Η Betsson Μεγάλη Χορηγός της AEK BC

Reading time2 λ

«Βασίλισσα» και Betsson προχωρούν μαζί!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Betsson αποτελεί τη Μεγάλη Χορηγό της AEK BC. Η κορυφαία στοιχηματική εταιρεία της Σουηδίας θα βρίσκεται στη φανέλα της Ένωσης, ούσα αρωγός των προσπαθειών της σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η Betsson στηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό και συμπορεύεται με την AEK BC για την ενίσχυσή της σε όλες τις υποχρεώσεις εντός και εκτός παρκέ.

Στόχος της Betsson δεν είναι άλλος από το να πανηγυρίσει τίτλους και μεγάλες επιτυχίες με την «Βασίλισσα» στο «στολίδι» των Άνω Λιοσίων, να σταθεί δίπλα της σε οποιαδήποτε δραστηριότητα και να αποτελέσει στήριγμα στο ελληνικό μπάσκετ και γενικότερα στον αθλητισμό της χώρας μας.

Η πρώτη εμφάνιση της Betsson στη φανέλα της ΑΕΚ θα γίνει στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, η οποία θα λάβει χώρα στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Ο Managing Director της Betsson.gr, Θάνος Μαρίνος, τόνισε από την πλευρά του ότι «Με μεγάλη χαρά και ιδιαίτερο αίσθημα ικανοποίησης καλωσορίζω στην μεγάλη οικογένεια της Betsson την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ.

Η Βασίλισσα είναι από τις πιο αγαπημένες ομάδες στο ελληνικό μπάσκετ με ένθερμους υποστηρικτές εντός και εκτός παρκέ που φροντίζουν όχι μόνο να συντηρούν το μεγαλείο της ΑΕΚ αλλά συνεχώς να επιδιώκουν την επίτευξη νέων στόχων, τόσο στο ελληνικό αλλά και στο διεθνές στερέωμα.

Φέτος και για τα επόμενα χρόνια η Betsson θα είναι συνοδοιπόρος της ΑΕΚ και θα είναι μαζί και στις καλές και στις κακές στιγμές, «χτίζοντας» έτσι την σχέση εκτίμησης και αλληλοσεβασμού ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Betsson.

Κατά την διάρκεια του έτους θα έχουμε την δυνατότητα να αναπτύξουμε κοινές δράσεις με την ομάδα της ΑΕΚ και να εισάγουμε εκ νέου το αίσθημα της άμιλλας και του υγιούς ανταγωνισμού σε κάθε λεπτό του αγώνα, σε κάθε στιγμή που θα μοιράζεται η ΑΕΚ με την Betsson.

Οι παίκτες της ΑΕΚ , ο προπονητής και η διοίκηση έχουν μπροστά τους μια πολύ δυνατή σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πάμε γερά Δικέφαλε!».

Μερικά λόγια για την ΚΑΕ ΑΕΚ

Η Ενωση έχει στην τροπαιοθήκη της 8 Πρωταθλήματα Ελλάδος  (1958, 1963, 1964, 1965, 1966, 1968, 1970, 2002) και 5 Κύπελλα (1981, 2000, 2001, 2018, 2020).

Είναι η πρώτη ομάδα στην ιστορία της ελληνικής καλαθοσφαίρισης που έχει κατακτήσει ευρωπαϊκό τίτλο, ούσα κάτοχος του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης το 1968.

Επίσης έχει 1 Κύπελλο Σαπόρτα (2000), 1 Fiba Champions League (2018) και ήταν πρωταθλήτρια κόσμου το 2019, κατακτώντας το Διηπειρωτικό Κύπελλο.