίβ (71-106)
  • Βίρτους Μπολόνια – Βαλένθια (87-74)
  • Παρτιζάν – Αναντολού Εφές (100-90)
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός (86-97)
  • Φενέρμπαχτσε – Μπασκόνια (111-96)
  • Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός (76-95)
  • Βιλερμπάν – Αρμάνι Μιλάνο (81-77)
  • Μπάγερν Μονάχου – Ερυθρός Αστέρας (74-66)
  • Μπαρτσελόνα – Μονακό (67-77)

Αποτελέσματα: 28η Αγωνιστική: 7-8 Μαρτίου

  • Αναντολού Εφές – Μπάγερν Μονάχου (109-86)
  • Μονακό – Ερυθρός Αστέρας (98-80)
  • Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ζαλγκίρις (83-76)
  • Βαλένθια – Μπαρτσελόνα (78-88)
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Φενέρμπαχτσε (79-89)
  • Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια (74-69)
  • Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν (85-67)
  • Αρμάνι Μιλάνο – Παρτιζάν (85-83)
  • Μπασκόνια – Άλμπα Βερολίνου (88-71)

Αποτελέσματα: 29η Αγωνιστική: 14-15 Μαρτίου

  • Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (71-65)
  • Φενέρμπαχτσε – Βαλένθια (118-88)
  • Ερυθρός Αστέρας – Μακάμπι Τελ Αβίβ (80-84)
  • Άλμπα Βερολίνου – Μονακό (82-90)
  • Μπαρτσελόνα – Παρτιζάν (94-76)
  • Μπασκόνια – Αρμανι Μιλάνο (88-73)
  • Βιλερμπάν – Αναντολού Εφές (84-80)
  • Βίρτους Μπολόνια – Ρεάλ Μαδρίτης (74-89)
  • Μπάγερν Μονάχου – Ζαλγκίρις (64-58)

Αποτελέσματα: 30η Αγωνιστική: 19-20 Μαρτίου

  • Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός (85-72)
  • Ζαλγκίρις – Βίρτους Μπολόνια (96-81)
  • Άλμπα Βερολίνου – Ρεάλ Μαδρίτης (79-86)
  • Μακάμπι Τελ Αβίβ – Βιλερμπάν (98-90)
  • Παρτιζάν – Μπασκόνια (87-83)
  • Φενέρμπαχτσε – Μπαρτσελόνα (88-74)
  • Μονακό – Αρμάνι Μιλάνο (80-98)
  • Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός (76-89)
  • Βαλένθια – Μπάγερν Μονάχου (70-68)

Αποτελέσματα: 31η Αγωνιστική: 21-22 Μαρτίου

  • Αναντολού Εφές – Άλμπα Βερολίνου (85-84)
  • Ζαλγκίρις – Μπασκόνια (94-76)
  • Ολυμπιακός – Βιλερμπάν (80-64)
  • Παρτιζάν – Ρεάλ Μαδρίτης (76-88)
  • Ερυθρός Αστέρας – Βίρτους Μπολόνια (94-79)
  • Μονακό – Βαλένθια (79-78)
  • Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα (89-81)
  • Αρμάνι Μιλάνο – Φενέρμπαχτσε (77-76)
  • Μπάγερν Μονάχου – Μακάμπι Τελ Αβίβ (74-89)

Αποτελέσματα: 32η Αγωνιστική: 28-29 Μαρτίου

  • Μακάμπι Τελ Αβίβ – Βαλένθια (95-80)
  • Ζαλγκίρις – Αρμάνι Μιλάνο (87-73)
  • Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα (79-87)
  • Μπασκόνια – Αναντολού Εφές (76-97)
  • Παρτιζάν – Ολυμπιακός (69-74)
  • Βιλερμπάν – Μονακό (77-87)
  • Φενέρμπαχτσε – Άλμπα Βερολίνου (103-68)
  • Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός (79-81)
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Ερυθρός Αστέρας (101-94)

Αποτελέσματα: 33η Αγωνιστική: 4-5 Απριλίου

  • Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός (86-89)
  • Μονακό – Ζαλγκίρις (69-66)
  • Άλμπα Βερολίνου – Παρτιζάν (83-94)
  • Μπαρτσελόνα – Μακάμπι Τελ Αβίβ (92-89)
  • Βαλένθια – Βιλερμπάν (69-98)
  • Φενέρμπαχτσε – Αναντολού Εφές (80-82)
  • Αρμάνι Μιλάνο – Βίρτους Μπολόνια (90-75)
  • Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός (75-82)
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια (91-95)

Αποτελέσματα: 34η Αγωνιστική: 11-12 Απριλίου

  • Ζαλγκίρις – Ρεάλ Μαδρίτης (62-64)
  • Μονακό – Μπάγερν Μονάχου (89-85)
  • Αναντολού Εφές – Ερυθρός Αστέρας (100-55)
  • Μακάμπι Τελ Αβίβ – Αρμανι Μιλάνο (92-86)
  • Παναθηναϊκός – Άλμπα Βερολίνου (84-75)
  • Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε (84-81)
  • Βίρτους Μπολόνια – Μπασκόνια (91-95)
  • Παρτιζάν – Βαλένθια (79-66)
  • Βιλερμπάν – Μπαρτσελόνα (76-72)

EUROLEAGUE – PLAY-IN TOURNAMENT

Αποτελέσματα: Ματς για την 7η θέση:

  • Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μπασκόνια (113-85)

Αποτελέσματα: Ματς πρόκρισης για το παιχνίδι της 8ης θέσης:

  • Αναντολού Εφές – Βίρτους Μπολόνια (64-67)

Αποτελέσματα: Ματς για την 8η θέση:

  • Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια (89-77)

EUROLEAGUE – PLAY – OFFS:

Αποτελέσματα Game 1

  • Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 90-74
  • Μονακό – Φενέρμπαχτσε 91-95 παρ. (81-81 κ.α.)
  • Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77

Αποτελέσματα Game 2

  • Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-79
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 101-90
  • Μονακό – Φενέρμπαχτσε 93-88
  • Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69

Αποτελέσματα Game 3

  • Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 85-83
  • Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 80-82 παρ. (71-71 κ.α.)
  • Φενέρμπαχτσε – Μονακό 89-78
  • Μπασκόνια – Ρεάλ Μαδρίτης 98-102

Αποτελέσματα Game 4

  • Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 92-58
  • Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 88-95
  • Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65

Αποτελέσματα Game 5

  • Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 81-72
  • Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 59-63
  • Μονακό – Φενέρμπαχτσε 79-80 παρ. (77-77 κ.α.)

Euroleague – Final 4

Αποτελέσματα: Ημιτελική φάση:

  • Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε 73-57
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός 87-76

Αποτελέσματα: «Μικρός» τελικός:

  • Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε 87-84

Αποτελέσματα: Τελικός:

  • Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός 80-95

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |