Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε (26/5/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε στο «μικρό τελικό» της Euroleague με συγκλονιστικές ευκαιρίες για στοίχημα.

Στην «Uber Arena» του Βερολίνου ο Ολυμπιακός αναμετριέται με την Φενέρμπαχτσε (26/05/2024) στο «μικρό τελικό» του Final 4 της Euroleague. Οι δύο ομάδες μπορεί να είναι απογοητευμένες που δεν θα διεκδικήσουν το τρόπαιο, αλλά θα επιχειρήσουν να κλείσουν την πορεία τους στον θεσμό κατακτώντας την 3η θέση που δεν είναι διόλου υποτιμητικό επίτευγμα. Στην πλατφόρμα της Betsson, μπάσκετ και στοίχημα είναι ο τέλειος συνδυασμός με θαυμάσιες επιλογές σε τεράστια γκάμα αγορών και ασύγκριτες αποδόσεις.

Για το Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Η νίκη του Ολυμπιακού προσφέρεται στο 1,72**, ενώ το ενδεχόμενο να επικρατήσει η Φενέρμπαχτσε το συναντάμε στο 2,12** στην πλατφόρμα της Betsson. Για το μεγάλο ματς είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder, ενός διαφορετικού τρόπου στοιχηματισμού που κάνει την εμπειρία πιο διασκεδαστική.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί. Ο Ολυμπιακός, εξάλλου, ήταν η πιο σταθερή ομάδα στη διάρκεια της κανονικής περιοδου της Ευρωλίγκας, αλλά και στα στατιστικά έχει καλύτερη εικόνα από την τουρκική ομάδα. Βέβαια, σ’ ένα ματς και δη σε αυτές τις συνθήκες τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένα, ιδιαιτέρως όταν κοντράρονται δύο συγκροτήματα υψηλού επιπέδου.

Τι μας δείχνει η προϊστορία ενόψει του Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε;

  • 15 νίκες ο Ολυμπιακός
  • 15 νίκες η Φενέρμπαχτσε
  • Αυτή τη σεζόν οι δύο ομάδες συναντήθηκαν δύο φορές στη regular season της Euroleague. Η Φενέρμπαχτσε νίκησε με 79-77 τον περασμένο Νοέμβριο εντός έδρας. Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 84-81 στην παράταση (69-69 κ.α.) στο «ΣΕΦ» τον Απρίλιο.

Ο Ολυμπιακός δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων στον ημιτελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης και ηττήθηκε με 87-76. Στο πρώτο μέρος του ματς ήταν κάκιστος κι αυτό εν τέλει του κόστισε και τον αποκλεισμό του από τον τελικό. Στο δεύτερο μέρος, πάντως, πήρε τα πάνω του, πίεσε και μείωσε τη διαφορά ακόμη και στους οκτώ πόντους, αλλά έχοντας ξοδέψει πολλή ενέργεια δεν είχε άλλο καθαρό μυαλό στα τελευταία λεπτά με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να πλησιάσει περαιτέρω. Έτσι, για 3η σερί χρονιά δεν θα μπορέσει να πάρει στα χέρια του το βαρύτιμο τρόπαιο.

Η Φενέρμπαχτσε έχασε από τον Παναθηναϊκό με 73-57 παρουσιάζοντας στο παρκέ αρκετά προβλήματα. Ήταν εμφανές πως είναι μια ομάδα που φτιάχτηκε για να ακολουθήσει την ιδέα ενός άλλου τεχνικού (Δημήτρης Ιτούδης) και ότι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν εμπιστεύεται απόλυτα ορισμένους παίκτες ή κάποιοι εξ αυτών δεν μπορούν να υπηρετήσουν αποτελεσματικά τα πλάνα του σε στιγμές ύψιστης πίεσης.

Στη Euroleague το στοίχημα είναι συγκλονιστικό. Με την κορυφαία διοργάνωση συλλόγων του ευρωπαϊκού μπάσκετ να φτάνει στο τέλος της, ο Ολυμπιακός και η Φενέρμπαχτσε θέλουν να πάρουν την 3η θέση. Ομάδες με επιθετικές αρετές και οι δύο, ξέρουν πως η τύχη του «μικρού τελικού» περνάει περισσότερο από την επίθεση. Το ενδεχόμενο του Over 156,5 δίνεται στο 1,91** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για το Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε το μεγάλο στοίχημα των δύο ομάδων είναι περισσότερο ψυχολογικό – νοητικό και σε δεύτερο πλάνο αγωνιστικό. Το όνειρο της κατάκτησης του τίτλου έσβησε νωρίς για εκείνες και λίγες ώρες μετά από δύο πολύ κοπιαστικά ματς καλούνται να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Το κίνητρο, πάντως, είναι δεδομένο όπως και η δίψα τους για επιτυχία. Όσον αφορά στις συνθέσεις, αμφότερες έχουν ορισμένα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την φθορά κάποιων παικτών που αντιμετωπίζουν μικροτραυματισμούς.

Euroleague – Final 4

Αποτελέσματα: Ημιτελική φάση:

  • Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε 73-57
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός 87-76

Αποτελέσματα: «Μικρός» τελικός:

  • Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε 87-84

Αποτελέσματα: Τελικός:

  • Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός 80-95

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ