Τέσσερα βραβεία στα WiG Diversity & Employee Wellbeing Awards

Reading time2 λ

Βραβείο «Διαφορετικότητας και Ένταξης», Βραβείο «Ηγέτιδα της Χρονιάς», Βραβείο «Νέας Ηγέτιδας της Χρονιάς» και Βραβείο «Αστέρι του Μέλλοντος» για τις γυναίκες της Betsson!

Στα χθεσινοβραδινά WiG Diversity & Employee Wellbeing Awards ο όμιλος της Betsson κέρδισε το Βραβείο Διαφορετικότητας & Ένταξης και ταυτόχρονα τρία βραβεία για τρεις Betssonites! Αυτά τα βραβεία, τα οποία έλαβαν χώρα στο ολοκαίνουργιο The Londoner Hotel στην πλατεία Λέστερ στο Λονδίνο, τιμούν την αριστεία στην προώθηση της διαφορετικότητας και της ένταξης στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών.

Πρόκειται για την 11η έκδοση αυτών των βραβείων, που ξεκίνησαν αρχικά με την ονομασία «Γυναίκες στα Βραβεία Τυχερών Παιχνιδιών» (Women in Gaming Awards).

Ο Όμιλος Betsson κέρδισε το κορυφαίο βραβείο της βραδιάς, αυτό της «Διαφορετικότητας & Ένταξης» (Diversity & Inclusion Award– ένα βραβείο που απονέμεται στην εταιρεία που δείχνει ότι ενθαρρύνει ενεργά την ποικιλομορφία και την ένταξη στο εργατικό δυναμικό της. Κατά την ανάλυση όλων των υποψήφιων εταιρειών, η κριτική επιτροπή εξέτασε τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία ορίζει την ποικιλομορφία και την ένταξη και πώς επικεντρώνεται στις συγκεκριμένες κοινότητες όπως η LGBT, σε γυναίκες και άτομα από το υπόβαθρο των ΜΜΕ και σε άτομα με αναπηρία.

Εκτός από τα βραβεία των εταιρειών, τα WiG Diversity & Employee Wellbeing Awards επιβραβεύουν και αναγνωρίζουν επίσης και άτομα για την εξαιρετική αφοσίωση στην ενίσχυση της ισότητας, της διαφορετικότητας και της ένταξης.

 Η Chief HR Officer της Betsson, Lena Nordin, κέρδισε το πολυπόθητο βραβείο «Ηγέτιδα της Χρονιάς» (Leader of the Year). Αυτή η κατηγορία ήταν ανοικτή σε όλες τις γυναίκες  που εργάζονται στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών (online ή μη). Η κριτική επιτροπή αναζήτησε κάποια που έχει δείξει αποδεδειγμένη ικανότητα να ηγηθεί σε ένα θετικό περιβάλλον, να βοηθήσει να εμπνεύσει και να οδηγήσει την ομάδα ή την εταιρεία της σε εσωτερικές ή εξωτερικές επιτυχίες. Το βραβείο «Ηγέτιδα της Χρονιάς» αναγνωρίζει τις ηγετικές ικανότητες που διαθέτουν και εκθέτουν σε καθημερινή βάση.

 Η Laura Peretta, Supplier Relations Manager στον Όμιλο της Betsson, κέρδισε το βραβείο «Νέα Ηγέτιδα της Χρονιάς» (Young Leader of the Year). Αυτή η κατηγορία αφορά γυναίκες κάτω των 30 ετών που έχουν προχωρήσει ραγδαία στην καριέρα τους και έχουν αποδείξει επιχειρηματική αξία και καινοτομία μέσω της σκληρής δουλειάς και της προσπάθειάς τους.

 Η Camilla Engeling, Employee Experience Specialist στον Όμιλο της Betsson, κέρδισε το βραβείο «Αστέρι του Μέλλοντος» (Star of the Future). Το βραβείο αυτό αναγνωρίζει μια γυναίκα της οποίας η ενέργεια, η φιλοδοξία και η γενναιοδωρία του πνεύματος αντιπροσωπεύουν το θετικό μέλλον της βιομηχανίας τυχερών παιχνιδιών.