Ουλμ-Βόννη, για τη νίκη-προβάδισμα

Reading time2 λ

Εξαιρετικές επιλογές προσφέρονται για στοιχημα στο Μπάσκετ Γερμανίας και το ματς Ουλμ-Βόννη.

Ο τρίτος τελικός της Bundesliga, Ουλμ-Βόννη, διεξάγεται στις 21:30 με τη σειρά στο ισόπαλο 1-1 έπειτα από δύο αγώνες στην Βόννη. Δεκάδες στοιχήματα είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα της Betsson με ασυναγώνιστες αποδόσεις. Η Ουλμ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα της έδρας και να κάνει μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις των τελευταίων ετών. Δηλαδή, να κατακτήσει το πρωτάθλημα ομάδα που τερμάτισε στην έβδομη θέση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος! Βέβαια αν τα καταφέρει θα πρόκειται για πανάξια κατάκτηση του τίτλου, αφού θα έχει νικήσει κατά σειρά, Άλμπα, Μπάγερν, Βόννη, τις ομάδες των τριών πρώτων θέσεων και μάλιστα σε σειρές που κρίνονταν στις τρεις νίκες. Η Βόννη, απλά θα πρέπει να επιβεβαιώσει την αγωνιστική της ανωτερότητα και τον λόγο για τον οποίο θεωρείται φαβορί. Αυτά που έδειξε στο δεύτερο παιχνίδι, όταν πραγματικά διέλυσε την Ουλμ με 104-75 κι ενώ είχε χάσει με 73-79 τον πρώτο αγώνα. Ουσιαστικά θέλει μία νίκη, για να εξασφαλίσει ότι στη χειρότερη περίπτωση θα επιστρέψει στην έδρα της για έναν πέμπτο αγώνα. Εκτός αν πετύχει δύο και κατακτήσει τον τίτλο στην έδρα της Ουλμ. Πάντως το σετ αποδόσεων την θέλει φαβορί, αφού η νίκη της Βόννης προσφέρεται στο 1,63** στην Betsson.

ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΣ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Την ίδια ώρα διεξάγεται στην Ιταλία ο τρίτος τελικός του πρωταθλήματος, Βίρτους Μπολόνια-Αρμάνι Μιλάνο. Η διαφορά εδώ είναι πως η Βίρτους έχασε και τους δύο πρώτους αγώνες στο Μιλάνο (92-82 και 79-76), κάτι που σημαίνει μόνο αν κερδίσει απόψε θα έχει πιθανότητες διεκδίκησης του τίτλου. Βέβαια, η σειρά κρίνεται στις τέσσερις νίκες, οπότε η Βίρτους μπορεί να ελπίζει στην ανατροπή του 2-0 καθώς θα έχει δυο ματς στην έδρα της. Σε περίπτωση ήττας θα βρεθεί πίσω με 3-0 στο σκορ, οπότε μοιάζει υποχρέωση το να κερδίσει δύο αγώνες στην έδρα της. Σε περίπτωση νίκης της Αρμάνι Μιλάνο στο σημερινό παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο να χάσει τον τίτλο.

21:30   Ουλμ-Βόννη  Bundesliga

21:30   Βίρτους Μπολόνια-Αρμάνι Μιλάνο Legabasket

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |