Φοίνιξ Σανς-Ντένβερ Νάγκετς (12/10/2023) Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Οι Φοίνιξ Σανς και οι Ντένβερ Νάγκετς ετοιμάζονται για το πρωτάθλημα του NBA σε ματς με δυνατές αποδόσεις για στοίχημα.

Στο «Footprint Center» αναμετριούνται οι Φοίνιξ Σανς και οι Ντένβερ Νάγκετς (12/10/2023) σε φιλικό προετοιμασίας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος του NBA. Οι ευκαιρίες για στοίχημα συναρπάζουν στην πλατφόρμα της Betsson καθώς θα βρείτε αμέτρητες επιλογές και πληθώρα αγορών σε ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Οι Φοίνιξ Σανς θέλουν να αδράξουν την ευκαιρία και να δείξουν πως έχουν ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο. Οι Ντένβερ Νάγκετς κατέχουν τα σκήπτρα και μπαίνουν στη σεζόν με νοοτροπία… υπεράσπισης του θρόνου τους. Οπότε στο Φοίνιξ Σανς – Ντένβερ Νάγκετς η ανάλυση αρχίζει από αυτό το κομμάτι. Οι δύο ομάδες έχουν υψηλούς στόχους.

ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ – ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ

Στο Φοίνιξ Σανς -Ντένβερ Νάγκετς τα προγνωστικά λαμβάνουν υπόψη το στάτους των δύο αντιπάλων. Υπάρχουν, όμως, σημαντικές διαφορές που μπορούν να γείρουν την πλάστιγγα από τη μια ή την άλλη μεριά.

Οι Φοίνιξ Σανς έχουν ένα καινούριο πρότζεκτ. Προσέλαβαν τον έμπειρο προπονητή, πρωταθλητή με τους Λος Άντζελες Λέικερς το 2020, Φρανκ Βόγκελ. Ο Βόγκελ είναι ένας κόουτς με αμυντικό προσανατολισμό και του δόθηκε η δυνητικά καλύτερη επίθεση του NBA. Διότι στους υπάρχοντες Κέβιν Ντουράντ και Ντέβιν Μπούκερ – δύο… υπερόπλα – προστέθηκε κι ο Μπράντλεϊ Μπιλ. Για το υπόλοιπο… καστ υπάρχουν αμφιβολίες για το πόσο θα μπορέσει να συνθέσει ένα ισορροπημένο σύνολο που θα μπορεί να είναι αξιοπρεπές στην άμυνα και να παίρνει το μάξιμουμ από τους σούπερ σταρ του στην επίθεση.

Οι Ντένβερ Νάγκετς, πάλι, όπως προαναφέραμε είναι οι πρωταθλητές. Έχουν έναν ιστορικά καλό σέντερ, τον Νίκολα Γιόκιτς που τη δεδομένη χρονική περίοδο είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Ο Σέρβος σχηματίζει ένα απίστευτο δίδυμο με τον γκαρντ Τζαμάλ Μάρεϊ. Η προσοχή των πρωταθλητών βρίσκεται στον… πάγκο. Έχασαν δύο πολύτιμους παίκτες που έκαναν τη διαφορά στα playoffs της περασμένης σεζόν (Μπρους Μπράουν και Έι Τζέι Γκριν) και δεν τους αντικατέστησαν επάξια. Περιμένουν από άλλους παίκτες να κάνουν το βήμα προς τα μπροστά. Επιπλέον, υπάρχει άλλη μια παράμετρος: αυτό είναι το πρώτο φιλικό των Νάγκετς, ενώ οι Σανς έχουν ήδη δώσει ένα.

Με πολλές ομάδες να νιώθουν πως μπορούν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα το στοίχημα στο μπάσκετ παίρνει… φωτιά στην πλατφόρμα της Betsson με μεγάλη γκάμα αγορών και συγκλονιστικές επιλογές σε κορυφαίες αποδόσεις.

ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ – ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

Στο Φοίνιξ Σανς – Ντένβερ Νάγκετς το στοίχημα των δύο ομάδων είναι να δείξουν την ανταγωνιστική πλευρά τους. Άλλωστε, αυτό το ζευγάρι κάλλιστα θα μπορούσε να είναι εκείνο που θα παίξει στους τελικούς της δυτικής περιφέρειας για το εισιτήριο για τους τελικούς του NBA και το δικαίωμα στο… όνειρο.

Παράλληλα, όμως, οι δύο προπονητές δεν θέλουν να ανοίξουν πολύ τα χαρτιά τους ή να πιέσουν σε αυτή τη φάση τους παίκτες τους, αφού προέχει η υγεία με την αυλαία της κανονικής περιόδου του NBA να βρίσκεται μια ανάσα μακριά. Επίσης, υπάρχει και η πλευρά των δοκιμών. Τα τεχνικά τιμ σε αυτά τα ματς βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα για τις πεντάδες που χρησιμοποιούν και πως ταιριάζουν οι παίκτες μεταξύ, αλλά και με την τακτική που θέλουν να ακολουθήσουν.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ |