Τρεβίζο-ΑΕΚ, για την τιμή των όπλων

Reading time5 λ

Αγώνας γοήτρου είναι για την ΑΕΚ αυτός στο Τρεβίζο και περιλαμβάνει πολλές επιλογές για ποντάρισμα.

Μάχες σε όλα τα μέτωπα υπάρχουν σήμερα, με την Betsson να διαθέτει προς τα μέλη της μια πολύ μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών. Τα βλέμματα θα κατευθυνθούν στο παιχνίδι Τρεβίζο-ΑΕΚ για την τελευταία αγωνιστική του τέταρτου ομίλου του Basketball Champions League, το οποίο θα ξεκινήσει στις 21:00 και έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον.

Για την ΑΕΚ, η περιπέτεια στη διοργάνωση λαμβάνει τέλος απόψε, αφού μετά την ήττα από τη Σομπατέλι έχει αποκλειστεί. Ταλαιπωρημένη από τεράστια προβλήματα τραυματισμών σε όλη την πορεία της, η ομάδα του Στέφανου Δέδα θα παραταχθεί ελλιπής απέναντι στην Τρεβίζο, που χρειάζεται μόνο τη νίκη για να ελπίζει σε κατάκτηση της πρώτης θέσης και πρόκριση στη φάση των 16. Βέβαια, θα πρέπει ταυτόχρονα στο ματς Σομπατέλι-Ρίγα να ηττηθούν οι γηπεδούχοι. Η πρωταθλήτρια Ουγγαρίας έχει το αβαντάζ της έδρας απέναντι στους Λετονούς, που πήραν την πρόκριση και είναι δεδομένο ότι θα συμμετάσχουν στη διαδικασία των πλέι-ιν. Στο υπόλοιπο μενού έχουμε τις μάχες Νταρουσάφακα-Κλουζ και Χαποέλ Χολόν-Μπρίντιζι του έβδομου ομίλου, όπου θα καθοριστεί η κατάταξη. Στο Σταλ Οστρόβ Βιελκοπόλσκι-Καρσίγιακα του δεύτερου γκρουπ κρίνεται η πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ στο Νίμπουρκ-Γαλατάσαραϊ του πέμπτου ομίλου, η οικοδέσποινα «καίγεται», ενώ η Γαλατάσαραϊ έχει εξασφαλισμένη την πρωτιά.

Απόψε, βέβαια, ξεκινά και η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Euroleague. Το σπουδαίο ματς της βραδιάς είναι αναμφίβολα το Μπαρτσελόνα-Ούνικς Καζάν. Έπειτα από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, οι πρωτοπόροι Καταλανοί επιδιώκουν την ένατη διαδοχική επιτυχία τους. Ωστόσο απέναντί τους έχουν την εξαιρετική Ούνικς Καζάν, η οποία μετρά τρεις διαδοχικές νίκες με τελευταία αυτή επί της Ζαλγκίρις Κάουνας και κατοικοεδρεύει στην τετράδα. Σημαντική είναι και η μάχη Αναντολού Εφές-Ερυθρός Αστέρας. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αναντολού Εφές, βρέθηκε στην οκτάδα χάρη στη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά ο Ερυθρός Αστέρας είναι αξιόμαχος, όπως έδειξε με την επικράτηση επί της Μπάγερν.

Στο Άλμπα Βερολίνου-Μονακό, η οικοδέσποινα θέλει να διακόψει το σερί τριών ηττών με τελευταία αυτή από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ η Μονακό θέλει να ξεχάσει την εντός έδρας ήττα από τη Ζενίτ. Σημειωτέον, αναβλήθηκε το Ζαλγκίρις Κάουνας-Αρμάνι Μιλάνο, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στην ιταλική ομάδα. Σπουδαία παιχνίδια με… άρωμα Euroleague έχουμε και στην όγδοη αγωνιστική του Eurocup. Τέτοια είναι τα Λοκομοτίβ Κουμπάν-Παρτιζάν για τον πρώτο όμιλο και Γκραν Κανάρια-Βίρτους Μπολόνια για τον δεύτερο.

Στο NBA, υπάρχουν εξίσου λαμπερές αναμετρήσεις. Σε πρώτο πλάνο θα βρεθεί το Μιλγουόκι Μπακς-Χιούστον Ρόκετς, στο οποίο οι Μιλγουόκι Μπακς, απόντος του Γιάννη Αντετοκούνμπο που βρίσκεται ακόμα στο υγειονομικό πρωτόκολλο, θέλουν να παραμείνουν στο κυνήγι της κορυφής της Ανατολής. Βέβαια, οι Χιούστον Ρόκετς έχουν αποδειχθεί πολλάκις απρόβλεπτοι. Σπουδαία ντέρμπι στην ανατολική περιφέρεια είναι τα Μπόστον Σέλτικς-Κλίβελαντ Καβαλίερς και Σικάγο Μπουλς-Τορόντο Ράπτορς, ενώ στη Δύση έχουμε ακόμα μια σύγκρουση στην Καλιφόρνια, Σακραμέντο Κινγκς-Λος Άντζελες Κλίπερς. Ιδιαίτερο χρώμα, αλλά και φαβορί υπάρχουν στα ματς Ατλάντα Χοκς-Ορλάντο Μάτζικ και Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ-Ντένβερ Νάγκετς.

18:30   Λοκομοτίβ Κουμπάν-Παρτιζάν                       Eurocup

19:00   Νταρουσάφακα-Κλουζ                                    Basketball Champions League

19:00   Χαποέλ Χολόν-Μπρίντιζι                                Basketball Champions League

19:30   Αναντολού Εφές-Ερυθρός Αστέρας                Euroleague

19:30   Νίμπουρκ-Γαλατάσαραϊ                                   Basketball Champions League

21:00   Άλμπα Βερολίνου-Μονακό                             Euroleague

21:00   Σομπατέλι-Ρίγα                                                Basketball Champions League

21:00   Τρεβίζο-ΑΕΚ                                                   Basketball Champions League

21:30   Σταλ Οστρόβ Βιελκοπόλσκι-Καρσίγιακα        Basketball Champions League

22:00   Μπαρτσελόνα-Ούνικς Καζάν                           Euroleague

22:00   Γκραν Κανάρια-Βίρτους Μπολόνια                 Eurocup

02:30   Ατλάντα Χοκς-Ορλάντο Μάτζικ                      NBA

02:30   Μπόστον Σέλτικς-Κλίβελαντ Καβαλίερς         NBA

03:00   Μιλγουόκι Μπακς-Χιούστον Ρόκετς               NBA

03:00   Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ-Ντένβερ Νάγκετς       NBA

03:00   Σικάγο Μπουλς-Τορόντο Ράπτορς                   NBA

05:00   Σακραμέντο Κινγκς-Λος Άντζελες Κλίπερς    NBA