ΑΕΚ BETSSON BC-Προμηθέας Πάτρας (20/3/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

ΑΕΚ BETSSON BC – Προμηθέας Πάτρας για το Basketball Champions League με αμέτρητες αγορές για στοίχημα.

Στο «Olympic Hall» η ΑΕΚ BETSSON BC υποδέχεται τον Προμηθέα Πάτρας (20/3/2024) στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής του 12ου ομίλου στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Basketball Champions League. Η ΑΕΚ BETSSON BC δεν έχει ελπίδες πρόκρισης στον επόμενο γύρο και παίζει για το γόητρό της, αλλά και για να πετύχει την πρώτη της νίκη σε αυτό το γύρο. Ο Προμηθέας Πάτρας, πάλι, χρειάζεται το θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να «σφραγίσει» τη συμμετοχή τους στα προημιτελικά. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα λάιβ στο κουπόνι του μπάσκετσε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Συγκεκριμένα, τώρα, στο ΑΕΚ BETSSON BC – Προμηθέας Πάτρας οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της ΑΕΚ BETSSON BC προσφέρεται στο 2,50** και το διπλό του Προμηθέα Πάτρας τοποθετείται στο 1,47**. Να σημειώσουμε πως η Betsson είναι μεγάλη χορηγός της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ.

AEK BETSSON BC – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο ΑΕΚ BETSSON BC – Προμηθέας Πάτρας τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί για τη νίκη. Η ΑΕΚ BETSSON BC, άλλωστε, δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον στο γκρουπ, αφού σε πέντε ματς έχει υποστεί ισάριθμες ήττες. Από την άλλη, ο Προμηθέας Πάτρας έχει ρεκόρ 3-2 στη διοργάνωση.

Ποια είναι η πρόσφατη παράδοση ανάμεσα στην ΑΕΚ BETSSON BC και τον Προμηθέα Πάτρας;

Η AEK BETSSON BC κι ο Προμηθέας Πάτρας έχουν αναμετρηθεί 3 φορές αυτή τη σεζόν μεταξύ της Basket League και του Basketball Champions League, με απολογισμό 3 νίκες για τον Προμηθέα Πάτρας:

  • 2/12/2023 Προμηθέας Πάτρας – ΑΕΚ ΒETSSON BC 100-95 (Basket League)
  • 23/1/2024 Προμηθέας Πάτρας – ΑΕΚ BETSSON BC 80-79 (BCL)
  • 9/3/2024 ΑΕΚ BETSSON BC – Προμηθέας Πάτρας 87-91 (Basket League)

Η ΑΕΚ BETSSON BC, λοιπόν, έχει πλέον ως κύριο στοίχημα τη διάκριση στην Basket League. Στο Basketball Champions League θα επιδιώξει να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παρουσία της στη φάση των «16». Μια νίκη απέναντι στον Προμηθέα Πάτρας σίγουρα θα της έδινε περαιτέρω ώθηση για να κυνηγήσει τους στόχους της στο ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ. Να σημειώσουμε, δε, πως έδειξε να βρίσκεται σε αξιόλογη κατάσταση το περασμένο Σάββατο (16/3) στη νίκη της με 90-82 κόντρα στο Μαρούσι εκτός έδρας.

Ο Προμηθέας Πάτρας είχε την ευκαιρία την προηγούμενη αγωνιστική του Basketball Champions League να «καθαρίσει» την πρόκριση, αλλά υπέστη ήττα με 93-92 από τη Χαποέλ Χολόν εντός έδρας. Ωστόσο, καθώς δεν έχασε το πάνω χέρι στην ισοβαθμία κόντρα στην ΑΕΚ BETSSON BC του κάνει η νίκη, διαφορετικά ελπίζει σε ήττα της Χαποέλ Χολόν κόντρα στη Μούρθια, στο άλλο ματς του γκρουπ. Στο μεταξύ, στη Basket League κέρδισε με 84-79 τον Κολοσσό Ρόδου εντός έδρας το περασμένο Σάββατο (16/3) και εξασφάλισε θέση στην πρώτη 4άδα.

Το στοίχημα στο Basketball Champions League συναρπάζει αυτή τη σεζόν με πολλές ομάδες να καταθέτουν την υποψηφιότητά τους για τη διεκδίκηση του τίτλου. Ο Προμηθέας Πάτρας θέλει να βάλει κι εκείνος το όνομά του στην λίστα. Μάλιστα, το να είναι εκείνος που θα σηκώσει το τρόπαιο  προσφέρεται στο 19,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΑΕΚ BETSSON BC – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο ΑΕΚ BETSSON BC – Προμηθέας Πάτρας το στοίχημα των δύο ομάδων περιστρέφεται γύρω από τη σωστή διαχείριση του αγώνα και το να περιορίσουν τα επιθετικά ατού της αντιπάλου. Η ΑΕΚ BETSSON BC το τελευταίο διάστημα δείχνει να κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση, ενώ ο Προμηθέας Πάτρας καλείται να παίξει τα ρέστα του για να πάρει την πρόκριση.

Όσον αφορά στις πεντάδες, ο προπονητής της ΑΕΚ BETSSON BC, Ηλίας Ζούρος, δεν έχει στο μάξιμουμ τους ψηλούς του Τζόρνταν Μόργκαν και Τζάστιν Τίλμαν. Στον Προμηθέα Πάτρας, ο κόουτς Ηλίας Παπαθεοδώρου, δεν αντιμετωπίζει πολύ σημαντικά προβλήματα, ενώ παρελθόν αποτελεί ο περιφερειακός Τζαμάλ Τζόουνς.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ