Η Betsson ήρθε στην Ελλάδα και παίζει στο 100%

Η Betsson ήρθε με κάθε επισημότητα στην Ελλάδα! Στόχος μας δεν είναι άλλος να σου παρέχουμε διασκέδαση και την απαιτούμενη δράση στο 100% έχοντας την σφραγίδα της εταιρείας που έφτασε στην χώρα μας για να αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο των τυχερών παιγνίων.  

Προερχόμενη από την Σουηδία και υπό την σκεπή της Betsson ΑΒ, η οποία αποτελεί ένα παγκόσμιο όμιλο με παρουσία σε πάνω από 20 χώρες και είναι εισηγμένη από το 2000 στο Χρηματιστήριο της Στοκχόλμης, η Betsson έχει ως μοναδικό μέλημα να προσφέρει στους πελάτες της 100% Διασκέδαση!

Η Betsson σου προσφέρει ανταγωνιστικές αποδόσεις και πάρα πολλές επιλογές κατά την πλοήγησή σου στην ιστοσελίδα της. Είναι δίπλα σου, παρέχοντας ασφαλές περιβάλλον στις συναλλαγές και άμεση εξυπηρέτηση σε ό,τι σε απασχολεί.

ΣΤΗΝ BETSSON ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΤΟ 100%

Στο στοίχημα διαθέτουμε αποδόσεις για πάνω από 200 χιλιάδες γεγονότα κάθε χρόνο και μέσω του livestream* μπορείς να παρακολουθήσεις δωρεάν σε ζωντανή μετάδοση ό,τι επιθυμείς. Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν έχει την ευκαιρία να ζήσεις το παιχνίδι στο 100%, να συμμετέχεις σε αυτό και αλλά και να παίξεις με ανταγωνιστικές αποδόσεις. Ταυτόχρονα μπορείς να φτιάξεις το στοίχημά σου όπως εσύ θέλεις με το Bet Builder, έχοντας την απόλυτη ελευθερία μέσω του cash out να κλείσεις το δελτίο σου όταν το αποφασίσεις.

Η Δράση δεν σταματάει όμως εδώ αφού με το Betsson+ έχεις τη δυνατότητα να βρεις εκπληκτικά ειδικά σημεία για παίκτες και να απολαύσεις το παιχνίδι, στηρίζοντάς τους στις αναμετρήσεις των κορυφαίων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων.

Η πλατφόρμα είναι φιλική προς τον παίκτη, με τις λειτουργίες να είναι ακριβώς αυτό που ζητάει, ενώ η τοποθέτηση ενός στοιχήματος αποτελεί μία απλή διαδικασία, μέσα από υπολογιστή, tablet ή κινητό.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις