Η μάχη της Μαγιόρκα

Reading time1 λ

Συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα περιέχει και σήμερα το κουπόνι του τένις

Το τουρνουά Mallorca Championships είναι συναρπαστικό. Αν και εξελίσσεται μόλις μερικές ημέρες μας έχει προσφέρει εξαιρετικό θέαμα και εντυπωσιακά παιχνίδια, παράλληλα με τις πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις για στοίχημα που προσφέρει στο κουπόνι του αθλήματος. Εκτιμούμε πως θα συνεχίσει στο ίδιο μονοπάτι ως το τέλος του.

Για τους «16» της διοργάνωσης διεξάγεται μια μεγάλη μάχη: Ντανίλ Μεντβέντεφ-Κάσπερ Ρουντ. O Ντανίλ Μεντβέντεφ, νούμερο δύο στον κόσμο και νούμερο ένα στο ταμπλό του Mallorca Championships, ήταν πολύ καλός κόντρα στον Κορεντέν Μουτέτ, τον οποίο νίκησε με 2-0 σετ και σχετική άνεση. Προέρχεται από την καλύτερη πορεία στην καριέρα του στο Τουρνουά Παρισιού και επιδιώκει να δείξει τις δεξιότητές του στο χορτάρι ενόψει του Wimbledon. Από τη μεριά του ο Κάσπερ Ρουντ, μια από τις αποκαλύψεις της σεζόν και νούμερο πέντε του ταμπλό, έχει νικήσει ως τώρα στο θεσμό τους Ζιλ Σιμόν (2-0 σετ) και Τένις Σάντγκρεν (2-0 σετ). Ο 22χρονος Νορβηγός είναι από τα ανερχόμενα αστέρια του τένις και πριν το Τουρνουά Παρισιού κατέκτησε το Geneva Open. Αυτή τη χρονιά είναι άκρως ανταγωνιστικός ακόμη και κόντρα στους καλύτερους τενίστες στον κόσμο. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει και η αναμέτρηση Φελιθιάνο Λόπεθ-Αντριάν Μαναρινό καθώς και το διπλό της διοργάνωσης.

Με φουλ δράση συνεχίζεται και το Eastbourne International στην Αγγλία, τουρνουά με ανδρικό και γυναικείο ταμπλό. Σε αμφότερες τις κατηγορίες το κουπόνι προσφέρει εξαιρετικούς αγώνες με υψηλό ενδιαφέρον και ευκαιρίες για έξυπνο ποντάρισμα. Κλείνουμε το ταξίδι μας στο τένις, με το τουρνουά WTA του Bad Homburg όπου συμμετέχουν ορισμένες από τις καλύτερες τενίστριες στον κόσμο και γίνονται εξαιρετικά ματς.