Χιτ-Μπακς, ζόρικα τα πράγματα για τους Μπακς

Reading time2 λ

Μεγάλες προσφορές για στοίχημα προσφέρονται στο ματς Μαϊάμι Χιτ-Μιλγουόκι Μπακς

Απόψε στις 02:30, ξημερώματα Τρίτης για την ακρίβεια, διεξάγεται το Μαϊάμι Χιτ-Μιλγουόκι Μπακς. Πρόκειται για τη τέταρτη μεταξύ τους αναμέτρηση στον πρώτο γύρο των play offs του ΝΒΑ, με τους Χιτ να προηγούνται ήδη με 2-1 στην σειρά, έχοντας «σπάσει» την έδρα των Μπακς. Στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν πάντα διαθέσιμες συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Τα πράγματα έχουν ζορίσει απίστευτα για τους Μιλγουόκι Μπακς, που είχαν το καλύτερο ρεκόρ σε όλο το NBA. Οι Μαϊάμι Χιτ είναι σκληροτράχηλη ομάδα και έχουν πάρει ήδη το «πάνω χέρι» στη σειρά. Μεγάλο ρόλο σε αυτό έχει παίξει και η απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο που τραυματίστηκε στο πρώτο δωδεκάλεπτο του πρώτου αγώνα και από τότε δεν έχει αγωνιστεί. Το πρόβλημα του είναι σε μία ιδιαίτερη περιοχή, στη μέση, αλλά δεδομένης της κρισιμότητας του σημερινού αγώνα, ίσως επιστρέψει, ακόμη και αν δεν είναι στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση. Άλλωστε, αν μείνουν πίσω στο σκορ με 3-1 στη σειρά οι Μιλγουόκι Μπακς, θα είναι πολύ δύσκολο να πετύχουν τρεις σερί νίκες κόντρα στους Μαϊάμι Χιτ στη συνέχεια, ακόμη και με τον Γιάννη στην σύνθεση τους.

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ

Λίγο αργότερα, γίνεται και το δεύτερο παιχνίδι του κουπονιού του ΝΒΑ, το Λος Άντζελες Λέικερς-Μέμφις Γκρίζλις. Σε αυτό το παιχνίδι, επίσης, η ομάδα που τερμάτισε χαμηλότερα στην κανονική περίοδο, οι Λέικερς, έχουν «σπάσει» την έδρα και προηγούνται με 2-1 στη σειρά. Αναμένεται αντίδραση από τους Γκρίζλις, εντός αγωνιστικού χώρου, αφού εκτός αυτού η «κοκορομαχία» του Ντίλον Μπρουκς με τον Λεμπρόν Τζέιμς έχει «κλέψει» τη δόξα των αγώνων. Αν και μάλλον ο Μπρουκς μαλώνει μόνος του, με τον Λεμπρόν να μην ασχολείται ιδιαίτερα. Χαρακτηριστική είναι η τελευταία δήλωση του Τζέιμς που είπε πως στο τέλος το μόνο που μετράει είναι τι γίνεται εντός αγωνιστικού χώρου. Εκεί που οι Λέικερς παρουσιάζονται καλύτεροι και πιο έτοιμοι.

Στον τελευταίο τους αγώνα πριν από δύο ημέρες, οι Γκρίζλις έκαναν ένα τραγικό πρώτο δωδεκάλεπτο, κάτι που πλήρωσαν ως το τέλος, γνωρίζοντας την ήττα, με τον Μπρουκς να αποβάλλεται για χτύπημα σε ευαίσθητη περιοχή του Τζέιμς.

02:30     Μαϊάμι Χιτ-Μιλγουόκι Μπακς  NBA

05:00     Λος Άντζελες Λέικερς-Μέμφις Γκρίζλις  NBA

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |