Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε (24/5/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε στο Final 4 της Euroleague με δίψα για δόξα και αμέτρητες αγορές για στοίχημα.

Στην «Uber Arena» του Βερολίνου ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε (24/05/2024) στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Final 4 της Euroleague. Η ομάδα που θα περάσει θα διεκδικήσει τον τίτλο απέναντι στη νικήτρια του αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός στις 26 Μαΐου. Ο Παναθηναϊκός και η Φενέρμπαχτσε θα κάνουν τα πάντα για να φτάσουν στον τελικό. Στην πλατφόρμα της Betsson, μπάσκετ και στοίχημα ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Στο Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε οι αποδόσεις είναι άκρως ελκυστικές. Συγκεκριμένα, ο άσος του Παναθηναϊκού δίνεται στο 1,79** και το διπλό της Φενέρμπαχτσε πληρώνει στο 2,02** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder, που ενισχύει την εμπειρία και κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Για το Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε τα προγνωστικά έχουν δώσει την ετικέτα του φαβορί στην ελληνική ομάδα. Εξάλλου, ο Παναθηναϊκός ήταν πιο σταθερός στη διάρκεια της κανονικής περιόδου από τους Τούρκους. Είχε ρεκόρ 23-11 έναντι 20-14 της Φενέρμπαχτσε. Ωστόσο, αμφότερες έγραψαν από μια νίκη στα μεταξύ τους ματς. Τον Οκτώβριο η Φενέρμπαχτσε νίκησε με 83-69 εντός έδρας και ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 74-63 στο «ΟΑΚΑ» τον Φεβρουάριο.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Φενέρμπαχτσε στη Euroleague;

Από το 2003 μέχρι σήμερα ο απολογισμός είναι:

  • 19 νίκες ο Παναθηναϊκός
  • 17 νίκες η Φενέρμπαχτσε

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, αφού τερμάτισε δεύτερος στη regular season αντιμετώπισε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και δυσκολεύτηκε πολύ να την ξεπεράσει. Τα κατάφερε, όμως, σε πέντε παιχνίδια και τώρα συμμετέχει σε Final 4 για πρώτη φορά έπειτα από 12 χρόνια. Πρόκειται για ένα τεράστιο επίτευγμα καθώς την περασμένη σεζόν ήταν 17ος. Η μεταμόρφωσή του υπό τον Εργκίν Αταμάν κι έπειτα από τις πολλές μεταγραφές που έκανε, είναι εντυπωσιακή. Πρόσφατα ξεπέρασε με 2-0 τον ΠΑΟΚ στα playoffs της Basket League και πηγαίνει στο Final 4 αποφασισμένος να διεκδικήσει τη συμμετοχή του στον τελικό καθώς ονειρεύεται την κατάκτηση του 7ου ευρωπαϊκού της ιστορίας του.

Η Φενέρμπαχτσε μεταμορφώθηκε στη διάρκεια της σεζόν μετά την αλλαγή στον πάγκο της και την πρόσληψη του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην θέση του Δημήτρη Ιτούδη. Με τον Λιθουανό να δείχνει τον δρόμο, οι παίκτες του τον ακολούθησαν και αφού τερμάτισαν στην 6η θέση στην κανονική περίοδο αντιμετώπισαν τη Μονακό στα προημιτελικά. Έκαναν ένα μίνι – θαύμα παίρνοντας την πρόκριση ως αουτσάιντερ σε πέντε ματς «σπάζοντας» το πλεονέκτημα έδρας της αντιπάλου – κάτι που δεν είχε γίνει ποτέ μέχρι φέτος στη Euroleague. To πέτυχαν η Φενέρμπαχτσε και ο Ολυμπιακός. Προτού στρέψει την προσοχή της στο Final 4 ξεπέρασε με 2-0 την Πετκίμ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρκικού πρωταθλήματος.

Στη Euroleague το στοίχημα καθηλώνει. Το επίπεδο του ανταγωνισμού βρίσκεται στα ύψη και ο Παναθηναϊκός με την Φενέρμπαχτσε υπόσχονται να καταθέσουν ψυχή στο παρκέ για να περάσουν στον τελικό. Το ενδεχόμενο να κατακτήσει ο Παναθηναϊκός το τρόπαιο προσφέρεται στο 3,70**, ενώ το να σηκώσει την κούπα για δεύτερη φορά στην ιστορία της η Φενέρμπαχτσε δίνεται στο 5,50** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε το στοίχημα για τις δυο ομάδες είναι να μπορέσουν να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους. Αμφότερα είναι ουσιαστικά καινούρια πρότζεκτ, αν και στην Φενέρμπαχτσε οι περισσότεροι παίκτες είναι παραπάνω καιρό μαζί. Στο αγωνιστικό σκέλος, τώρα, οι συνθέσεις θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο με τον Παναθηναϊκό να ευελπιστεί να έχει στο μάξιμουμ τους Σλούκα (γκαρντ) κι Ερνανγκόμεθ (φόργουορντ), την στιγμή που η Φενέρμπαχτσε αντιμετωπίζει ως επί το πλείστον χρόνια προβλήματα.

Euroleague – Final 4

Αποτελέσματα: Ημιτελική φάση:

  • Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε 73-57
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός 87-76

Αποτελέσματα: «Μικρός» τελικός:

  • Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε 87-84

Αποτελέσματα: Τελικός:

  • Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός 80-95

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ