Νιού Γιόρκ Νικς-Μιλγουόκι Μπακς (25/12/2023): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Νιού Γιόρκ Νικς – Μιλγουόκι Μπακς σε συναρπαστικό ματς για το NBA με αμέτρητες αγορές για στοίχημα.

Στο «Madison Square Garden» οι Νιού Γιόρκ Νικς υποδέχονται τους Μιλγουόκι Μπακς (25/12/2023) σε μια συναρπαστική χριστουγεννιάτικη αναμέτρηση για το NBA (19:10). Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλή κατάσταση και θέλουν τη νίκη προκειμένου να συνεχίσουν την πορεία τους προς την εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής θέσης στην κανονική περίοδο. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές στο κουπόνι του μπάσκετ για στοίχημα σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Στο «στρατόπεδο» των Νιού Γιόρκ Νικς η ανάλυση αρχίζει με το γεγονός πως πρόκειται για μια από τις ομάδες που έχουν ως αποστολή τους να παίζουν άμυνα. Από εκεί αρχίζει η προσπάθειά τους και μετά σκέφτονται την επίθεση. Διαθέτουν πολύ καλές μονάδες και παίζουν ομαδικά. Έπειτα από μια αρχή με σκαμπανεβάσματα έχουν βρει τα πατήματά τους στο παρκέ και ονειρεύονται πως μπορούν να τερματίσουν στην πρώτη 4άδα της ανατολικής περιφέρειας, κάτι που θα βοηθούσε πολύ στη συνέχεια στα play-offs.

Κόντρα στους Μιλγουόκι Μπακς, το πρόβλημα των Νιού Γιόρκ Νικς έχει να κάνει με την απουσία του σέντερ Μίτσελ Ρόμπινσον, ο οποίος πλέον αναμένεται να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν λόγω τραυματισμού. Ο Ρόμπινσον ήταν ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς σε όλη την λίγκα προτού χτυπήσει. Με τον Τζέρικο Σιμς επίσης εκτός, οι Νικς χάνουν μέγεθος και παρουσία στη ρακέτα όπου θα κληθούν να τα βάλουν με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Στους Μιλγουόκι Μπακς η ανάλυση αρχίζει με το γεγονός πως πλέον υπάρχει αρμονία μεταξύ παικτών και τεχνικού τιμ. Κι αυτό έχει βοηθήσει την ομάδα να ανεβάσει στροφές και να βελτιωθεί σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού και να μοιάζει για πρώτη φορά αφότου άρχισε η σεζόν αυτό που υπέθεταν όλοι στο ΝΒΑ: ισχυρή διεκδικήτρια του τίτλου.

Πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, αποχώρησε ο βοηθός προπονητή Τέρι Στοτς, ένας «γκουρού» της επίθεσης και με μεγάλη εμπειρία ως πρώτος προπονητή, καθώς είχε διαφορές με τον κόουτς Έιντριαν Γκρίφιν. Έπειτα, οι παίκτες ζήτησαν από τον Γκρίφιν να αλλάξει την αμυντική τακτική της ομάδας γιατί δεν μπορούσαν να τη συνηθίσουν.

Τέλος, όταν οι Μπακς αποκλείστηκαν από το In-Season Tournament του ζήτησαν να διαχειρίζεται καλύτερα τα ματς. Οι παίκτες έκτοτε εκτελούν καλύτερα το αγωνιστικό πλάνο, ενώ όλοι τους και κυρίως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με έτερο σταρ της ομάδας, τον Ντέιμιαν Λίλαρντ έχουν ανεβάσει σημαντικά την απόδοσή τους.

ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ VS ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Στο Νιού Γιόρκ Νικς vs Μιλγουόκι Μπακς υπάρχουν δυνατά προγνωστικά και πλούσιες αποδόσεις που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Αυτή τη σεζόν, γενικά, οι Νικς σε τρεις αναμετρήσεις δεν τα έχουν πάει καλά απέναντι στους Μπακς μιας και δεν έχουν μπορέσει να τους περιορίσουν μέσα στο «ζωγραφιστό». Ενόψει αυτής της συνάντησης να σημειώσουμε πως ο άσος των Νιού Γιόρκ Νικς βρίσκεται στο 2,37**, ενώ το διπλό των Μιλγουόκι Μπακς φτάνει στο 1,59** στην πλατφόρμα της Betsson.

Το NBA προσφέρει εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα και αυτή τη σεζόν με τουλάχιστον επτά ομάδες ικανές να διεκδικήσουν τον τίτλο κι ενώ γίνεται χαμός για την πρόκριση στα play-offs το ενδιαφέρον εκτοξεύεται αφού κάθε ματς μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες. Οπότε το ματς αναμένεται άκρως ανταγωνιστικό με το Under 241,5 συνολικοί πόντοι με παράταση να δίνεται στο 1,89** στην πλατφόρμα της Betsson.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ |