Λέικερς-Νάγκετς, «σκούπα» ή συνέχεια

Reading time2 λ

Μεγάλο ενδιαφέρον και πληθώρα επιλογών για στοιχημα στο Λος Άντζελες Λέικερς-Ντένβερ Νάγκετς

Μετά τα μεσάνυχτα, ξημερώματα Τρίτης, θα διεξαχθεί ο τέταρτος τελικός της Δυτικής Περιφέρειας του ΝΒΑ, το Λος Άντζελες Λέικερς-Ντένβερ Νάγκετς. Στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν πάντα διαθέσιμες συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Από αλλού το περίμεναν οι Λέικερς και από αλλού τους ήρθε, αφού ο Νίκολα Γιόκιτς, μετά το πρώτο παιχνίδι, είναι μέτριος για τα δικά του δεδομένα. Πήρε, ωστόσο, μπροστά ο Τζαμάλ Μάρεϊ, ο οποίος είναι κάτι περισσότερο από άξιος συμπαραστάτης του Σέρβου σέντερ. Οι Νάγκετς κέρδισαν το τρίτο παιχνίδι της σειράς, για πρώτη φορά φέτος μέσα στο Λος Άντζελες και έχουν την ευκαιρία απόψε να «σκουπίσουν» τον αντίπαλο τους. Δηλαδή να κερδίσουν τη σειρά, χωρίς να χάσουν ούτε ένα παιχνίδι από τους Λέικερς, οι οποίοι μάλλον «χτύπησαν ταβάνι» στη φετινή σεζόν με την πρόκριση τους στον τελικό. Άλλωστε, δεν πρέπει να λησμονείται πως οι Νάγκετς τερμάτισαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της κανονικής περιόδου, τη στιγμή που οι Λέικερς μπήκαν στα play offs μέσω του play in tournament. Από τη στιγμή, πάντως, που έχουν τον Λεμπρόν Τζέιμς και τον Αντόνιο Ντέιβις στο ρόστερ τους, μοιάζει δύσκολο να πέσουν χωρίς κάποια «μάχη».

ΣΕ ΘΕΣΗ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ Η ΒΟΝΝΗ

Απόψε διεξάγεται κι ένα παιχνίδι για τα play offs της Bundesliga, το Τσέμνιτζ-Βόννη. Η Βόννη, που κατέκτησε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά και το Champions League, δείχνει σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση. Κερδίζει 2-0 στη σειρά και χρειάζεται μία ακόμη νίκη για να φτάσει στα ημιτελικά του θεσμού. Στα πρώτα δύο παιχνίδια, σκόραρε περίπου ίδιους πόντους, 94 στο πρώτο, 95 στο δεύτερο, δέχθηκε κάτω από 80 και τις δύο φορές, με αποτέλεσμα οι νίκες της να είναι αρκετά άνετες. Μένει να φανεί αν μπορέσει η Τσέμνιτζ να γίνει πιο ανταγωνιστική στο γήπεδό της και να διεκδικήσει μία νίκη.

21:30     Τσέμνιτζ-Βόννη Bundesliga

03:30     Λος Άντζελες Λέικερς-Ντένβερ Νάγκετς               ΝΒΑ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |