Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε, στο κατάμεστο ΣΕΦ

Reading time3 λ

Μεγάλο αγωνιστικό ενδιαφέρον και πληθώρα επιλογών για στοιχημα στο Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε

Απόψε στις 21:45 διεξάγεται το Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε, το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα play offs της Euroleague. Στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν πάντα διαθέσιμες συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Ο Ολυμπιακός τερμάτισε στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου στη Euroleague, κερδίζοντας δύο φορές την Φενέρμπαχτσε, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Έχει το πλεονέκτημα του παραπάνω αγώνα στο ΣΕΦ, αν χρειαστεί, σε μία έδρα που αναμένεται «καυτή». Άλλωστε τα εισιτήρια και των πρώτων δύο αγώνων εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες. Όμως με το ρόστερ που έχει η Φενέρμπαχτσε, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο και αναμένεται μεγάλη μάχη για το ποια ομάδα θα περάσει στο final-4.

Λίγο νωρίτερα, γίνεται το Μπαρτσελόνα-Ζαλγκίρις, ακόμη ένα πρώτο παιχνίδι για τα προημιτελικά της Euroleague. Φυσικά, σε αυτό το ζευγάρι υπάρχει αδιαφιλονίκητο φαβορί, η Μπαρτσελόνα. Αλλά με το final-4 να γίνεται στο Κάουνας, η Ζαλγκίρις έχει έναν επιπλέον λόγο να κυνηγήσει με μεγαλύτερη ένταση την πρόκριση.

PLAY OFFS ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ, EUROCUP ΚΑΙ NBA

Εκτός από τη Euroleague, σήμερα γίνονται αναμετρήσεις των play offs για άλλες τρεις διοργανώσεις. Την ελληνική Basket League, το Eurocup και το NBA.

Στην Basket League παίζουν Κολοσσός Ρόδου-Παναθηναϊκός και Προμηθέας Πάτρας-ΠΑΟΚ. Οι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ κέρδισαν τα πρώτα μεταξύ τους παιχνίδια, στην έδρα τους, οπότε αν κερδίσουν σήμερα, περνούν στα ημιτελικά. Αν χάσουν, θα έχουν δεύτερη ευκαιρία, σε τελευταίο αγώνα στα γήπεδά τους. Σαφώς και πιο αμφίρροπη αναμένεται η αναμέτρηση στην Πάτρα, όπως φάνηκε και από τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων.

Στο Eurocup γίνονται οι δύο ημιτελικοί, οι οποίοι είναι νοκ άουτ, με όποιες ομάδες κερδίσουν στους αγώνες Προμετέι-Τουρκ Τέλεκομ, Γκραν Κανάρια-Μπανταλόνα να αγωνίζονται στον τελικό. Αξίζει να σημειωθεί πώς η Προμετέι, ως ουκρανική ομάδα, παίζει σε ουδέτερη έδρα, στη Λετονία, όλη τη σεζόν. Επίσης, οι τέσσερις ομάδες είναι βάσει αποτελεσμάτων οι καλύτερες του θεσμού, έχοντας τερματίσει στις πρώτες δύο θέσεις των δύο ομίλων της διοργάνωσης.

Τέλος, στο NBA διεξάγονται τέσσερις πολύ σημαντικοί αγώνες, όλοι οι πέμπτοι ανάμεσα στις δύο ομάδες στον πρώτο γύρο των play offs, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς-Νιου Γιορκ Νικς, Μέμφις Γκρίζλις-Λος Άντζελες Λέικερς, Μιλγουόκι Μπακς-Μαϊάμι Χιτ, Σακραμέντο Κινγκς-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Από όλα αυτά τα παιχνίδια, μόνο το ζευγάρι Κινγκς-Γουόριορς εγγυάται συνέχεια στη σειρά, αφού οι δύο ομάδες είναι στο 2-2 μετά τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια τους. Σε όλα τα υπόλοιπα ζευγάρια υπάρχει κάποια ομάδα, συγκεκριμένα οι Νικς, Χιτ και Λέικερς, που προηγούνται με 3-1 νίκες. Το εντυπωσιακό είναι πως όλες ξεκίνησαν με μειονέκτημα έδρας, κερδίζοντας στα γήπεδα των αντιπάλων τους και υπερασπιζόμενες τα δικά τους. Επομένως οι Γκρίζλις, Καβαλίερς, Μπακς είναι με την πλάτη στον τοίχο. Ειδικά για τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, θα πρόκειται για τεράστια αποτυχία αν αποκλειστούν τόσο νωρίς, έχοντας το καλύτερο ρεκόρ σε όλο το NBA.

15:45     Κολοσσός Ρόδου-Παναθηναϊκός             Basket League

19:00     Προμετέι-Τουρκ Τέλεκομ             Eurocup

19:15     Προμηθέας Πατρών-ΠΑΟΚ         Basket League

21:00     Γκραν Κανάρια-Μπανταλόνα   Eurocup

02:00     Κλίβελαντ Καβαλίερς-Νιου Γιορκ Νικς   NBA

02:30     Μέμφις Γκρίζλις-Λος Άντζελες Λέικερς  NBA

04:30     Μιλγουόκι Μπακς-Μαϊάμι Χιτ  NBA

05:00     Σακραμέντο Κινγκς-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς    NBA

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |