Περιστέρι-Βόννη (10/4/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Περιστέρι – Βόννη σε κρίσιμο ματς για το BCL με συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα σε πληθώρα αγορών.

Στο «Κλειστό Γυμναστήριο Ανδρέας Παπανδρέου» το Περιστέρι κοντράρεται με τη Βόννη (10/04/2024) στο δεύτερο μεταξύ τους ματς για την προημιτελική φάση του Basketball Champions League. Το Περιστέρι ηττήθηκε με 89-78 στην πρώτη τους συνάντηση και τώρα ψάχνει νίκη για να οδηγήσει τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι. Η Βόννη, από την πλευρά, της θέλει να «σφραγίσει» την πρόκρισή της στο Final 4. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα λάιβ στο κουπόνι του μπάσκετ σε μεγάλη γκάμα αγορών με ανεπανάληπτες αποδόσεις.

Το Περιστέρι – Βόννη έχει άκρως ελκυστικές αποδόσεις που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Ο άσος του Περιστερίου προσφέρεται στο 1,45** με το διπλό της Βόννης να δίνεται στο 2,55** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΒΟΝΝΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Περιστέρι – Βόννη τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί για τη νίκη κι αυτό είναι η ελληνική ομάδα παρόλο που έχασε στην πρώτη αναμέτρηση. Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε πως σ’ εκείνο το ματς το Περιστέρι με εξαίρεση μια καταστροφική 3η περίοδο την οποία έχασε με 12 πόντους στις υπόλοιπες τρεις ήταν στο +1 και μάλιστα επικράτησε σε δύο από αυτές.

Τι μας δείχνουν τα στατιστικά για την πορεία του Περιστερίου και της Bόννης στο BCL;

  • Το Περιστέρι αυτή τη σεζόν έχει ρεκόρ 8-7.
  • Η Βόννη αυτή τη σεζόν έχει ρεκόρ 9-4.

Το Περιστέρι, λοιπόν, αντλεί έμπνευση από το γεγονός πως για 30 λεπτά έπαιξε πολύ καλά σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα που έχει πολλές επιθετικές αρετές. Ωστόσο, αυτό που περιμένει να δει ο Βασίλης Σπανούλης από τους παίκτες του είναι να βελτιώνονται στο αμυντικό σκέλος. Βέβαια, η αποστολή του Περιστερίου δεν είναι εύκολη, αλλά βασίζεται στην έδρα του για να κάνει τη διαφορά. Να σημειώσουμε πως την περασμένη Κυριακή (7/4) έχασε με 91-83 στον Πειραιά από τον Ολυμπιακό για τη Basket League, πληρώνοντας το κακό του τελευταίο δεκάλεπτο (27-16).

Η Βόννη, τώρα, βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Εκείνη κόντρα στο Περιστέρι ήταν η 5η συνεχόμενη νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις. Το σερί της, πάντως, σταμάτησε το περασμένο Σάββατο (6/4) καθώς ηττήθηκε με 80-66 από την Κέμνιτς εκτός έδρας σε ματς όπου ξεκάθαρα είχε το μυαλό του στο Περιστέρι. Σημαντικό για τη γερμανική ομάδα πως είχε παραπάνω χρόνο να ξεκουραστεί και να προετοιμάσει το κομβικό παιχνίδι στην Ελλάδα.

Το στοίχημα στο Champions League του μπάσκετ είναι συγκλονιστικό με το Final 4 να βρίσκεται στον ορίζοντα. Το να κάνει το Περιστέρι μια ακόμη ανατροπή, να περάσει στο Final 4 και να σηκώσει το τρόπαιο προσφέρεται στο 41,00** στην πλατφόρμα της Betsson. Από την άλλη, είναι ενδεικτικό της δύναμης της γερμανικής ομάδας πως δίνεται στο 9,00** να πάρει τον τίτλο.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΒΟΝΝΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Περιστέρι – Βόννη το στοίχημα δεν είναι μονάχα αγωνιστικό. Το Περιστέρι απέδειξε στο πρώτο ματς πως από πλευράς ταλέντου και ποιότητας μπορεί να παίξει στα ίσια την αντίπαλό του. Αυτό που καλούνται να δείξουν οι δύο ομάδες είναι τη νοοτροπία τους μιας και περιμένουν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όπου θα χρειαστεί να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους για να πάρουν τη νίκη. Σχετικά με τις πεντάδες, οι δύο πλευρές δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα που αλλάζουν δραστικά τα πλάνα τους.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ