Η Betsson κέρδισε 3 βραβεία στα Gaming Diversity and Employee Wellbeing Awards

Reading time1 λ

Τα τρία σημαντικά βραβεία τα έλαβε η εταιρεία στο Λονδίνο στις 15 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Όμιλος της Betsson είναι υπερήφανος καθώς κέρδισε τρία βραβεία στα χθεσινοβραδινά Women in Gaming Diversity and Employee Wellbeing Awards. Αυτά τα βραβεία είναι ένα ετήσιο ραντεβού για την αναγνώριση και την επιβράβευση εκείνων των εταιρειών στον κλάδο του iGaming που υπερασπίζονται πραγματικά τη διαφορετικότητα και την ισότητα.

Η Betsson κέρδισε το βραβείο «Company of the Year», το βραβείο «Best Diverse Place to Work» και το βραβείο «Innovation in Employee Engagement».

Company of the Year

Το βραβείο εταιρικής διαφορετικότητας αναγνωρίζει ότι η Betsson έχει επιδείξει σαφώς μια ολιστική και μακροπρόθεσμη δέσμευση για ισότητα είτε με βάση το φύλο, τη φυλή ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό και έχει επιτύχει σημαντική πρόοδο στη δημιουργία ενός διαφορετικού και χωρίς αποκλεισμούς χώρου εργασίας για όλους τους υπαλλήλους της.

Best Diverse Place to Work

Κατά τη λήψη απόφασης σχετικά με αυτό, η ομάδα των κριτών βάσισε το αποτέλεσμά της σε ένα σύνολο αξιών που δείχνουν ότι η εταιρεία έχει ένα αφοσιωμένο, αποτελεσματικό, γεμάτο κίνητρα και ποικίλο εργατικό δυναμικό.

Εξέτασαν όλους τους υποψηφίους και έδωσαν τις υψηλότερες βαθμολογίες τους με βάση το πώς η εταιρεία κατάφερε να ξεφύγει από τον ανταγωνισμό και πώς αυτό ωφέλησε την επιχείρηση και τους ανθρώπους της. Εξέτασαν επίσης παραδείγματα ευημερίας των εργαζομένων και πώς η Betsson κάνει μια πραγματική πολιτιστική αλλαγή στο χώρο εργασίας της προς όφελος όλων.

Innovation in Employee Engagement

Στον σύγχρονο κόσμο μας, το πόσο κοντά νιώθουν οι εργαζόμενοι με την εταιρεία τους είναι το κλειδί για μια επιτυχημένη επιχείρηση και η Betsson επιλέχθηκε ως ο νικητής αυτού του βραβείου, καθώς έδειξε με κάθε τρόπο πως το εργατικό δυναμικό της είναι πάντα αφοσιωμένο σε αυτήν.

Betssonites, μπράβο σε όλους!