Θρίλερ ή ξεκαθάρισμα στο Μπακς-Σανς

Reading time1 λ

Το πιο καθοριστικό παιχνίδι της σειράς των τελικών του NBA, Μιλγουόκι Μπακς-Φοίνιξ Σανς, είναι το τέταρτο και διεξάγεται απόψε στις 04:00. Οι Μιλγουόκι Μπακς κατάφεραν να μειώσουν το σκορ σε 2-1, χάρη στην εμφατική κυριακάτικη επικράτησή τους. Τώρα, θέλουν να φέρουν την κατάσταση σε ισορροπία και να ελπίζουν βάσιμα πλέον ότι θα βρεθούν στο θρόνο του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου μετά από 50 χρόνια.

Ωστόσο, οι Φοίνιξ Σανς είναι βέβαιο ότι θα ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους, κυνηγώντας το ροζ φύλλο αγώνα, με το οποίο θα κάνουν το πιο καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της ιστορίας τους. Άλλωστε, ο πέμπτος αγώνας γίνεται στο σπίτι τους, που μέχρι στιγμής έχει αποτελέσει άπαρτο κάστρο στους τελικούς. Βέβαια, οι Μιλγουόκι Μπακς είναι έτοιμοι να δείξουν ξανά χαρακτήρα. Κάτι που είχαν κάνει και στους ημιτελικούς της ανατολικής περιφέρειας με τους Μπρούκλιν Νετς, όταν είχαν ηττηθεί στα δύο πρώτα εκτός έδρας παιχνίδια και απάντησαν με ισάριθμες επιτυχίες στα ματς που ακολούθησαν στο Φάιζερβ Φόρουμ, μέχρι που κέρδισαν τη σειρά.

Φυσικά, με τέτοιον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τα Ελάφια δεν έχουν να φοβούνται τίποτα. Ο Greek Freak κατέγραψε μια δεύτερη στη σειρά 40άρα στο τρίτο παιχνίδι. Με 41 πόντους και 13 ριμπάουντ, ο Έλληνας σούπερ σταρ έγινε ο μόλις δεύτερος παίκτης στην ιστορία, μετά από τον τεράστιο Σακίλ Ο’ Νιλ το 2000, που καταγράφει +40 πόντους και +10 ριμπάουντ σε διαδοχικούς τελικούς του NBA. Με μέσο όρο 34,3 πόντους 14 ριμπάουντ και 4,7 ασίστ στη σειρά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτελεί το αντίπαλο δέος του Κρις Πολ. Ο πολύπειρος γκαρντ μετρά 24,7 πόντους και 8,7 ασίστ ως τώρα στους τελικούς και είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης των Φοίνιξ Σανς.

04:00   Μιλγουόκι Μπακς-Φοίνιξ Σανς         NBA