Πέισερς-Πίστονς, με το βλέμμα στην πρωτιά

Reading time4 λ

Εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα υπάρχουν στο ματς των Ιντιάνα Πέισερς με τους Ντιτρόιτ Πίστονς.

Πλούσιο ενδιαφέρον και μάλιστα σε διπλό ταμπλό, μας περιμένει σήμερα, με την Betsson να διαθέτει προς τα μέλη της μια πολύ μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών. Το Sumer League του NBA συνεχίζεται στο Λας Βέγκας και η αναμέτρηση Ιντιάνα Πέισερς-Ντιτρόιτ Πίστονς, που αρχίζει στις 04:00 τα ξημερώματα, έχει πλέον βαθμολογικό διακύβευμα.

Οι Ντιτρόιτ Πίστονς έχουν κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα στη διοργάνωση. Κέρδισαν κατά σειρά τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς και πλέον θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για τον τελικό. Αν μάλιστα πάρουν το τρίτο ροζ φύλλο αγώνα, τότε θα βρεθούν πολύ κοντά σε αυτόν τον στόχο. Οι Ιντιάνα Πέισερς, πάντως, αναμένονται ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, έστω κι αν έχασαν από τους Σακραμέντο Κινγκς στη δεύτερη αναμέτρησή τους στο Summer League, με την οποία «διαγράφηκε» η νίκη της πρεμιέρας επί των Σάρλοτ Χόρνετς.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ, ΤΖΑΜΠΟΛ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ

Φυσικά, τα βλέμματα θα κεντρίσει και η κόντρα Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Μπόστον Σέλτικς. Οι αναμνήσεις από τους πρόσφατους τελικούς του NBA, όπου οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς κατέκτησαν τον τίτλο με 4-2, θα ξυπνήσουν, έστω κι αν οι συνθέσεις των δύο ομάδων είναι… αγνώριστες. Οι Πολεμιστές έχουν ρεκόρ 1-1 στο Summer League, αφού έχασαν από τους Νιού Γιορκ Νικς, αλλά κέρδισαν τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Οι Κέλτες, με τη σειρά τους, ηττήθηκαν από τους Μαϊάμι Χιτ στο μοναδικό μέχρι τώρα παιχνίδι τους. Αξιόλογο είναι και το ντέρμπι της Καλιφόρνια, Λος Άντζελες Κλίπερς-Λος Άντζελες Λέικερς. Οι Λος Άντζελες Κλίπερς έχουν μια νίκη στο ενεργητικό τους, εκείνη επί των Μέμφις Γκρίζλις. Αντίθετα, οι Λος Άντζελες Λέικερς μετρούν δύο ήττες από Φοίνιξ Σανς και Σάρλοτ Χόρνετς.

Νωρίς το πρωί ξεκινά στην Τζακάρτα της Ινδονησίας το Κύπελλο Ασίας. Δεσπόζει στις 16:00 η παραδοσιακή μονομαχία Κίνα-Νότια Κορέα του δεύτερου ομίλου, η αυλαία του οποίου ανοίγει με το ματς Κινεζική Ταϊπέι-Μπαχρέιν. Στο πρώτο γκρουπ ξεχωρίζει η αναμέτρηση Ιορδανία-Αυστραλία, ενώ ακολουθεί το παιχνίδι Σαουδική Αραβία-Ινδονησία, όπου η οικοδέσποινα Ινδονησία θα επιχειρήσει μια πρώτη υπέρβαση.

07:00   Κινεζική Ταϊπέι-Μπαχρέιν                                    Κύπελλο Ασίας

11:00   Ιορδανία-Αυστραλία                                             Κύπελλο Ασίας

13:30   Σαουδική Αραβία-Ινδονησία                                Κύπελλο Ασίας

16:00   Κίνα-Νότια Κορέα                                                Κύπελλο Ασίας

00:00   Τορόντο Ράπτορς-Σικάγο Μπουλς                        NBA Summer League

01:30   Μπρούκλιν Νετς-Μέμφις Γκρίζλις                       NBA Summer League

02:00   Μαϊάμι Χιτ-Ατλάντα Χοκς                                   NBA Summer League

03:30   Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Μπόστον Σέλτικς       NBA Summer League

04:00   Ιντιάνα Πέισερς-Ντιτρόιτ Πίστονς                        NBA Summer League

05:30   Ντάλας Μάβερικς-Φοίνιξ Σανς                             NBA Summer League

06:00   Λος Άντζελες Κλίπερς-Λος Άντζελες Λέικερς    NBA Summer League