Μιλγουόκι Μπακς-Νιού Γιόρκ Νικς (4/11/2023) προγνωστικά και αποδόσεις – ΝΒΑ

Reading time3 λ

Μιλγουόκι Μπακς και Νιού Γιόρκ Νικς μάχονται για τη νίκη στο NBA με σούπερ ευκαιρίες για στοίχημα.

Στο «Fiserv Forum» οι Μιλγουόκι Μπακς υποδέχονται τους Νιού Γιορκ Νικς (4/11/2023) στο πλαίσιο της κανονικής περιόδου του NBA. Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο ψάχνει να «φουσκώσει» το ρεκόρ της, ενώ αναζητά την αγωνιστική της ταυτότητα. Στην πλατφόρμα της Betsson, το στοίχημα στο μπάσκετ εντυπωσιάζει καθώς εξελίσσεται σε πολλά ταμπλό με θαυμάσιες  επιλογές σε πληθώρα αγορών και με ασύγκριτες αποδόσεις.

Στην αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς με τους Νιού Γιόρκ Νικς το στοίχημα για τους γηπεδούχους είναι να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να κάνουν ακόμη ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση. Ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς προσφέρεται στο 1,34** με το διπλό των Νιού Γιόρκ Νικς να δίνεται στο 3,20** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ – ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Ανάμεσα στους Μιλγουόκι Μπακς και τους Νιού Γιόρκ Νικς τα προγνωστικά έχουν σαφή επιλογή για το ποια ομάδα είναι το φαβορί. Άλλωστε, οι Μπακς μετά την απόκτηση του Ντέιμιαν Λίλαρντ λογαριάζονται ως πολύ ισχυροί διεκδικητές του τίτλου. Οι Νικς είναι στο… μείγμα για να πάρουν ένα εισιτήριο για τα playoffs.

Στην κατηγορία νικητής του NBA το στοίχημα υπέρ του να πάρουν το 4ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους και πρώτο από το 2021 οι Μιλγουόκι Μπακς πληρώνει 5,20** στην πλατφόρμα της Betsson. Είναι το δεύτερο μεγάλο φαβορί πίσω από τους Μπόστον Σέλτικς που βρίσκονται μια… ανάσα στο 4,80**.

Ωστόσο, όπως τα πάντα στον αθλητισμό, υπάρχουν και τα… αλλά. Οι Μιλγουόκι Μπακς προσπαθούν να «μονταριστούν» παίζοντας παιχνίδια. Η μεταγραφή του Λίλαρντ έγινε ουσιαστικά την τελευταία στιγμή και δεν υπήρχε μεγάλος χρόνος προσαρμογής στην περίοδο προετοιμασίας από την στιγμή που κι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προερχόταν από τραυματισμό, ενώ και ο τρίτος καλύτερος παίκτης της ομάδας, ο Κρις Μίντλετον, παίζει με περιορισμό στα λεπτά συμμετοχής αφού κι εκείνος ήταν τραυματίας.

Οι Μπακς άρχισαν με νίκη 118-117 επί των Φιλαδέλφεια 76ερς, αλλά συνέχισαν με ήττα 127-110 από τους Ατλάντα Χοκς προτού αντιδράσουν και επικρατήσουν με 122-114 των Μαϊάμι Χιτ. Όλα αυτά τα ματς έγιναν μπροστά στο κοινό τους. Την Πέμπτη (2/11) έδωσαν το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι τους στο Τορόντο με τους Ράπτορς.

Οι Νιού Γιόρκ Νικς, από τη μεριά τους, άρχισαν με ήττα από τους Μπόστον Σέλτικς (108-104 εντός έδρας), νίκησαν τους Ατλάντα Χοκς (126-120), αλλά έχασαν από τους Νιού Όρλιανς Πέλικανς (96-87) προτού παίξουν δύο απανωτά ματς με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς πρώτα εκτός έδρας (1/11) και μετά εντός έδρας (2/11).

ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ – ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Οι Μιλγουόκι Μπακς και οι Νιού Γιόρκ Νικς περιμένουν πολλά από τους παίκτες τους που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο συγκεκριμένο ματς. Οι Μπακς, που έχουν καινούριο προπονητή τον Έιντριαν Γκρίφιν, τώρα προσπαθούν να προσαρμοστούν στα θέλω του, αλλά κι εκείνος να προσαρμόσει τις δικές τους απαιτήσεις στο σετ δεξιοτήτων που έχει το ρόστερ που βρίσκεται στη διάθεσή του.

Μέχρι στιγμής έχει δει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παίζει σύμφωνα με τα στάνταρ που μας έχει συνηθίσει στα τελευταία χρόνια. Αυτός που έχει σκαμπανεβάσματα είναι ο Ντέιμιαν Λίλαρντ, αν κι αυτό μοιάζει λογικό. Έχουν παιχτεί μόλις πέντε ματς. Βέβαια, είναι ξεκάθαρο πως οι Μπακς έχουν ανάγκη να βελτιωθούν αμυντικά καθώς δέχονται πολλούς πόντους και μάλιστα πολύ εύκολα.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ |