ΑΕΚ-Φάλκο, για τον Στέφαν

Reading time3 λ

Η καθοριστική μονομαχία της ΑΕΚ με την Σομπατέλι περιλαμβάνει πλήθος ευκαιριών για ποντάρισμα.

Ατελείωτη δράση υπάρχει σήμερα σε όλα τα ευρωπαϊκά μέτωπα και στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η μεγάλη μάχη ΑΕΚ-Φάλκο για την πέμπτη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου του Basketball Champions League, που είναι προγραμματισμένη για τις 19:30, αφού έχει ξεχωριστή σημασία, τόσο από συναισθηματικής, όσο και βαθμολογικής πλευράς.

Η ΑΕΚ αποφάσισε σε αυτό το παιχνίδι να αποσύρει τη φανέλα του Στέφαν Γέλοβατς, που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή στις 5 Δεκεμβρίου. Μια κίνηση που αποτελεί ελάχιστο φόρο τιμής προς το «γελαστό παιδί», ο χαμός του οποίου έχει κλονίσει όλο τον χώρο του μπάσκετ. Την ίδια στιγμή, η ομάδα του Στέφανου Δέδα, που έσπασε το… ρόδι κόντρα στη Ρίγα την προηγούμενη αγωνιστική, έχει μπροστά της έναν μονόδρομο. Μόνο με νίκη, που καλό είναι να συνοδεύεται από διαφορά τουλάχιστον έξι πόντων, η ΑΕΚ θα συνεχίσει να ελπίζει σε πρόκριση. Η Φάλκο βέβαια, έχει αποδειχθεί ο ισχυρός του ομίλου, καθώς έχει πετύχει τρεις νίκες, σπάζοντας το αήττητο της Τρεβίζο.

Στις 21:30 υπάρχει και το κρίσιμο παιχνίδι Ντιζόν-Λαύριο του τρίτου γκρουπ. Το Λαύριο έχει την ευκαιρία να προκριθεί αν πάρει το ροζ φύλλο αγώνα στη Γαλλία, παρότι δε βρίσκεται σε ιδανική κατάσταση, μετρώντας έξι σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Η Ντιζόν είναι ασταθής, όμως, έχει καταφέρει να κερδίσει και τα δύο εντός έδρας παιχνίδια στη διοργάνωση. Σήμερα διεξάγεται ακόμη ο άλλος αγώνας του τέταρτου ομίλου, Ρίγα-Τρεβίζο, ενώ για τον όγδοο αναμετρώνται Μπεσίκτας-Σαν Πάμπλο Μπούργος, σε ένα ματς που μπορεί να κρίνει την πρωτιά.

Σημαντικές μάχες υπάρχουν σήμερα και στο Eurocup. Από το μενού του πρώτου γκρουπ ξεχωρίζει το παιχνίδι Ζοβεντούτ Μπανταλόνα-Μπουλόν, με την οικοδέσποινα να ψάχνει τη νίκη που θα τη διατηρήσει σε τροχιά κορυφής. Ενδιαφέρον και το Ανδόρα-Λιετκαμπέλις, αφού αμφότερες πραγματοποιούν καλή πορεία ως τώρα, ενώ κρίσιμο είναι το Τρέντο-Τουρκ Τέλεκομ, ειδικά για την Τρέντο που παραμένει ουραγός. Για τον δεύτερο όμιλο που μετέχει και ο Προμηθέας, αναμετρώνται Ουλμ-Μπουργκ, δύο ομάδες που είναι απρόβλεπτες.

19:00   Μπεσίκτας-Σαν Πάμπλο Μπούργος                 Basketball Champions League

19:00   Ρίγα-Τρεβίζο                                                    Basketball Champions League

19:30   ΑΕΚ-Φάλκο                                            Basketball Champions League

20:30   Ουλμ-Μπουργκ                                                Eurocup

21:00   Τρέντο-Τουρκ Τέλεκομ                                    Eurocup

21:30   Ντιζόν-Λαύριο                                                 Basketball Champions League

22:00   Ανδόρα-Λιετκαμπέλις                                      Eurocup

22:00   Ζοβεντούτ Μπανταλόνα-Μπουλόν                  Eurocup