Κόντρα εξάδας το Ίντερ Τούρκου-Χέλσινγκφορς

Η μάχη εξάδας μεταξύ Ίντερ Τούρκου και Χέλσινγκφορς μας προσφέρει αρκετές επιλογές για στοίχημα.

Μια εβδομάδα που αναμένεται καυτή από αγωνιστικής πλευράς, ξεκινά. Σήμερα, το ενδιαφέρον εντοπίζεται στις γειτονιές της Σκανδιναβίας και ειδικότερα στη φινλανδική Veikkausliga. Στις 18:30 έχουμε το ματς Ίντερ Τούρκου-Χέλσινγκφορς, που μπορεί να καθορίσει πολλά στην κούρσα για την είσοδο στην εξάδα και τη συμμετοχή στα play-off. Η Ίντερ Τούρκου, που βρίσκεται στην τρίτη θέση, καλείται να ξεπεράσει την αγωνιστική κάμψη και την πίκρα του ευρωπαϊκού αποκλεισμού, τη στιγμή που η Χέλσινγκφορς κάνει επίσης κοιλιά, αλλά θέλει να ξαναβρεθεί στο έκτο σκαλοπάτι, από το οποίο απέχει έναν βαθμό. Την ίδια ώρα αναμετρώνται Κότκα-Χάκα, που κατοικοεδρεύουν στην ουρά της βαθμολογίας. Η Κότκα θέλει να δει φως έπειτα από οκτώ αγώνες δίχως νίκη, τη στιγμή που η Χάκα αγνοεί το τρίποντο εδώ και έξι ματς.

Με δύο σημαντικά παιχνίδια, που ξεκινούν στις 20:00, ολοκληρώνεται η 11η αγωνιστική της σουηδικής Allsvenskan. Στο Τζουργκάρντεν-Σίριους, η οικοδέσποινα θα επιχειρήσει να διατηρηθεί σε απόσταση βολής από την κορυφή, ενώ η Σίριους θέλει να ξεφύγει από τη μετριότητα και τα επικίνδυνα βαθμολογικά μονοπάτια. Ταυτόχρονα, αγωνίζονται Χάλμσταντ-Βάρμπεργκς, με τη Χάλμσταντ είναι… κολλημένη με την ισοπαλία μετά τη διακοπή και να παραμένει κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, τη στιγμή που η Βάρμπεγκς χρειάζεται την επιστροφή στις νίκες για να βγει στον αφρό.

Στις 20:00 συμπληρώνεται το παζλ της πρεμιέρας της δανέζικης Superliga, με το ματς Σίλκεμποργκ-Σοντερίσκε. Η Σίλκεμποργκ, η οποία επέστρεψε άμεσα στα μεγάλα σαλόνια και ήταν δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι, θα παλέψει για την επιβίωσή της, ενώ η Σοντερίσκε, που έχει νέο προπονητή τον Μίκαελ Μπόρις, θα επιχειρήσει να εμφανιστεί βελτιωμένη.

Μισή ώρα αργότερα, έχουμε το παιχνίδι που κλείνει την αυλαία της πρώτης αγωνιστικής της ρουμάνικης Liga I. Το Ντιναμό Βουκουρεστίου-Βολουντάρι έχει ιδιαιτερότητες. Η Ντιναμό Βουκουρεστίου αντιμετωπίζει ακόμα οικονομικά προβλήματα, αλλά με καινούριο διοικητικό ηγέτη και νέο προπονητή τον Ντάριο Μπονέτι ελπίζει να μην κινδυνεύσει αυτή τη φορά. Ίδιος στόχος και για την Βολουντάρι, που απέφυγε τον υποβιβασμό στα μπαράζ, αλλά έχει αποδυναμωθεί.

18:30   Ίντερ Τούρκου-Χέλσινγκφορς               Veikkausliga Φινλανδίας

18:30   Κότκα-Χάκα                                           Veikkausliga Φινλανδίας

20:00   Τζουργκάρντεν-Σίριους                          Allsvenskan Σουηδίας

20:00   Χάλμσταντ-Βάρμπεργκς                        Allsvenskan Σουηδίας

20:00   Σίλκεμποργκ-Σοντερίσκε                       Superliga Δανίας

20:30   Ντιναμό Βουκουρεστίου-Βολουντάρι    Liga I Ρουμανίας