Κλουζ-Φριμπούργκ, μόνο ένα το εισιτήριο

Reading time2 λ

Πληθώρα ευκαιριών για στοίχημα βρίσκουμε στη μάχη πρόκρισης της Κλουζ με τη Φριμπούργκ.

Η στιγμή που θα γίνουν γνωστά τα τρία από τα τέσσερα εισιτήρια για την κανονική περίοδο του Basketball Champions League έφτασε. Οι τελικοί των προκριματικών ομίλων κλέβουν την παράσταση και στην Betsson θα βρούμε μια ευρεία γκάμα προσφορών γι’ αυτές τις συναρπαστικές μάχες. Τα φώτα, βέβαια, κατευθύνονται στον πρώτο όμιλο που διεξάγεται στο Περιστέρι, όπου υπάρχει το ματς Κλουζ-Φριμπούργκ. Η πρωταθλήτρια Ρουμανίας Κλουζ πέτυχε μια τεράστια νίκη επί του Περιστερίου με 84-74 και πλέον απέχει ένα βήμα από την παρθενική συμμετοχή της στη φάση των ομίλων. Βέβαια, οι Ελβετοί της Φριμπούργκ δεν πρόκειται να πέσουν αμαχητί. Η επικράτηση με 76-67 επί της Σπλιτ είναι ενδεικτική των προθέσεων τους.

Εξίσου συγκλονιστικός αναμένεται και ο τελικός του τρίτου ομίλου, Γιουβέντους Ούτενα-Κάλεβ Κράμο, που γίνεται στο Ταλλίν της Εσθονίας. Η λιθουανική Γιουβέντους Ούτενα πέτυχε τη μεγάλη έκπληξη. Κέρδισε με 83-79 τη γερμανική Μπάμπεργκ και θέλει τώρα να βρεθεί μετά από τρία χρόνια στην κανονική περίοδο της διοργάνωσης. Ωστόσο, η πρωταθλήτρια Εσθονίας Κάλεβ Κράμο είναι έτοιμη για όλα. Έκαμψε εμφατικά την αντίσταση της Μόρναρ, επικρατώντας με 104-89 και διεκδικεί την πρώτη της πρόκριση στη φάση των ομίλων.

Όσο για τον δεύτερο όμιλο που παίζεται στο Τρεβίζο της Ιταλίας, έχουμε στις 21:30 την αναμέτρηση Τρεβίζο-Τσμόκι Μινσκ. Οι γηπεδούχοι της Τρεβίζο ίδρωσαν για να καταφέρουν να λυγίσουν με 92-90 την Μπάκεν Μπέαρς στον ημιτελικό, ωστόσο τώρα είναι έτοιμοι για τη μεγαλύτερη επιτυχία της μικρής ιστορίας τους. Βέβαια, η μόνιμη πρωταθλήτρια Λευκορωσίας, Τσμόκι Μινσκ, η οποία πέτυχε δραματική νίκη επί της Λέιντεν με 69-67, θα επιδιώξει την πρόκρισή της στην κανονική περίοδο για δεύτερη στη σειρά σεζόν.

19:00   Γιουβέντους Ούτενα-Κάλεβ Κράμο                   Basketball Champions League

20:30   Κλουζ-Φριμπούργκ                                            Basketball Champions League

21:30   Τρεβίζο-Τσμόκι Μινσκ                                       Basketball Champions League