Μάβερικς-Σανς, απάντηση ή πρόκριση

Reading time2 λ

Η μάχη των Ντάλας Μάβερικς με τους Φοίνιξ Σανς συνοδεύεται από εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα.

Οι υψηλοί παλμοί εξακολουθούν να συνοδεύουν τη δράση στα παρκέ και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις. Όπως είναι λογικό, οι έκτοι ημιτελικοί των περιφερειών στα πλέι-οφ του NBA συγκεντρώνουν όλα τα βλέμματα και ειδικά η σύγκρουση της Δύσης, Ντάλας Μάβερικς-Φοίνιξ Σανς, που θα ξεκινήσει στις 04:30, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο να είναι και η τελευταία της σειράς.

Το προβάδισμα βρίσκεται πλέον στα χέρια των Φοίνιξ Σανς, οι οποίοι θριάμβευσαν με 110-80 στο τέταρτο παιχνίδι που διεξήχθη την Τρίτη στην έδρα τους. Οι Ήλιοι ταξιδεύουν στο Τέξας με το αβαντάζ του 3-2 κι αναζητούν μια ακόμα ευκαιρία για να προκριθούν στους τελικούς της δυτικής περιφέρειας. Η «πολυφωνία» τους παραμένει εντυπωσιακή, με τα κατορθώματα των Ντέβιν Μπούκερ και ΝτεΆντρε Έιτον να ξεχωρίζουν. Οι Ντάλας Μάβερικς βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο. Ωστόσο, έχουν ως οδηγό τα δύο προηγούμενα ματς στην έδρα τους, στα οποία πήραν το ροζ φύλλο αγώνα και με ηγέτη τον Λούκα Ντόντσιτς, ευελπιστούν ότι θα στείλουν τη σειρά σε έβδομο ματς.

ΙΔΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ

Ανάλογο είναι το σκηνικό και στο ζευγάρι Φιλαδέλφεια 76ερς-Μαϊάμι Χιτ, που αναμετράται για έκτη φορά. Οι Μαϊάμι Χιτ διέλυσαν τους Φιλαδέλφεια 76ερς την Τρίτη, επικρατώντας με 120-85 και πλέον προηγούνται με 3-2. Αναζητούν τη νίκη που θα τους χαρίσει το εισιτήριο για τους τελικούς της Ανατολής, διαθέτουν πολλά όπλα, αλλά ο Τζίμι Μπάτλερ είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Την ίδια στιγμή, οι Σίξερς θα προσπαθήσουν να επικρατήσουν ξανά στο σπίτι τους, όπως συνέβη και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια που έγιναν στη Φιλαδέλφεια, ποντάροντας σταθερά στον Τζοέλ Εμπίιντ.

Απόψε ξεκινά και η δεύτερη ημιτελική σειρά των πλέι-οφ της ABA League, στην οποία κοντράρονται Ερυθρός Αστέρας-Τσεντεβίτα Ολίμπια Λιουμπλιάνας. Ο Ερυθρός Αστέρας, που τερμάτισε πρώτος στην κανονική περίοδο της Αδριατικής Λίγκας, έχει το πλεονέκτημα έδρας στην προσπάθεια να υπερασπιστεί τον τίτλο του. Με τη σειρά της, η Τσεντεβίτα Ολίμπια Λιουμπλιάνας απέκλεισε με 2-0 τη βοσνιακή Ιγκοκέα στα προημιτελικά και θα προσπαθήσει να προκριθεί στους τελικούς μετά από 11 χρόνια. Πάντως, έχει χάσει και τα δύο φετινά ματς με τον Ερυθρό Αστέρα στην κανονική διάρκεια.

20:00   Ερυθρός Αστέρας-Τσεντεβίτα Ολίμπια Λιουμπλιάνας    ABA League

02:00   Φιλαδέλφεια 76ερς-Μαϊάμι Χιτ                                       NBA

04:30   Ντάλας Μάβερικς-Φοίνιξ Σανς                                         NBA