«Θρύλε της Ευρώπης, Ολυμπιακέ» – Έχει μια κούπα και κυνηγάει ακόμα 3+1

Reading time4 λ

Euroleague, Europa Conference League, EHF Euro Cup και LEN Champions League βρίσκονται στο στόχαστρό του και υπάρχουν σούπερ επιλογές για στοίχημα.

Ο Ολυμπιακός ζει μια μοναδική στιγμή στην ιστορία του ως σύλλογος. Η επιτυχία που γνωρίζουν τα διάφορα τμήματα του κλαμπ είναι τεράστια. Ήδη έφτασε στους 310 τίτλους στη διάρκεια της ζωής του και ανέβηκε στην πρώτη θέση της λίστας με τα τρόπαια που έχουν κατακτήσει οι μεγαλύτερες ομάδες που επίσης έχουν παρουσία σε πολλά αθλήματα. Άφησε την Μπαρτσελόνα στη δεύτερη θέση με 309! Κι έχει και συνέχεια καθώς μέσα στον Μάιο θα επιχειρήσει να κατακτήσει τρία ευρωπαϊκά τρόπαια, ενώ τον Ιούνιο ενδεχομένως να βρεθεί σε θέση για να προσθέσει ακόμη ένα. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα online σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Στο Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός οι αποδόσεις παρουσιάζουν τον Ολυμπιακό ως αουτσάιντερ για να περάσει στον τελικό της Euroleague. Συγκεκριμένα, ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης δίνεται στο 1,42** και το διπλό του Ολυμπιακού φτάνει στο 2,85** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Ο Ολυμπιακός αυτή τη σεζόν έχει γράψει ιστορία σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Οπότε ας τα πάρουμε με χρονική σειρά. Στις 24 Μαΐου θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Βερολίνο στον ημιτελικό της Euroleague. Στο Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός τα προγνωστικά είναι υπέρ της κατόχου του τίτλου, με τον περσινό τελικό ανάμεσά τους να παραμένει «ζωντανός» στις μνήμες των δύο ομάδων.

Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού ήδη έχει κατακτήσει δύο τίτλους αυτή τη σεζόν – το Σούπερ Καπ και το Κύπελλο Ελλάδας. Βρίσκεται στην κούρσα για να πάρει και το πρωτάθλημα της Basket League. Ο απόλυτος στόχος, όμως, είναι να κατακτήσει την Ευρωλίγκα για 4η φορά. Και ήδη διέλυσε την παράδοση που ήθελε τους γηπεδούχους στις σειρές των playoffs που οδηγούνται σε 5 παιχνίδια να παίρνουν εκείνοι την πρόκριση. Υπέταξε την Μπαρτσελόνα και κοιτάζει ψηλότερα. Αν καταφέρει και περάσει θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε.

Στην κατηγορία νικητής της Euroleague οι αποδόσεις είναι άκρως ελκυστικές και διαμορφώνονται ως εξής:

  • Ρεάλ Μαδρίτης 2,20**
  • Παναθηναϊκός 3,50**
  • Φενέρμπαχτσε 5,50**
  • Ολυμπιακός 6,00**

Ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ μπορεί φέτος να έχασε τον πολυτιμότερο παίκτη της Ευρώπης την περασμένη σεζόν, τον Σάσα Βεζένκοφ και τον Κώστα Σλούκα, αλλά έχει «χτίσει» νοοτροπία νικητή και νιώθει πως μπορεί να πετύχει τα πάντα ακόμη και απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης που κυριάρχησε στη regular season και έκανε περίπατο απέναντι στην Μπασκόνια στα playoffs.

Ο «ΒΑΣΙΛΙΑΣ» ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Η Euroleague δεν είναι το μόνο μεγάλο στοίχημα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη αυτή τη σεζόν. Η ομάδα γυναικών του πόλο έδωσε το παρών στο Final 4 του LEN Champions League κι έφτασε στον τελικό, αλλά ηττήθηκε από την παντοδύναμη Σαμπαντέλ με 16-10. Έπειτα, η ομάδα Κ-19 πρόσθεσε μια χρυσή σελίδα στα χρονικά αυτού του τεράστιου κλαμπ καθώς νίκησε με 3-0 την Μίλαν στον τελικό του UEFA Youth League και πήρε το τρόπαιο.

Κι αν η 24η Μαΐου είναι μια πολύ σημαντική ημερομηνία στο καλεντάρι των «ερυθρολεύκων» το ίδιο ισχύει και για την 25η. Εκείνη την ημέρα διεξάγεται ο δεύτερος τελικός του EHF Euro Cup στο χάντμπολ ανδρών κόντρα στην Βάλουρ από την Ισλανδία. Η αυλαία της σειράς των τελικών ανοίγει μια εβδομάδα νωρίτερα στις 18 Μαΐου με τους Ισλανδούς να είναι οι γηπεδούχοι. Ο Ολυμπιακός, όμως, θα έχει το δεύτερο ματς στην Χαλκίδα για να πανηγυρίσει. Και σίγουρα θα κάνει τα πάντα για να πάρει το πρώτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο στο χάντμπολ.

Ποιοι είναι όλοι οι 310 τίτλοι στην ιστορία του Ολυμπιακού;

Αναλυτικά η λίστα με τους 310 τίτλους του Ολυμπιακού σε όλα τα ομαδικά σπορ είναι:

  • Ποδόσφαιρο: 80
  • Μπάσκετ Ανδρών: 32
  • Μπάσκετ Γυναικών: 13
  • Βόλεϊ Ανδρών: 61
  • Βόλεϊ Γυναικών: 19
  • Πόλο Ανδρών: 70
  • Πόλο Γυναικών: 27
  • Χάντμπολ: 8

Το ευρωπαϊκό πάρτι δεν σταματά εκεί. Επόμενη ημερομηνία – σταθμός στην ιστορία του συλλόγου είναι η 29η Μαΐου. Οι αποδόσεις στο Ολυμπιακός – Φιορεντίνα, τον μεγάλο τελικό του Europa Conference League, είναι άκρως ελκυστικές. Συγκεκριμένα, η νίκη του Ολυμπιακού προσφέρεται στο 3,07**, ενώ το ενδεχόμενο να επικρατήσει η Φιορεντίνα πληρώνει στο 2,38** στην πλατφόρμα της Betsson. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός παίζει σ’ έναν ευρωπαϊκό τελικό στο ποδόσφαιρο και με δεδομένο πως το ματς θα διεξαχθεί στην Αγιά Σοφιά, έδρα της ΑΕΚ, του δίνει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία πως θα έχει τεράστια υποστήριξη από το θερμό κοινό του.

Κι ο Ιούνιος μπορεί να τον βρει σε θέση να διεκδικεί μια ακόμη ευρωπαϊκή κούπα. Η ομάδα ανδρών στο πόλο βρίσκεται στην προημιτελική φάση του LEN Champions League και είναι καλά τοποθετημένη για να πάρει την πρόκριση στο Final 4, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 6 ως τις 8 Ιουνίου στη Βαλέτα της Μάλτας.

Ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ομάδα στην Ευρώπη που μπορεί να κλείσει τη σεζόν με πέντε ευρωπαϊκούς τίτλους.

Κάπως έτσι, το σύνθημα «Θρύλε της Ευρώπης, Ολυμπιακέ», αποκτά ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα!

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ