Ντένβερ Νάγκετς-Μαϊάμι Χιτ, το πρώτο «match point»

Reading time3 λ

Στο Ντένβερ Νάγκετς-Μαϊάμι Χιτ το στοιχημα είναι ο τίτλος του ΝΒΑ που μπορεί να κριθεί σήμερα.

Ξημερώματα Τρίτης, διεξάγεται ο πέμπτος τελικός του ΝΒΑ, Ντένβερ Νάγκετς-Μαϊάμι Χιτ. Το σκορ στη σειρά είναι 3-1 υπέρ των Νάγκετς, οι οποίοι έχουν τρία match point, για να χρησιμοποιήσουμε και έναν επίκαιρο όρο του τένις. Στην πλατφόρμα της Betsson προσφέρονται συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Επίσης, σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού είναι διαθέσιμο και live στοιχημα. Φυσικά οι Ντένβερ Νάγκετς είναι το τεράστιο φαβορί για τη νίκη, προσφέρονται στο 1,33* στην Betsson. Απολύτως λογικό αν σκεφτεί κανείς πως κέρδισαν τα δύο παιχνίδια που έπαιξαν στο Μαϊάμι και επιθυμούν να πανηγυρίσουν απόψε, μπροστά στο κοινό τους, την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος της ιστορίας τους. 

Ο ΓΙΟΚΙΤΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ

Αναλύοντας τους τελικούς, αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά πως για να κατακτήσει κάποιος τον τίτλο στο ΝΒΑ δεν μπορεί να το πετύχει μόνος του. Ακόμη και ο Γιόκιτς, χρειάστηκε βοήθεια αρκετών παικτών δίπλα του στην προσπάθεια να το καταφέρει. Άξιος συμπαραστάτης ο Τζαμάλ Μάρεϊ, ο πρώτος παίκτης στην ιστορία των τελικών που δίνει τουλάχιστον 10 ασίστ στους τέσσερις πρώτους τελικούς. Από κοντά ο Άαρον Γκόρντον, ίσως το κομμάτι που έλειπε και ήρθε με ανταλλαγή στην ομάδα, ώστε να προσφέρει τη δύναμη που χρειαζόταν και την αμυντική προσήλωση. Το Ντένβερ από μία άκρως επιθετική ομάδα έγινε ένα ισορροπημένο σύνολο που παίρνει έναν τίτλο – εκτός αν γυρίσει ο κόσμος ανάποδα – κρατώντας τους Χιτ και στα τρία παιχνίδια που κέρδισε, κάτω από τους 100 πόντους. Όλους αυτούς τους «έδεσε» υπέροχα ο κόουτς Μάικλ Μαλόουν, γύρω από το βασικό και αναπόσπαστο κομμάτι που ακούει στο όνομα Νίκολα Γιόκιτς. O Σέρβος σέντερ που αποδεικνύει πως δεν χρειάζεται μόνο φυσικά προσόντα για να πας μπροστά. Αν δουλέψεις σκληρά, έχεις εξίσου καλή τύχη, φτάνει να το θες πολύ. Μην ξεχνάμε πως πρόκειται για το Νο41 ενός ντραφτ. Και το να πετύχει τριπλ νταμπλ στον σημερινό αγώνα, προσφέρεται σε απόδοση 2,10* στην Betsson. Αλλά και οι Μαίάμι Χιτ, δεν υποτιμούνται, καθώς αποδείχθηκαν άξιοι αντίπαλοι. Απλά, μάλλον έμειναν από δυνάμεις στο κρίσιμο χρονικό σημείο, εκτός αν ανακάμψουν τώρα από το πουθενά. Άλλωστε απέκλεισαν τρεις ομάδες με μειονέκτημα έδρας, σκληροτράχηλους αντιπάλους όπως οι Μπακς, οι Νικς και οι Σέλτικς, δείχνοντας σταθερά μία βελτιωτική πορεία τα τελευταία χρόνια. 


ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ-ΡΕΑΛ

Από τις αναμετρήσεις των πλέι οφς στην Ευρώπη, αυτό που ξεχωρίζει είναι ο τέταρτος ημιτελικός του ισπανικού πρωταθλήματος, Μπανταλόνα-Ρεάλ Μαδρίτης. Η Μπανταλόνα κέρδισε το πρώτο παιχνίδι στη Μαδρίτη, αλλά έχασε τα υπόλοιπα δύο, το προηγούμενο μάλιστα στην έδρα της. Πλέον η Ρεάλ Μαδρίτης ψάχνει μία νίκη για να περάσει στον τελικό, την οποία θέλει είτε σήμερα στην Μπανταλόνα, είτε σε ένα πιθανό πέμπτο παιχνίδι στο γήπεδό της. Πάντως το κακό για την Μπανταλόνα είναι πως δείχνει να βασίζεται υπερβολικά στον Κάιλ Γκάι και τις προσπάθειες για τρίποντο. Στον πρώτο αγώνα που ήταν εύστοχος όλα εξελίχθηκαν καλά, στα άλλα δύο παιχνίδια που ήταν άστοχος, ήρθαν και οι ήττες. 

22:00   Μπανταλόνα-Ρεάλ Μαδρίτης          ACB Liga Endessa

03:30   Ντένβερ Νάγκετς-Μαϊάμι Χιτ           NBA

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |