Ο Jesper Svensson κέρδισε το βραβείο του «Executive of the Year» στα GGA 2023

Reading time1 λ

Ο CEO της Betsson Group, Jesper Svensson κέρδισε το βραβείο του «Executive of the Year» στα Global Gaming Awards 2023.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου της Betsson, Jesper Svensson, αναδείχθηκε «Executive of the Year» στα Global Gaming Awards 2023 που πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου. Είμαστε περήφανοι για αυτήν του τη βράβευση, καθώς υπήρχαν άλλα 25 στελέχη από όλο τον κόσμο στη συγκεκριμένη υποψηφιότητα και ο ανταγωνισμός ήταν τεράστιος.

Ο Jesper, πρόσφερε φανταστικά αποτελέσματα για τον όμιλο της Betsson. Ο Jesper είναι ένας Διευθύνων Σύμβουλος που φέρνει μαζί του την εταιρική κουλτούρα της Betsson και εμπνέει τους υπόλοιπους με τον τρόπο του.

Βλέπει και επιδιώκει νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες και χωρίς αυτόν η Betsson δεν θα μπορούσε να διαθέτει μία τόσο μεγάλη γκάμα προϊόντων και ταυτόχρονα να πετύχει τη μέγιστη γεωγραφική της εξάπλωση. Αξίζει να υπερτονιστεί πως υπό την ηγεσία του, η μετοχή της Betsson σημείωσε άνοδο 52% τους τελευταίους 12 μήνες.

Τα Global Gaming Awards είναι τα πιο αξιόπιστα και αναγνωρισμένα Βραβεία στη βιομηχανία των τυχερών παιχνιδιών, κυρίως λόγω των αυστηρών διαδικασιών υποψηφιότητας και ψηφοφορίας.