Χιτ-Σέλτικς, «βγάζουν μάτια» οι Χιτ

Reading time2 λ

Ο σημαντικός αγώνας Μαϊάμι Χιτ-Μπόστον Σέλτικς προσφέρει συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα

Ξημερώματα Δευτέρας, Κυριακή βράδυ στις ΗΠΑ, θα διεξαχθεί ο τρίτος τελικός της Ανατολικής περιφέρειας, πρώτος στο Μαϊάμι, το Μαϊάμι Χιτ-Μπόστον Σέλτικς. Στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν πάντα διαθέσιμες συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Οι Μαϊάμι Χιτ όχι απλά «έσπασαν» την έδρα των Μπόστον Σέλτικς, αλλά τους κέρδισαν δύο φορές μέσα στην Βοστώνη σε ισάριθμα παιχνίδια. Αν λοιπόν κερδίσουν τα δύο επόμενα, αρχής γενομένης από το σημερινό, που γίνονται στην έδρα τους, θα πάρουν τον τίτλο της Ανατολικής Περιφέρειας και θα συμμετάσχουν στους τελικούς του ΝΒΑ, «σκουπίζοντας» μάλιστα τους Σέλτικς, δηλαδή επικρατώντας με 4-0 νίκες στη σειρά.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πετυχαίνουν ως ομάδα που μπήκε στα play offs από το play in tournament. Φυσικά, πρωταίτιος γι’ αυτό ο Τζίμι Μπάτλερ, τον οποίο προσπαθούν με κάθε τρόπο να βγάλουν εκτός ρυθμού οι Μπόστον Σέλτικς, χωρίς ωστόσο να τα έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής.

Από την άλλη μεριά, είναι ξεκάθαρο πως οι Σέλτικς παίζουν με την πλάτη στον τοίχο και μόνο αν κερδίσουν τη σημερινή αναμέτρηση θα μπορέσουν να έχουν τύχη για να διεκδικήσουν την πρόκριση τους στον τελικό.

ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φυσικά, το παιχνίδι που «κλέβει την παράσταση» από το σημερινό κουπόνι του μπάσκετ, είναι ο τελικός της Euroleague, που θα γίνει στις 20:00 το βράδυ στο Κάουνας, το Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ολυμπιακός κατεβαίνει με τον τίτλο του φαβορί, άλλωστε τερμάτισε πρώτος στην κανονική περίοδο του θεσμού, όταν και κέρδισε δύο φορές τη Ρεάλ Μαδρίτης. Γι’ αυτό και η νίκη του προσφέρεται σε τιμή 1,58* στην πλατφόρμα της Betsson. Βέβαια, όταν έχεις απέναντι σου την πολυνίκη του θεσμού, οφείλεις να τη σέβεσαι. Πόσο μάλλον όταν η Ρεάλ Μαδρίτης «ξεχειλίζει» από εμπειρία. Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός έχει κερδισμένη τη «μάχη» της εξέδρας.

Λίγο νωρίτερα, στις 17:00 το απόγευμα, γίνεται το πιο… άχαρο παιχνίδι της σεζόν, ο μικρός τελικός της Euroleague, το Μονακό-Μπαρτσελόνα, δηλαδή των δύο ηττημένων και απογοητευμένων ομάδων από τους ημιτελικούς.

17:00     Μονακό-Μπαρτσελόνα Euroleague

20:00     Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης     Euroleague

03:30     Μαϊάμι Χιτ-Μπόστον Σέλτικς     NBA

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |