Λαύριο-Τρεβίζο, για την ισοφάριση

Reading time4 λ

Στη σπουδαία αναμέτρηση του Λαυρίου με την Τρεβίζο υπάρχουν πολλές επιλογές για ποντάρισμα.

Σε υψηλές στροφές θα κινηθούμε απόψε στον χώρο του μπάσκετ, αφού θα μας απασχολήσουν αρκετά μέτωπα. Στην Betsson υπάρχουν μια σειρά από ενδιαφέρουσες στοιχηματικές επιλογές για τα ματς των ευρωπαϊκών διοργανώσεων που κυριαρχούν, με το Λαύριο-Τρεβίζο, το τζάμπολ του οποίου γίνεται στις 19:30, να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Το Λαύριο υπέκυψε στο Τρεβίζο στο πρώτο παιχνίδι και καλείται να πάρει τη ρεβάνς απόψε, ώστε να οδηγήσει τη σειρά σε τρίτη αναμέτρηση την επόμενη εβδομάδα στην Ιταλία. Όπλο για την ομάδα του Χρήστου Σερέλη έχει αποδειχθεί η υπηρεσιακή έδρα της, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπου έχει πανηγυρίσει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια ως τώρα στη διοργάνωση.

Ακόμα τρία ζευγάρια αναμετρώνται σήμερα. Το πιο συναρπαστικό είναι το Νταρουσάφακα-Σαν Πάμπλο Μπούργος. Η πρωτοπόρος του τουρκικού πρωταθλήματος Νταρουσάφακα θα επιχειρήσει να ισοφαρίσει τη σειρά με την κάτοχο του τροπαίου, Σαν Πάμπλο Μπούργος, που κέρδισε δύσκολα το πρώτο ματς. Μεγάλη μάχη και στο Καρσίγιακα-Τενερίφη, όπου η ισπανική ομάδα ταξίδεψε στην Τουρκία με το προβάδισμα που της χάρισε η δύσκολη εντός έδρας επιτυχία. Στο Οστάνδη-Ιγκοκέα, οι οικοδεσπότες Βέλγοι θα κυνηγήσουν το 1-1, με την Ιγκοκέα να έχει επικρατήσει σχετικά άνετα στο πρώτο παιχνίδι στην Βοσνία.

Δύο εξ αναβολής αγώνες της Euroleague θα διεξαχθούν απόψε. Ο «εμφύλιος» του γαλλικού πρωταθλήματος, Βιλερμπάν-Μονακό, είναι μεγάλης σημασίας, καθώς αμφότερες ψάχνουν τη νίκη για να βρεθούν στην οκτάδα. Την ίδια ώρα παίζουν Αρμάνι Μιλάνο-Άλμπα Βερολίνου. Η Αρμάνι Μιλάνο αναζητά τη νίκη που θα την επαναφέρει στην τετράδα, ενώ η Άλμπα Βερολίνου κυνηγά το ροζ φύλλο για να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες της για την όγδοη θέση.

Ο δεύτερος γύρος της κανονικής περιόδου του Eurocup αρχίζει σήμερα με τέσσερις αγώνες. Για τον πρώτο όμιλο αγωνίζονται Ζοβεντούτ Μπανταλόνα-Τρέντο και Παρτιζάν-Αμβούργο, με τη Ζοβεντούτ Μπανταλόνα και την Παρτιζάν να ψάχνουν τη νίκη, με την οποία θα διατηρηθούν στην κορυφή. Νωρίτερα αναμετρώνται Λιετκαμπέλις-Σλασκ Βρότσλαβ, ενώ για το δεύτερο γκρουπ παίζουν Βενέτσια-Μπουργκ.

Η βραδιά κλείνει με δύο μονομαχίες από τον μαγικό κόσμο του NBA. Τα βλέμματα κατευθύνονται στο Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Ντιτρόιτ Πίστονς. Μετά τη βαριά ήττα στη Μινεσότα, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς γυρεύουν άμεση αντίδραση ώστε να παραμείνουν σε απόσταση βολής από την πρωτιά του πρωταθλήματος. Όμως, οι Ντιτρόιτ Πίστονς παραμένουν απρόβλεπτοι κι ας υπέστησαν συντριβή από τους Φοίνιξ Σανς.

Ισορροπημένο μοιάζει το Νιού Γιορκ Νικς-Μινεσότα Τίμπεργλουλβς. Σε καλό φεγγάρι βρίσκονται οι Νιού Γιορκ Νικς, που ανέβηκαν στη δέκατη θέση της Ανατολής, ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς, που θριάμβευσαν επί των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και «φλερτάρουν» με την εξάδα της Δύσης.

19:00   Καρσίγιακα-Τενερίφη                                      Basketball Champions League

19:00   Λιετκαμπέλις-Σλασκ Βρότσλαβ                      Eurocup

19:00   Νταρουσάφακα-Σαν Πάμπλο Μπούργος         Basketball Champions League

19:30   Λαύριο-Τρεβίζο                                               Basketball Champions League

21:00   Βιλερμπάν-Μονακό                                         Euroleague

21:00   Αρμάνι Μιλάνο-Άλμπα Βερολίνου                 Euroleague

21:00   Οστάνδη-Ιγκοκέα                                             Basketball Champions League

21:00   Βενέτσια-Μπουργκ                                          Eurocup

21:45   Παρτιζάν-Αμβούργο                                        Eurocup

22:00   Ζοβεντούτ Μπανταλόνα-Τρέντο                      Eurocup

02:30   Νιού Γιορκ Νικς-Μινεσότα Τίμπεργουλβς      NBA

05:00   Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Ντιτρόιτ Πίστονς   NBA