Ο οδηγός σας για στοίχημα

Reading time14 λ

Το Ευρωπαϊκό Κύπελλο σας δίνει ευκαιρίες για στοίχημα και η Betsson σας προσφέρει έναν οδηγό που δεν πρέπει να χάσετε.

Έχετε κάποιες φορές την πεποίθηση πριν από το παιχνίδι ότι μια ομάδα θα νικήσει, αλλά βρίσκετε δυσκολία να περιηγηθείτε στις στοιχηματικές σελίδες; Εδώ σας καλύπτουμε. Σ’ αυτόν τον οδηγό θα ασχοληθούμε με όλα τα διαφορετικά είδη αθλητικών στοιχημάτων που μπορείτε να τοποθετήσετε, πώς να διαβάσετε τις αποδόσεις και πολλά περισσότερα! Επιπλέον, θα απλοποιήσουμε περίπλοκους όρους έτσι ώστε όταν αρχίσει το Ευρωπαϊκό Κύπελλο θα είστε έτοιμοι να ποντάρετε!

1.1 Κατανόηση αποδόσεων

Η κατανόηση των αποδόσεων είναι καθοριστική στην προσπάθεια να έχετε επιτυχίες στα πονταρίσματά σας. Μια στέρεη βάση θα δώσει πλεονέκτημα στην στρατηγική σας στο στοίχημα. Θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε πώς θέλετε να ποντάρετε τα χρήματά σας καθώς και να αντιληφθείτε τις πιθανότητες που οι αποδόσεις υπονοούν.

1.2 Τί είναι οι αποδόσεις;

Υπάρχουν τρία φορμάτ αποδόσεων: το αμερικάνικο, το δεκαδικό και το κλασματικό και όλα τους υπηρετούν τον ίδιο σκοπό. Οι αποδόσεις καταδεικνύουν την πιθανότητα του αποτελέσματος που εκπροσωπούν. Επίσης δείχνουν το πόσα χρήματα μπορείτε να κερδίσετε από αυτή την επιλογή.

Σ’ αυτόν τον οδηγό θα σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε καλύτερα τις δεκαδικές αποδόσεις.

Δεκαδικές αποδόσεις

Οι δεκαδικές αποδόσεις είναι οι πιο δημοφιλείς στην Ευρωπαϊκή αλλά και την Ελληνική αγορά, ενώ είναι και οι πιο εύκολες να κατανοηθούν. Είναι αρκετά απλό να υπολογίσετε το κέρδος σας με τις δεκαδικές αποδόσεις. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πολλαπλασιάσετε το ποντάρισμά σας με την απόδοση της επιλογής σας.

Κι όταν κερδίσετε ένα στοίχημα, απλά αφαιρείτε από το γινόμενο του πολλαπλασιασμού το ποσό που ποντάρατε για να βρείτε πόσα χρήματα κερδίσατε.

Για παράδειγμα, ας πάρουμε ως παράδειγμα τις παρακάτω αποδόσεις από το εναρκτήριο ματς του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου:

Τουρκία          7,45

Ισοπαλία        3,70

Ιταλία             1,57

Αν ποντάρετε 100€ στη νίκη της Ιταλίας τότε υπολογίζετε το κέρδος σας πολλαπλασιάζοντας 100 επί 1,57, που σας δίνει αποτέλεσμα 157€. Αν αφαιρέσετε το ποντάρισμά σας (100€), τα υπόλοιπα 57€ είναι τα κέρδη σας.

Παρομοίως, αν ποντάρετε 100€ στη νίκη της Τουρκίας, πολλαπλασιάζετε 100 επί 7,45, οπότε θα σας έδινε 745€. Η αφαίρεση του αρχικού πονταρίσματος σημαίνει πως θα κερδίζατε 645€. Πόσο καλά! Φυσικά, δεν πρόκειται να βρείτε ποτέ αποδόσεις χαμηλότερες από 1,00 καθώς αυτό θα σήμαινε πως θα χάνατε μέρος του πονταρίσματός ακόμη κι αν κέρδιζε η επιλογή σας.

Οπότε, ποια είναι η διαφορά μεταξύ των δύο επιλογών; Γιατί να έχει μικρότερο κέρδος ποντάροντας στην Ιταλία απ’ ότι στην Τουρκία;

Υπολογίζοντας τις πιθανότητες

Ο υπολογισμός των πιθανοτήτων που εννοούν οι αποδόσεις είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία σας. Αυτό θα σας δώσει μια ιδέα κατά πόσο είναι εφικτό να κερδίσετε κάποιο στοίχημα.

Είναι αρκετά εύκολο και απλό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαιρέσετε τη μονάδα με την εκάστοτε απόδοση. Χρησιμοποιώντας το ίδιο παράδειγμα, οι πιθανότητες των αποτελεσμάτων του εναρκτήριου ματς του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου είναι οι εξής:

Νίκη Ιταλίας: 1/1,57 = 64%

Ισοπαλία: 1/3,70 = 27%

Νίκη Τουρκίας: 1/7.45 = 13%

Τώρα, αν θα προσθέσετε αυτές τις τιμές, θα παρατηρήσετε πως το άθροισμά τους είναι 104%! Το ποσοστό πάνω από το 100%, δηλαδή το 4%, είναι η γνωστή σε όλους, γκανιότα.

Το μόλις 4% είναι το ποσοστό κέρδους της εταιρίας μας για τις υπηρεσίες νόμιμου στοιχηματισμού που παρέχει.

2 Πριν τον αγώνα και ζωντανά

Τώρα που έχετε αναπτύξει μια βασική αντίληψη του πώς λειτουργούν οι αποδόσεις και των πιθανοτήτων που αυτές εμπεριέχουν, μπορούμε να δούμε το πού και το πότε μπορείτε να ποντάρετε.

Υπάρχουν δύο βασικές κατηγορίες πονταρίσματος: πριν το ματς (pre game) και ζωντανά (live).

2.1 Αγορές πριν την έναρξη

Θα αρχίσουμε εξηγώντας τί εννοούμε όταν λέμε «αγορά». Ο ευκολότερος τρόπος να το εξηγήσουμε είναι ότι ως «αγορά» ορίζεται ένα σύνολο επιλογών που έχουν αποδόσεις. Για παράδειγμα, η αγορά των νικητών αγώνων είναι μια από τις πιο δημοφιλείς. Εκεί, οι επιλογές, όσον αφορά στο ποδόσφαιρο, είναι είτε νίκη του γηπεδούχου, είτε νίκη του φιλοξενούμενου ή το ματς να λήξει ισοπαλία. Βασικά, η αγορά σας και το ποντάρισμα σας τοποθετείται στο ποια ομάδα θα νικήσει το παιχνίδι.

Οι αγορές πριν την έναρξη των αγώνων είναι διαθέσιμες για να ποντάρετε πριν ξεκινήσει ένα αθλητικό γεγονός. Η ποικιλία των διαθέσιμων αγορών είναι τόσο μεγάλη όσο η φαντασία σας. Η εταιρία μας, για παράδειγμα, είχε μια περίφημη αγορά για το αν ο Λουΐς Σουάρες θα δάγκωνε κάποιον αντίπαλο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014!

Για τις αγορές πριν τους αγώνες, οι ειδικοί συντάκτες μας βγάζουν τις αποδόσεις και, ανάλογα με την αγορά, τις ανανεώνουν μέχρι και την έναρξη του αγώνα. Στις αγορές νικητών αγώνων, για παράδειγμα, ως επί το πλείστον, δεν θα παρατηρήσετε πολλές αλλαγές, εκτός κι αν προκύψουν κάποια σημαντικά νέα όπως η τιμωρία ή η απουσία κάποιου σημαντικού παίκτη. Όσο εξελίσσονται οι διοργανώσεις, η φόρμα των ομάδων επίσης λαμβάνεται υπόψη.

2.2 Ζωντανές αγορές

Όπως είναι λογικό, η λέξη «ζωντανό» αναφέρεται σε αγορές που είναι διαθέσιμες ενώ το αθλητικό γεγονός εξελίσσεται. Αυτό δημιουργεί νέες ευκαιρίες για ποντάρισμα. Κυρίως σε γρήγορες αγορές, όπως η Ομάδα που θα εκτελέσει το επόμενο κόρνερ ή η Ομάδα που θα σημειώσει το επόμενο γκολ. Στις γρήγορες αγορές, η διευθέτηση του στοιχήματός σας είναι ταχύτατη κι αυτό σας επιτρέπει να ποντάρετε ξανά σχεδόν αμέσως. Θα σας παρουσιάσουμε ορισμένες από τις πιο δημοφιλείς αγορές στη συνέχεια.

3. Τύποι αγορών

3.1 Νικητές αγώνων

Οι νικητές αγώνων, το ποντάρισμα σε αγώνες ή 1-Χ-2 είναι η απλούστερη μορφή στοιχηματισμού στο ποδόσφαιρο. Πρέπει απλά να επιλέξετε ένα αποτέλεσμα από τα τρία πιθανά: 1 σημαίνει νίκη της γηπεδούχου ομάδας, Χ την ισοπαλία, ενώ το 2 υποδεικνύει τη νίκη της φιλοξενούμενης ομάδας.

Είναι σημαντικό να έχετε υπόψη σας ότι τα αποτελέσματα πληρώνονται σύμφωνα με την έκβαση των 90 λεπτών. Στη διάρκεια των νοκ άουτ φάσεων, δεν έχει σημασία η νίκη στην παράταση ή στη διαδικασία των πέναλτι, το αποτέλεσμα που μετράει είναι αυτό του 90λεπτου.

3.2 Over/Under

Στα στοιχήματα Over/Under που συνήθως παρουσιάζονται ή αναφέρονται ως O/U, ποντάρετε στο αν το σύνολο των γκολ του αγώνα θα είναι πάνω ή κάτω από το όριο που προσφέρει η εταιρία. Το ευκολότερο και δημοφιλέστερο τέτοιο στοίχημα στο ποδόσφαιρο είναι το Over/Under 2,5 γκολ. Αυτό συνήθως αφορά στον αριθμό των γκολ που αναμένεται να σημειωθούν σ’ ένα συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό παιχνίδι και ως εκ τούτου αποκαλείται «Κυρίως Όριο».

Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να ποντάρετε ότι θα σημειωθούν περισσότερα από 2,5 γκολ στο παιχνίδι της Γαλλίας εναντίον της Γερμανίας. Τότε, θα κερδίζατε το στοίχημά σας αν σημειώνονταν στον αγώνα τρία ή περισσότερα γκολ και θα το χάνατε αν έμπαιναν δύο ή λιγότερα. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε πως σ’ αυτή την αγορά δεν έχει σημασία ποια ομάδα θα πετύχει τα τέρματα.

Οι ίδιες Over/Under αγορές μπορούν να χρησιμοποιηθούν ευρέως τόσο σε διαφορετικά όρια τερμάτων, όσο και σε άλλες αγορές όπως για παράδειγμα Over/Under κόρνερ, κάρτες, τελικές προσπάθειες κ.λπ.

3.3 Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες

Ο τίτλος τα λέει όλα και έχει δύο επιλογές: Ναι και Όχι.
Όπου Ναι το να συμβεί, (να σκοράρουν και οι δύο ομάδες), οπότε για να κερδίσετε το στοίχημα χρειάζεται να σκοράρουν και οι δύο αντίπαλοι στη διάρκεια των 90 λεπτών.

Όπου Όχι, αρκεί έστω μια (ή και οι δύο) από τις ομάδες να μην πετύχει γκολ. Αυτή η αγορά, για παράδειγμα, μπορεί να γίνει μέρος του παιχνιδιού σας αν είστε σίγουροι πως κάποια ομάδα θα καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στην εστία της.

3.4 Διπλή ευκαιρία

Στη διπλή ευκαιρία θα ποντάρατε σε δύο αποτελέσματα αντί για ένα. Λαμβάνοντας ως μοντέλο το προαναφερθέν 1Χ2, τα ενδεχόμενα της διπλής ευκαιρίας είναι 1Χ, Χ2 και 12. Φυσικά, οι αποδόσεις σ’ αυτές τις αγορές είναι χαμηλότερες καθώς οι πιθανότητες να έρθουν δύο αποτελέσματα είναι σαφώς μεγαλύτερες της επιβεβαίωσης του ενός αποτελέσματος. Αυτή η αγορά είναι ένας καλός τρόπος για να δώσετε μεγαλύτερη αξία στο συνδυαστικό στοίχημά σας, το οποίο θα καλύψουμε παρακάτω.

3.5 Ισοπαλία Όχι Στοίχημα (Draw No Bet)

Αυτή η αγορά σας επιτρέπει να επιλέξετε την ομάδα που θα νικήσει κι αν το παιχνίδι ολοκληρωθεί με ισοπαλία, θα σας επιστραφεί το ποντάρισμά σας. Όπως και με το παραπάνω, οι αποδόσεις γι’ αυτού του είδους το ποντάρισμα θα είναι χαμηλότερες, αφού αποκλείεται η μεγάλη πιθανότητα μιας ισοπαλίας από την εξίσωση.

3.6 Επιλογές Παικτών (Player Props)

Η ποικιλία των διαθέσιμων αγορών για τις διάφορες επιλογές που αφορούν τους παίκτες συνεχίζει να εξελίσσεται. Μπορείτε να επιλέξετε τον παίκτη που θα πετύχει ένα γκολ, ή δύο ή και τρία! Επίσης, θα μπορούσατε να στοιχηματίσετε στον αριθμό των σουτ που θα επιχειρήσει ένας παίκτης καθώς και στον αριθμό των καρτών που θα δεχθεί. Αυτοί οι τύποι στοιχημάτων είναι μια καλή ιδέα όταν ένας παίκτης βρίσκεται σε φόρμα ή αναλαμβάνει την εκτέλεση των φάουλ και των πέναλτι ή είναι υπέρμετρα ατίθασος μέσα στο γήπεδο.

3.7 Ευρωπαϊκό Handicap

Σε αυτήν την αγορά η μία ομάδα έχει ένα εικονικό προβάδισμα και θα στοιχηματίζατε σε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεδομένου αυτού του προβαδίσματος. Ως εκ τούτου, μπορείτε ακόμα να διαλέξετε όλα τα σημεία, 1, X και 2. Αυτού του είδους ο στοιχηματισμός είναι ιδιαίτερα χρήσιμος όταν αγωνίζεται ένα μεγάλο φαβορί.

Ας χρησιμοποιήσουμε για παράδειγμα τον αγώνα Ισπανίας – Σουηδίας στις 14 Ιουνίου 2021. Η Ισπανία αποδίδει γύρω στο 1,40 να κερδίσει τους Σουηδούς. Για να κάνετε τις αποδόσεις πιο ελκυστικές, μπορείτε να αντιστοιχίσετε ένα εικονικό προβάδισμα 0-1 στη Σουηδία επιλέγοντας την επιλογή -1 της Ισπανίας. Οι Ισπανοί ξεκινούν με ένα μειονέκτημα 1 γκολ αλλά και η απόδοση της νίκης τους ξεπερνά το 2,20.

3.8 Ημίχρονο/ Τελικό

Στο Ημίχρονο/ Τελικό, το οποίο συνήθως αναφέρεται ως συντομογραφία ΗΜ/ΤΕΛ (HT/FT), στοιχηματίζετε στο αποτέλεσμα τόσο του ημιχρόνου όσο και της λήξης του αγώνα. Η αγορά χρησιμοποιεί τα σημεία 1Χ2, έτσι ώστε το 1/2 να σημαίνει ότι η γηπεδούχος ομάδα θα προηγείται στο ημίχρονο, αλλά η φιλοξενούμενη θα επικρατήσει στον συγκεκριμένο αγώνα. Αυτό είναι ένα καλό στοίχημα εάν πιστεύετε ότι μια νίκη με ανατροπή αποτελέσματος είναι εφικτή. Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άρεσε πολύ το να ανατρέπει σκορ στη φετινή πορεία της στην Premier League.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι και τα δύο αποτελέσματα θα πρέπει να είναι σωστά για να κερδίσει το στοίχημα και ότι μετράει μόνο το αποτέλεσμα για τον αγώνα των 90 λεπτών. Εάν ο αγώνας οδηγηθεί σε παράταση, ως τελικό αποτέλεσμα μετράει η ισοπαλία.

Είναι εξίσου σημαντικό να γνωρίζετε ότι αυτή η αγορά αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και δεν αντικατοπτρίζει ποιος κερδίζει το κάθε ημίχρονο.

Για παράδειγμα: Ας υποθέσουμε ότι η Πορτογαλία (θεωρείται εδώ ως η γηπεδούχος ομάδα) προηγείται με 3-0 στο ημίχρονο, αλλά δέχεται γκολ από την Ουγγαρία στο 2ο μέρος. Η αγορά Ημίχρονο/ Τελικό θα εξακολουθούσε να διευθετείται ως 1/1, δεδομένου ότι η Πορτογαλία προηγήθηκε τόσο στο ημίχρονο όσο και στην ολοκλήρωση του αγώνα, παρόλο που έχασε το 2ο ημίχρονο.

3.9 Ακριβές Σκορ

Το να μαντέψεις το ακριβές σκορ ενός αγώνα ποδοσφαίρου είναι πολύ πιο δύσκολο και κατά συνέπεια οι αποδόσεις της συγκεκριμένης αγοράς είναι γενικά πολύ υψηλότερες. Οι επιλογές αφορούν όλα τα αποτελέσματα, αν και μερικές φορές το 4+ χρησιμοποιείται για κάλυψη, όταν μια ομάδα πιθανολογείτε ότι μπορεί να σημειώσει περισσότερα από 4 γκολ.

4. Ξεχωριστές Ζωντανές Αγορές

Όπως αναφέρεται παραπάνω, το στοίχημα σε έναν αγώνα εν εξελίξει δημιουργεί περαιτέρω δυνατότητες πονταρίσματος. Αυτό σας επιτρέπει επίσης να προσαρμόσετε εκ νέου τη στρατηγική σας. Αισθάνεστε μερικές φορές μετά τις πρώτες φάσεις ότι ο αγώνας θα εξελιχθεί σε εκρηκτική υπόθεση; Οι αγορές καρτών θα ήταν ένας καλός στόχος. Θα μπορούσατε επίσης να δοκιμάσετε το όριο άνω των 3,5 γκολ, εάν πιστεύετε ότι θα σημειωθούν περισσότερα από τρία γκολ στην αναμέτρηση.

5. Επαγγελματικές Στοιχηματικές Συμβουλές

Τι κάνει έναν παίκτη πραγματικά επιτυχημένο; Ουσιαστικά είναι πολύ απλό, πρέπει να κερδίζετε τις πιθανότητες πιο τακτικά. Αλλά πώς θα το κάνατε; Το μυστικό είναι να βρεθεί ένα πλεονέκτημα έναντι της αγοράς που καθορίζει την τιμή, στοχεύοντας σε στοιχήματα που έχουν αξία (value bet).

5.1 Ποιο είναι ένα στοίχημα με Αξία (Value Bet)

Ένα στοίχημα με αξία, όπως υποδηλώνει το όνομά του, είναι αυτό που αποδεικνύεται ότι έχει μεγαλύτερη αξία και η υψηλότερη τιμή του δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Με άλλα λόγια, ένα στοίχημα τοποθετείται σε αποδόσεις υψηλότερες από την πραγματική πιθανότητα της αγοράς.

Ας χρησιμοποιήσουμε, για παράδειγμα, το στρίψιμο του νομίσματος για να εξηγήσουμε ποια είναι η αξία ενός στοιχήματος και πώς να υπολογίσουμε την αναμενόμενη αξία ενός στοιχήματος.

Ας υποθέσουμε ότι το νόμισμα και η ρίψη είναι δίκαιη. Κάθε αποτέλεσμα (κορώνα ή γράμματα) έχει ίση πιθανότητα (50%) να επιβεβαιωθεί, επομένως, οι πιθανότητες σε καθένα από τα δύο αποτελέσματα είναι 2,00. Εάν καταφέρατε να βρείτε ένα στοίχημα που προσφέρει αποδόσεις μεγαλύτερες από 2,00, λόγου χάρη 2,20, τότε αυτό είναι σίγουρα ένα στοίχημα με αξία!

Προφανώς, η εύρεση αξίας στο ποδόσφαιρο είναι πολύ πιο δύσκολη κι εκεί έρχεται η ικανότητα, η μελέτη του παιχνιδιού και πιθανώς η διαίσθησή σας.

6. Τύποι Δελτίων

Τώρα που έχουμε καλύψει το σκέλος των αγορών που μπορείτε να στοιχηματίσετε, ίσως αναρωτιέστε πως μοιάζει ένα δελτίο. Γενικά, υπάρχουν δύο βασικοί τύποι δελτίων, το μονό και ο συνδυασμός (παρολί).

6.1 Μονό Στοίχημα

Ένα μονό στοίχημα είναι το στοίχημα που τοποθετείται σε μια επιλογή που εξαρτάται από ένα μόνο αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, το «Η Γαλλία να νικήσει στον αγώνα» είναι ένα μονό στοίχημα και θα κερδίζατε αν η Γαλλία κερδίσει τον αγώνα. Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα χάσετε το στοίχημά σας.

6.2 Συνδυασμός Στοιχημάτων

Αντίθετα, ένα συνδυαστικό στοίχημα έχει δύο ή περισσότερες επιλογές στο ίδια δελτίο. Ένα δελτίο με δύο επιλογές ονομάζεται διπλό (δυάδα) ενώ αυτό με τρεις ονομάζεται τριπλό (τριάδα). Ωστόσο, μπορείτε, αν θέλετε, να συμπεριλάβετε ακόμα περισσότερες επιλογές στο δελτίο σας. Αν πιάσετε ένα τέτοιο στοίχημα, κερνάτε στην επόμενη έξοδο, τέτοια κέρδη φέρνει! Αυτή είναι μια από τις πιο δημοφιλείς μορφές δελτίων, λόγω του ενθουσιασμού που προσφέρουν οι πολλές επιλογές και για τα ενισχυμένα κέρδη.

Ιδέες συνδυαστικών στοιχημάτων:

Αυτός είναι ο τέλειος τρόπος για να διασκεδάσετε σε μια ημέρα γεμάτη με αγώνες στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Γιατί να μην προσπαθήσετε να μαντέψετε ποιοι θα είναι οι νικητές όλων των αγώνων της ημέρας; Ή σε ποιους αγώνες θα μπουν τρία ή περισσότερα γκολ; Θα μπορούσατε επίσης να διεκδικήσετε μεγάλα κέρδη, επιλέγοντας τις νικήτριες ομάδες όλων των ομίλων.

Ας δούμε το πρόγραμμα του πρώτου Σαββάτου του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου ως παράδειγμα:

Το πρώτο Σάββατο θα έχει τρεις αγώνες. Εάν αποφασίσετε να επιλέξετε τα φαβορί, το δελτίο σας θα έχει την Ελβετία, τη Δανία και το Βέλγιο ως νικήτριες ομάδες στις αναμετρήσεις με Ουαλία, Φινλανδία και Ρωσία, αντίστοιχα. Η απόδοση αυτού του συνδυαστικού στοιχήματος θα έβγαζε απόδοση πάνω από 5,30.

6.3 Δημιουργία Στοιχήματος (Bet Builder)

Η Δημιουργία Στοιχήματος (Bet Builder) είναι ένας τρόπος παιχνιδιού που χρησιμοποιείται κυρίως σε ποδοσφαιρικούς αγώνες. Σας δίνεται η ευκαιρία να διαμορφώσετε το στοίχημά σας όπως εσείς θέλετε! Οι διαθέσιμες αγορές συνήθως δεν επιτρέπουν συνδυασμούς γεγονότων από τον ίδιο αγώνα. Με το Bet Builder έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε.

Ένα παράδειγμα θα ήταν να σκοράρει ο Χάρι Κέιν, να υπάρχουν στο ματς πάνω από 7,5 κόρνερ και η Αγγλία να κερδίσει την Κροατία. Κανονικά, αυτές οι επιλογές δεν μπορούν να συνδυαστούν, αλλά το Bet Builder το επιτρέπει, ανεβάζοντας στα ύψη την αδρεναλίνη στη διάρκεια του αγώνα.

Μακροπρόθεσμα Στοιχήματα για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο

Αυτή είναι μια αρκετά απλή αγορά στην οποία επιλέγετε μια ομάδα που θα κατακτήσει το τουρνουά. Το στοίχημα κερδίζεται αν τελικά η ομάδα που διαλέξατε στεφθεί  πρωταθλήτρια, ανεξάρτητα από τον τρόπο που θα το καταφέρει, είτε με πέναλτι, είτε με δύσκολη νίκη ή με θριαμβευτική νίκη. Μπορεί να υπάρξει μια μικρή αλλαγή στις αποδόσεις μόλις ανακοινωθούν όλες οι αποστολές των ομάδων ή εάν ένας παίκτης-κλειδί χάσει τη διοργάνωση λόγω ενός ατυχούς τραυματισμού.

Πάλι ένα ακόμα παράδειγμα και θεωρούμε πως οι αποδόσεις των έξι από τα τοπ φαβορί για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος είναι οι  εξής:
Γαλλία 6,00

Αγγλία 6,00

Βέλγιο 6,50

Γερμανία 8,00

Ολλανδία 8,00

Αυτή είναι μόνο μια επιλογή, καθώς υπάρχουν περισσότερες από 68 αγορές για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Στη σελίδα των μακροχρόνιων στοιχημάτων για τα σπορ θα βρείτε τα πάντα, από τους νικητές των ομίλων, ποια ομάδα θα τερματίσει τελευταία στο γκρουπ έως ποιος θα είναι ο κορυφαίος σκόρερ.

Υπάρχουν επίσης διάφορες αγορές για κάθε γκρουπ. Προσφέρεται η δυνατότητα στοιχηματισμού για νικητή του ομίλου, καθώς και για τις ομάδες που θα προκριθούν στη φάση των νοκ άουτ.

Η Διπλή Πρόβλεψη (Dual Forecast) είναι μια αγορά στην οποία μπορείτε να προβλέψετε ποιες δύο ομάδες θα τερματίσουν στην πρώτη και τη δεύτερη θέση ενός ομίλου, καλύπτοντας δύο πιθανές δυάδες κορυφής. Για παράδειγμα, Ιταλία-Ελβετία και Ιταλία-Τουρκία είναι οι δύο φαβορί επιλογές στον 1ο Όμιλο και όποιο ζευγάρι κι αν επιβεβαιωθεί πληρώνεστε με απόδοση γύρω στο 2,70.

Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να προβλέψετε το ζευγάρι που θα φτάσει στον τελικό. Δύο από τα δημοφιλή ζευγάρια φιναλίστ είναι το Βέλγιο – Αγγλία και το Γαλλία – Γερμανία. Και οι δύο επιλογές έχουν απόδοση 19,00.

Μακροπρόθεσμα Στοιχήματα πρώτων σκόρερ στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να στοιχηματίσετε στις ομάδες που θα σημειώσουν τα περισσότερα γκολ στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο.

Αυτήν την στιγμή η Ισπανία βρίσκεται στην πρώτη θέση των προτιμήσεων ως η ομάδα που θα πετύχει τα περισσότερα γκολ με απόδοση 5,00 έπεται η Αγγλία με 6,00 και ακολουθεί το Βέλγιο με 6,50.

Όσον αφορά τον παίκτη που θα πετύχει τα περισσότερα τέρματα στη διοργάνωση, δηλαδή τον πρώτο σκόρερ του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, ο Χάρι Κέιν είναι το μεγάλο φαβορί με απόδοση 6,00. Μπροστά από τον Ρομέλου Λουκάκου που προσφέρεται στο 9,00 και τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Κιλιάν Εμπαμπέ, που και οι δύο έχουν απόδοση 10.00. Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι αυτοί οι ποδοσφαιριστές είναι οι εκτελεστές πέναλτι των ομάδων τους, που με την υπάρξει του VAR στο τουρνουά είναι πιθανό να καταλογίζονται πιο τακτικά.

Συμπέρασμα

Με το Ευρωπαϊκό Κύπελλο να πλησιάζει, ελπίζουμε να βρείτε χρήσιμο αυτόν τον οδηγό. Ας ελπίσουμε ότι το τουρνουά θα το λατρέψουμε, κυρίως έπειτα από ενάμιση δύσκολο χρόνο!