Αρμάνι Μιλάνο-Βίρτους Μπολόνια, αυλαία στους τελικούς

Reading time2 λ

Πλούσιες επιλογές για στοιχημα με ασυναγώνιστες αποδόσεις στην Lega Basket Serie A

Στο «Mediolanum Forum» το ραντεβού για το Μπάσκετ Ιταλίας είναι Αρμάνι Μιλάνο-Βίρτους Μπολόνια, στον πρώτο τελικό της Lega Basket Serie A. Στην πλατφόρμα της Betsson προσφέρονται εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα στο ματς, ενώ το στοίχημα συνεχίζεται και στο live. Η Αρμάνι Μιλάνο υπερασπίζεται τον τίτλο της και πηγαίνει στο ματς ως το φαβορί. Μάλιστα το χάντικαπ -6,5 (με παράταση) προσφέρεται στο 1,90** στην πλατφόρμα της Betsson. Το στοιχημα της νίκης της Βίρτους Μπολόνια, που ψάχνει να κατακτήσει το τρόπαιο και πάλι μετά το 2021, βρίσκεται στο 3,05** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΕΚΕΙΝΗ Η ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ…

Η Αρμάνι Μιλάνο τους τελευταίους δύο μήνες είναι… μεταμορφωμένη. Αφότου έχασε από τη Βίρτους Μπολόνια με 89-84 για τη Euroleague στις 13 Απριλίου, άλλαξε. Αποφάσισε πως το στοίχημά της είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα Ιταλίας και αφοσιώθηκε σε αυτόν τον στόχο. Έκτοτε έχει δώσει 12 ματς, νικώντας στα 11 από αυτά. Η Αρμάνι Μιλάνο στα play-offs της Lega Basket Serie A, ουσιαστικά έκανε… περίπατο με ρεκόρ 6-1 καθώς ξεπέρασε τα εμπόδια της Πέζαρο και της Σάσαρι στα προημιτελικά και στα ημιτελικά, αντίστοιχα. Αυτό που ξεχώρισε, δε, ήταν η επίθεσή της, καθώς δεν σημείωσε ποτέ κάτω από 80 πόντους, ενώ σε τέσσερις από τις επτά αναμετρήσεις πέτυχε πάνω από 90. Απόψε το στοιχημα να σκοράρει Over 81,5 πόντους προσφέρεται στο 1,85** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΣΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΦΟΡΜΑ

Όπως ήταν για την Αρμάνι Μιλάνο, έτσι και για τη Βίρτους Μπολόνια, η τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων αποτέλεσε ένα σημείο καμπής. Συμπεριλαμβανομένης εκείνης της νίκης, η Βίρτους Μπολόνια μετράει 11 επιτυχίες στα τελευταία 12 επίσημα παιχνίδια της. Στα play-offs του ιταλικού πρωταθλήματος, η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο τα πηγαίνει περίφημα. Έφτασε στους τελικούς με 6/6 και την επίθεσή της να βγάζει… φωτιές. Σε τέσσερις περιπτώσεις πέτυχε τουλάχιστον 100 πόντους. Κι αυτό είναι το μεγάλο της «όπλο» κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο. Το στοίχημα είναι αν θα μπορέσει να ξεδιπλώσει το επιθετικό της ταλέντο κόντρα σε μια αντίπαλο υψηλού επιπέδου.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |