Ντεμπούτο Γουεμπανιάμα στο Summer League

Reading time3 λ

Εντυπωσιακές προσφορές για στοιχημα online συνοδεύουν την αναμέτρηση Σαν Αντόνιο Σπερς-Σάρλοτ Χόρνετς. 

Σήμερα το βράδυ και κυρίως ξημερώματα Παρασκευής, ξεκινάει το «κυρίως πιάτο» του ΝΒΑ Summer League, στο οποίο συμμετέχουν όλες οι ομάδες του πρωταθλήματος και το στοιχημα nba γεμίζει ξανά με 100% δράση τα βράδια των παικτών και στην πλατφόρμα της Betsson προσφέρονται πολλές επιλογές για τα παιχνίδια. Μέχρι τώρα έγιναν ήδη κάποιοι αγώνες, σε Σακραμέντο και Γιούτα, στους οποίους ξεχώρισαν δύο παίκτες.

ΕΛΑΜΨΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ

Ο ένας είναι ο Κίγκαν Μάρεϊ των Κινγκς που σε 62 λεπτά συμμετοχής σε δύο αγώνες σκόραρε 69 πόντους, δείχνοντας μάλιστα την αποτελεσματικότητά του στις εκτελέσεις τριπόντων. Άλλωστε πρόκειται για έναν παίκτη που έκανε πέρυσι το ντεμπούτο του ως ρούκι στο πρωτάθλημα, έχοντας και ουσιαστικό ρόλο στην περσινή εντυπωσιακή πορεία των Κινγκς. Ο άλλος είναι ο Τσετ Χόλμγκρεν, το Νο1 του περσινού ντραφτ, ο οποίος έπαιξε ξανά με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και ενώ έχασε όλη την περσινή αγωνιστική περίοδο λόγω ενός τραυματισμού σε φιλικό παιχνίδι.

Ο ΒΙΚΤΟΡ ΓΟΥΕΜΠΑΝΙΑΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ

Τέλος η αναμονή! Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου απόψε στην Καλοκαιρινή Λίγκα ΝΒΑ αναμένεται το ντεμπούτο του Νο1 στα ντραφτ, Βίκτορ Γουεμπανιάμα στο Σαν Αντόνιο Σπερς-Σάρλοτ Χόρνετς. Απέναντι μάλιστα στο Νο2 του ντραφτ, τον Μπραντ Μίλερ, ο οποίος έκανε ήδη μία εμφάνιση με τη νέα του ομάδα. Ο θόρυβος που επικρατεί γύρω από το όνομα και τις δυνατότητες του Γάλλου σέντερ έχει να ακουστεί στο ΝΒΑ από την εποχή Λεμπρόν Τζέιμς. Γι’ αυτό και όλοι περιμένουν να δουν τον γουεμπανιαμα απέναντι σε παίκτες που θα παίζουν πλέον στο ίδιο επίπεδο με αυτόν, έστω και αν παραμένει ρούκι και τα πιο καθοριστικά και κρίσιμα τεστ θα είναι στους φιλικούς αγώνες της preseason. Με ενδιαφέρον στο online στοιχημα αναμένεται και το παιχνίδι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς-Χιούστον Ρόκετς, αφού εκεί θα παίξει και για πρώτη φορά με τη φανέλα των Μπλέιζερς το Νο3 του φετινού ντραφτ, ο Σκοτ Χέντερσον. Ειδικά από την στιγμή που ο Λίλαρντ έχει ζητήσει επισήμως ανταλλαγή από τους Μπλέιζερς, κάτι που σημαίνει πως πιθανόν ο Χέντερσον να είναι το μεγάλο «αστέρι» της ομάδας από φέτος.

23:30     Νιού Όρλεανς Πέλικανς-Μινεσότα Τίμπεργουλβς           NBA Summer League

00:00     Ντένβερ Νάγκετς-Μιλγουόκι Μπακς     NBA Summer League

01:30     Σικάγο ΜπουλςΤορόντο Ράπτορς          NBA Summer League

02:00     Πόρτλαντ Τρέιλ ΜπλέιζερςΧιούστον Ρόκετς     NBA Summer League

03:30     Κλίβελαντ ΚαβαλίερςΜπρούκλιν Νετς NBA Summer League

04:00     Σαν Αντόνιο ΣπερςΣάρλοτ Χόρνετς        NBA Summer League

05:30     Σακραμέντο ΚινγκςΑτλάντα Χοκς           NBA Summer League

06:00     Γκόλντεν Στέιτ ΓουόριορςΛος Άντζελες Λέικερς                NBA Summer League

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |