Φενέρμπαχτσε-Αναντολού Εφές (8/4/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Φενέρμπαχτσε εναντίον Αναντολού Εφές με συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα σε πληθώρα αγορών.

Στο «Ulker Sports and Events Hall» η Φενέρμπαχτσε κοντράρεται με την Αναντολού Εφές (08/04/2024) για την 26η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της BSL Τουρκίας. Με την λίγκα να πλησιάζει στο φινάλε της regular season το ματς έχει βαθμολογική σημασία και φυσικά οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης. Στην πλατφόρμα της Betsson, στοίχημα και μπάσκετ σχηματίζουν ένα συναρπαστικό συνδυασμό με δυνατές επιλογές σε πληθώρα αγορών και απίθανες αποδόσεις.

Στο Φενέρμπαχτσε – Αναντολού Εφές οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Φενέρμπαχτσε προσφέρεται στο 1,25** και το διπλό της Αναντολού Εφές φτάνει στο 3,75** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Φενέρμπαχτσε – Αναντολού Εφές τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί για τη νίκη, αλλά η αναμέτρηση έχει ορισμένες ιδιαιτερότητες. Η βασικότερη είναι πως οι δύο ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους την περασμένη Παρασκευή (5/4) με τη Φενέρμπαχτσε να χάνει ως γηπεδούχος από την Ανατολού Εφές με 80-82 για τη Euroleague. Όσον αφορά στα στατιστικά στο πρωτάθλημα Τουρκίας, η Φενέρμπαχτσε έχει ρεκόρ 21-3 (σ.σ. χρωστάει ματς κόντρα στη Μπεσίκτας) και η Αναντολού Εφές βρίσκεται στο 22-3.

Τι μας δείχνει η παράδοση μεταξύ των δύο ομάδων στις εγχώριες διοργανώσεις της Τουρκίας;

  • Τον περασμένο Φεβρουάριο η Φενέρμπαχτσε νίκησε με 87-60 και κατέκτησε το Κύπελλο Τουρκίας.
  • Με αυτή τη νίκη έβαλε τέλος σε σερί 4 νικών της Αναντολού Εφές στο πρωτάθλημα.

Η Φενέρμπαχτσε, λοιπόν, θέλει τη νίκη για να συνεχίσει να ελπίζει στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στη regular season που θα της έδινε το πλεονέκτημα έδρας σε όλη την πορεία της στα play – offs της BSL Τουρκίας. Στο πρωτάθλημα μετράει 13 συνεχόμενες νίκες και υπό τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει βρει σταθερότητα και παίζει σύμφωνα με τις δυνατότητές της και την ποιότητα του ρόστερ της.

Η Αναντολού Εφές, από την πλευρά της, χρειάζεται τη νίκη στο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης ώστε να νιώσει ασφαλής στην κορυφή της κατάταξης. Το κλαμπ βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο. Η επιλογή του Ερντέμ Τζαν να διαδεχθεί τον Εργκίν Αταμάν δεν ήταν πετυχημένη. Άλλαξε τεχνικό μεσούσης της περιόδου και προσέλαβε τον Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς, ενώ τώρα η ειδησεογραφία αναφέρει πως την ομάδα από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αναλάβει ο έμπειρος Καταλανός τεχνικός Τσάβι Πασκουάλ.

Το στοίχημα στην TBSL είναι συναρπαστικό. Φενέρμπαχτσε και Αναντολού Εφές είναι οι ισχυρότερες διεκδικήτριες του τίτλου και η μεταξύ τους αναμέτρηση υπόσχεται πλούσιο θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις. Η Φενέρμπαχτσε προσφέρεται στο 1,60** να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ενώ στο 2,45** συναντάμε την Αναντολού Εφές στην πλατφόρμα της Betsson.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Φενέρμπαχτσε – Αναντολού Εφές το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να αφήσουν πίσω τους το τί συνέβη την περασμένη Παρασκευή στη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη Euroleague και να δουν το συγκεκριμένο παιχνίδι ως ένα διαφορετικό ματς και όχι ως συνέχεια του προηγούμενου.  Σχετικά με τις πεντάδες που θα δούμε, σαφώς η κούραση από τα συνεχόμενα ματς θα παίξει ρόλο στην κατάρτιση του χρόνου συμμετοχής, ενώ αμφότερες ομάδες αντιμετωπίζουν ορισμένα προβλήματα τα οποία, πάντως, δεν αλλάζουν και πολύ τα πλάνα των προπονητών τους.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ