H Βetsson και στο Μεξικό!

Reading time1 λ

Η Betsson επεκτείνεται την παρουσία της στην Λατινική Αμερική

Ως μέρος της στρατηγικής ανάπτυξής της, η Betsson ξεκίνησε την προσφορά διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών και στο Μεξικό με το betsson.mx.

Ο Αντρέα Ρόσι, Εμπορικός Διευθυντής του Betsson Group αναφορικά με τη Λατινική Αμερική υποστήριξε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινήσαμε στο Μεξικό, τη δεύτερη μεγαλύτερη αγορά τυχερών παιχνιδιών στη Λατινική Αμερική. Θα χρησιμοποιήσουμε την εμπειρία μας στη βιομηχανία διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών και αυτό είμαστε σίγουροι ότι θα επιτύχουμε το όραμά μας να προσφέρουμε ελκυστικά προϊόντα καθώς και να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στους πελάτες μας στο Μεξικό».

Από την μεριά του ο Γιέσπερ Σβένσον, CEO of Betsson Operations, τόνισε: «Συνεχίζουμε να υλοποιούμε τη γεωγραφικά διαφοροποιημένη αναπτυξιακή στρατηγική μας και βλέπουμε μεγάλες δυνατότητες στις αγορές της Λατινικής Αμερικής γενικά και στο Μεξικό ειδικότερα, δεδομένου του μεγέθους της οικονομίας και του πληθυσμού της. Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου κατά τη διάρκεια του εποχιακά πολύ απασχολημένου τέταρτου τριμήνου και είμαι βέβαιος ότι οι Μεξικανοί πελάτες θα απολαύσουν την κορυφαία προσφορά προϊόντων της Betsson».

Η Betsson δραστηριοποιείται στη Λατινική Αμερική από το 2008, καθιστώντας τον Όμιλο έναν από τους πρωτοπόρους στην περιοχή. Με την πάροδο των χρόνων, η Betsson έχει αποκτήσει μια εις βάθος κατανόηση της περιφερειακής κουλτούρας και της συμπεριφοράς των πελατών. Τα έσοδα από την περιοχή της Λατινικής Αμερικής αντιπροσώπευαν το 25% των συνολικών εσόδων του ομίλου το δεύτερο τρίμηνο του 2022, παρουσιάζοντας αύξηση 86% σε ετήσια βάση.