Η Betsson κέρδισε 2 βραβεία στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Τυχερών Παιχνιδιών

Reading time1 λ

Η Betsson Group κέρδισε δύο βραβεία στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Τυχερών Παιχνιδιών που πραγματοποιήθηκαν στο St. Julians της Μάλτας στις 15 Νοεμβρίου 2021.

Τα βραβεία που κέρδισε ήταν «Καλύτερος εργασιακός χώρος την χρονιάς» και «Κορυφαίος Πάροχος Υπεύθυνου Παιχνιδιού της χρονιάς»!

Καλύτερος εργασιακός χώρος την χρονιάς
Τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Τυχερών Παιχνιδιών αναγνωρίζουν ότι το εργασιακό μας περιβάλλον είναι το μέρος όπου περνάμε ένα σημαντικό μέρος της ζωής μας,  και σε αυτήν την κατηγορία, ήθελαν να ανταμείψουν μια εταιρεία που παρέχει τον καλύτερο χώρο εργασίας για τους υπαλλήλους της. Το βραβείο αυτό χρηματοδοτήθηκε από την Gaming Malta- ανεξάρτητο μη κερδοσκοπικό ίδρυμα που ιδρύθηκε από την κυβέρνηση της Μάλτας και από την Αρχή Τυχερών Παιχνιδιών της Μάλτας (MGA).

Κορυφαίος Πάροχος Υπεύθυνου Παιχνιδιού της χρονιάς

Από τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς έως την πρόληψη της απάτης,  το τμήμα του Υπεύθυνου Παιχνιδιού αντιμετωπίζει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι παίκτες, ρυθμιστές και οι νομοθέτες καθώς ο κλάδος συνεχίζει την ταχεία ανάπτυξή του. Σε αυτήν την κατηγορία,  τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Τυχερών Παιχνιδιών αναζητούσαν την εταιρεία, όπου διακρίθηκε στην παροχή ασφαλέστερου περιβάλλοντος τυχερών παιχνιδιών για τους παίκτες του. Το βραβείο αυτό χρηματοδοτήθηκε από την NetGaming.

Τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Τυχερών Παιχνιδιών αποτελούν μέρος της SiGMA- Παγκόσμιο Φεστιβάλ Τυχερών Παιχνιδιών και επιβραβεύουν κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών, αναδεικνύοντας μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα και δημιουργικά έργα που μπορούν να αλλάξουν το πρόσωπο του τομέα των τυχερών παιχνιδιών.