Εγκαίνια για το Betsson Hub στο Μύλο Θεσσαλονίκης

Reading time1 λ

Η Betsson επισφραγίζει τη δυναμική παρουσία της στην πόλη της Θεσσαλονίκης, με μια λαμπερή γιορτή για τα Εγκαίνια τουBetsson Hub, τα οποία θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου και ώρα 20:00 στη Γ. Ανδρέου 56, Θεσσαλονίκη 546 27 (Mylos Area).

Υπό τους ήχους jazz μουσικής από τους Au Revoir, το Betsson Hub θα ανάψει και επίσημα τα φώτα του για να υποδεχτεί φίλους και συνεργάτες της Betsson, διακεκριμένες προσωπικότητες του αθλητικού χώρου, πολιτικούς φορείς αλλά και φορείς της πόλης.

Με την παρουσία τους επίσης θα τιμήσουν την εταιρία η επιχειρηματική αλλά και η φιλανθρωπική κοινότητα της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο.

Τα εγκαίνια του Betsson Hub θα ξεκινήσουν με ομιλία από Managing Director της Betsson Θάνο Μαρίνο, ενώ θα ακολουθήσει  cocktail party στο χώρο.

Το Betsson Hub, λειτουργεί στα πλαίσια του Προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας Betsson Foundation και άνοιξε τις πύλες του στο κοινό στις 16 Σεπτεμβρίου με την παρουσίαση της χορηγίας της ερασιτεχνικής ομάδας ΜΠΑΜ FC ενώ ακολούθησε στις 26 Σεπτεμβρίου η Ημερίδα για το Υπεύθυνο Παιχνίδι και την Καταπολέμηση Χειραγώγηση Παιχνιδιών όπου παρευρέθηκαν και μίλησαν εμπειρογνώμονες του κλάδου αλλά και κρατικοί φορείς.

Έχοντας συμπληρώσει λιγότερο από ένα μήνα λειτουργίας, το Betsson Hub έχει ήδη καταφέρει να είναι talk of the town και η agenda με τα επερχόμενα events συνεχώς μεγαλώνει!