Ρεάλ Μαδρίτης-Παναθηναϊκός (26/5/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός για τον τίτλο της Euroleague με αμέτρητες αγορές για στοίχημα.

Στην «Uber Arena» του Βερολίνου η Ρεάλ Μαδρίτης κι ο Παναθηναϊκός (26/05/2024) κοντράρονται στον τελικό του Final 4 της Euroleague. Η Ρεάλ Μαδρίτης ψάχνει να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν και 12η φορά συνολικά. Ο Παναθηναϊκός, πάλι, διεκδικεί τον 7ο τίτλο της ιστορίας του και πρώτο από το 2011. Στην πλατφόρμα της Betsson, στοίχημα και μπάσκετ συνδυάζονται τέλεια και προσφέρουν εντυπωσιακές επιλογές σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Στο Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός οι αποδόσεις έχουν φαβορί. Χαρακτηριστικά, η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης πληρώνει στο 1,48**, ενώ τη νίκη του Παναθηναϊκού την συναντάμε στο 2,65** στην πλατφόρμα της Betsson. Για το σπουδαίο ματς, είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών σ’ ένα αθλητικό event.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Για το Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός τα προγνωστικά παρουσιάζουν την κάτοχο του τίτλου να έχει τον πρώτο λόγο. Ωστόσο, τα στατιστικά των δύο ομάδων δείχνουν πως κι ο Παναθηναϊκός έχει πολλά να πει. Η Ρεάλ Μαδρίτης αυτή τη σεζόν πετυχαίνει κατά μέσο όρο 89 πόντους με τον Παναθηναϊκό στους 82,2, ενώ βρίσκονται κοντά και σε άλλες βασικές κατηγορίες. Εξάλλου, στην κανονική περίοδο ήταν η πρώτη και η δεύτερη ομάδα στην κατάταξη της Ευρωλίγκας. Και δεν μπορεί να παραβλεφθεί και η παράδοση.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα;

  • Οι δύο ομάδες αυτή τη σεζόν αναμετρήθηκαν δύο φορές στη regular season της Euroleague. Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με 90-78 στο «ΟΑΚΑ» τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ τον Φεβρουάριο, ο Παναθηναϊκός επικράτησε στην ισπανική πρωτεύουσα με 97-86.
  • Συνολικά, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει 24 νίκες έναντι 10 του Παναθηναϊκού στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Η Ρεάλ Μαδρίτης εντυπωσίασε στον ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό καθώς επικράτησε με 87-76. Η εξαιρετική επιθετική λειτουργία της στη διάρκεια του πρώτου μέρους ήταν εκείνη που έπαιξε καθοριστικό ρόλο και τελικά της χάρισε την πρόκριση για την 3η σερί παρουσία της στο καταληκτικό ματς της Euroleague. Το συγκρότημα του Τσους Ματέο έχει πληθώρα επιλογών και τρόπων για να πληγώσει τους αντιπάλους, αφού διαθέτει παίκτες με τεράστιο ταλέντο κι εμπειρία, είτε πρόκειται για περιφερειακούς όπως οι Γιουλ, Ροντρίγκεθ, Φερνάντεθ, Καμπάτσο, Μούσα ή για παίκτες που μπορούν να παίξουν στο ζωγραφιστό όπως οι Ταβάρες και Πουαριέ, αλλά φυσικά «κλειδί» είναι ο Γιαμπουσέλε, ένας καταπληκτικός φόργουορντ.

Ο Παναθηναϊκός, από την πλευρά του, έδειξε μέταλλο κόντρα στη Φενέρμπαχτσε νικώντας με 73-57 στον ημιτελικό τους. Οι «πράσινοι» έμειναν πιστοί στο πλάνο τους και βρήκαν λύσεις από τον πάγκο τους στα δύσκολα. Στο μεγαλύτερο μέρος του ματς πήγαν το ματς στο ρυθμό που ήθελαν κι αυτός θα είναι ο στόχος τους και στον τελικό. Το μειονέκτημα που έχουν σε σύγκριση με τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι πως πρόκειται για μια καινούρια ομάδα, αλλά ο ενθουσιασμός που έχουν για να διεκδικήσουν το τρόπαιο ίσως να καλύψει αυτή τη διαφορά.

Στην κατηγορία νικητής της Ευρωλίγκας οι αποδόσεις είναι άκρως ελκυστικές. Η Ρεάλ Μαδρίτης, το μεγάλο φαβορί από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου, δίνεται στο 1,51** να σηκώσει και πάλι το τρόπαιο, ενώ ο Παναθηναϊκός πληρώνει στο 2,55** στην πλατφόρμα της Betsson για να ράψει το έβδομο αστέρι στην φανέλα του.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να παρουσιάσουν στο παρκέ την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Η Ρεάλ Μαδρίτης εμφάνισε ορισμένα κενά στην πανοπλία της στο δεύτερο μέρος με τον Ολυμπιακό και φάνηκε πως αν βρεθεί υπό πίεση δεν είναι ανίκητη. Ο Παναθηναϊκός, από την άλλη, καλείται να πάρει παραπάνω από τους αστέρες του ώστε να έχει πληθώρα επιλογών για να κάνει τη διαφορά και ιδίως από την περιφέρεια. Όσον αφορά στις πεντάδες, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει στο μάξιμουμ τον φόργουορντ Ντεκ, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι ουσιαστικά πλήρης.

Euroleague – Final 4

Αποτελέσματα: Ημιτελική φάση:

  • Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε 73-57
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός 87-76

Αποτελέσματα: «Μικρός» τελικός:

  • Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε 87-84

Αποτελέσματα: Τελικός:

  • Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός 80-95

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ