Νάγκετς-Σανς, ημιτελικοί στη Δύση

Reading time2 λ

Μεγάλες προσφορές για στοίχημα προσφέρονται στο ματς Ντένβερ Νάγκετς-Φοίνιξ Σανς

Σήμερα το βράδυ, ώρα ΗΠΑ, ξημερώματα Κυριακής στις 03:30 ώρα Ελλάδος, ξεκινάει η πρώτη ημιτελική σειρά των play offs στο NBA, για τη Δυτική Περιφέρεια, με την αναμέτρηση Ντένβερ Νάγκετς-Φοίνιξ Σανς. Στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν πάντα διαθέσιμες συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Οι Ντένβερ Νάγκετς έχουν το πλεονέκτημα της έδρας, έχοντας τερματίσει στην πρώτη θέση όλης της Δυτικής Περιφέρειας. Φαντάζουν ως φαβορί, έχοντας στο ρόστερ τους τον κάτοχο του MVP της περσινής κανονικής περιόδου και υποψήφιο της φετινής, τον Νίκολα Γιόκιτς. Από την άλλη μεριά όμως, υπάρχει μία ομάδα με σημαντική εμπειρία, με παίκτες όπως οι Ντουράντ και Πολ, αλλά και τον εντυπωσιακό Ντέβιν Μπούκερ, που παραμένει ο ηγέτης των Φοίνιξ Σανς. Σε κάθε περίπτωση αναμένεται μία πολύ ενδιαφέρουσα σειρά, που πολύ πιθανόν να κριθεί από τα έξι παιχνίδια και πέρα, ίσως να χρειαστεί και έβδομο.

ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΑΙ PLAY OFFS ΣΕ ΙΣΠΑΝΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ

Λίγο νωρίτερα, διεξάγονται στην Ευρώπη δύο σημαντικά παιχνίδια, σε ισπανικό και ιταλικό πρωτάθλημα. Αμφότερα μάλιστα έχουν και κοινά χαρακτηριστικά, αφού ομάδες που κινδυνεύουν να υποβιβαστούν, υποδέχονται αντιπάλους που διεκδικούν καλή παρουσία στα play offs των πρωταθλημάτων τους.

Για τη Liga Endessa, όπου υπάρχουν ακόμη πέντε αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας, παίζουν Γρανάδα-Τενερίφη, με τη Γρανάδα να προσπαθεί να μείνει στην κατηγορία, κάτι που φαντάζει αρκετά δύσκολο. Η Τενερίφη είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης, διεκδικώντας την τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, για να έχει πλεονέκτημα έδρας στην πρώτη φάση των play offs.

Στη Legabasket, με δύο αγωνιστικές να απομένουν, αγωνίζονται Νάπολι-Πέζαρο, εκεί που μπορεί όλοι οι Ναπολιτάνοι να πανηγυρίζουν για τον τίτλο στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά σίγουρα δεν θα ήθελαν να δουν το μπασκετικό να υποβιβάζεται. Όσον αφορά την Πέζαρο, προσπαθεί να μείνει εντός πρώτης οκτάδας που οδηγεί στα play offs.

19:00     Γρανάδα-Τενερίφη        Liga Endessa

21:45     Νάπολι-Πέζαρο               Legabasket

03:30     Ντένβερ Νάγκετς-Φοίνιξ Σανς   NBA

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |