Η Betsson χορηγός της Federação Gaúcha de Futebol

Reading time1 λ

Η Betsson,  επενδύει και πάλι στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο και θα είναι χορηγός της ιστορικής διοργάνωσης Gauchão!

Η Betsson έκλεισε συμφωνία με την Federação Gaúcha de Futebol, στο Ρίο Γκράντε ντο Σουλ της Βραζιλίας και θα χρηματοδοτήσει το Γκαουτσάο 2022.

Στην 102η διοργάνωση, 12 σύλλογοι θα παίξουν 72 παιχνίδια και θα διαγωνιστούν για τον τίτλο.

Εκτός από το προβολή της εταιρείας μέσω αυτής της χορηγίας, η Betsson θα εκτελέσει μια σειρά προωθητικών ενεργειών, οι οποίες θα ανακοινώνονται καθ ‘ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Η χορηγία είναι μέρος της προώθησης της εταιρείας στη Βραζιλία.

“Οι οπαδοί από το Ρίο Γκράντε ντο Σουλ έχουν ισχυρή σχέση με το ποδόσφαιρο. Έχουμε ήδη πραγματοποιήσει κάποιες διαφημιστικές καμπάνιες στην περιοχή και πιστεύουμε ότι η παρουσία στο τουρνουά είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να προσεγγίσουμε τους πιο παθιασμένους οπαδούς», εξηγεί ο Andre Gelfi, διευθύνων σύμβουλος της Betsson στη Βραζιλία.

“Μας τιμά αυτή η συνεργασία. Είναι πάντα σημαντικό να έχουμε μεγάλες εταιρείες που σχετίζονται με το πρωτάθλημα Gaúcho, το οποίο προσθέτει ακόμα μεγαλύτερη αξία στον κύριο ανταγωνισμό της πολιτείας μας», λέει ο Luciano Hocsman, πρόεδρος της Federação Gaúcha de Futebol.

Η Betsson είναι παρούσα στη Βραζιλία από το 2019 και επενδύει στην υποστήριξη του ποδοσφαίρου στη χώρα από το 2021. Πέρυσι, η εταιρεία έγινε ο κύριος χορηγός του Αθλητικού Ομίλου Íbis και φέτος, έγινε επίσης ο κύριος χορηγός του Betsson 2022 Pernambucano.