Ντένβερ Νάγκετς-Μαϊάμι Χιτ, οι αποδόσεις των Νάγκετς

Reading time2 λ

Οι τελικοί του ΝΒΑ, Ντένβερ Νάγκετς-Μαϊάμι Χιτ συνεχίζονται με δεκάδες επιλογές για στοιχημα

Μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, Δευτέρα ξημερώματα, στις 03:30 διεξάγεται ο δεύτερος τελικός του ΝΒΑ, Ντένβερ Νάγκετς-Μαϊάμι Χιτ. Στην πλατφόρμα της Betsson προσφέρεται live στοιχημα για όσους ξενυχτήσουν και πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις για το κορυφαίο παιχνίδι.

Στο πρώτο παιχνίδι οι Ντένβερ Νάγκετς κέρδισαν σχετικά άνετα, με τον Γιόκιτς να κάνει το αναμενόμενο triple double, παίρνοντας προβάδισμα με 1-0 στη σειρά. Μένει να φανεί αν μπορούν να βγάλουν αντίδραση οι Χιτ, οι οποίοι έδειξαν να έχουν πρόβλημα απέναντι στο ύψος και τη δύναμη του Ντένβερ. Βέβαια το πλέον χαρακτηριστικό του πρώτου αγώνα ήταν πως οι Μαϊάμι Χιτ εκτέλεσαν μόλις δύο (!) βολές σε όλο το παιχνίδι, με τους Νάγκετς να εκτελούν 22. Όπως όλα τα δεύτερα παιχνίδια μίας σειράς που ολοκληρώνεται στις τέσσερις νίκες, ενδεχομένως να κρίνει αρκετά. Άλλωστε μετά από τον σημερινό αγώνα, οι δύο επόμενοι θα γίνουν στο Μαϊάμι.

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΩΝ «ΑΙΩΝΙΩΝ»

Απόψε το βράδυ ξεκινούν και οι ελληνικοί τελικοί για το πρωτάθλημα μπάσκετ, με το πρώτο παιχνίδι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός να διεξάγεται στο «ΣΕΦ». Πάντως στην κατάσταση που βρίσκονται οι δύο ομάδες, με τον Παναθηναϊκό ήδη να ασχολείται με την επόμενη σεζόν και με επικείμενες μεταγραφές, ο Ολυμπιακός μοιάζει ως το πολύ μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει τον τίτλο. Ίσως και με «σκούπα», συνεχίζοντας το εντυπωσιακό σερί που έχει απέναντι στον αντίπαλο του, με 13 συνεχόμενες νίκες μέχρι στιγμής.

ΠΡΩΤΟΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

Νωρίς το μεσημέρι στην Τουρκία διεξάγεται ο πρώτος ημιτελικός για το πρωτάθλημα της χώρας, το Τουρκ Τέλεκομ-Καρσίγιακα, ανάμεσα στις δύο ομάδες που αποτελούν τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Άλλωστε μία εξ αυτών θα διεκδικήσει τον τίτλο απέναντι στον νικητή του άλλου ζευγαριού που είναι το Φενέρμπαχτσε-Εφές Πίλσεν.

Στη Γαλλία θα γίνει ο τέταρτος ημιτελικός Βιλερμπάν-Μπουλόν Λεβαλουά, με την Βιλερμπάν να κερδίζει εύκολα το τρίτο παιχνίδι και να μένει ζωντανή στη σειρά, αν και εξακολουθεί να χρειάζεται μόνο νίκες πλέον στα παιχνίδια της, αν θέλει να φτάσει στον τελικό του γαλλικού πρωταθλήματος.

15:30   Τουρκ Τέλεκομ-Καρσίγιακα TBSL

19:00   Βιλερμπάν-Μπουλόν Λεβαλουά      Ligue 1

21:15   Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Basket League

03:30   Ντένβερ Νάγκετς-Μαϊάμι Χιτ           NBA

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |