Άουγκσμπουργκ-Στουτγάρδη (10/5/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Άουγκσμπουργκ – Στουτγάρδη σε δυνατό ματς για την Bundesliga με αμέτρητες αγορές για στοίχημα.

Στην «WWK Arena» η Άουγκσμπουργκ υποδέχεται την Στουτγάρδη (10/05/2024) στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Bundesliga. Η Άουγκσμπουργκ εδώ και καιρό έχει πετύχει τον στόχο της που ήταν να φτάσει σε μια άνετη παραμονή στην κατηγορία και τώρα θέλει να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Από τη μεριά της, η Στουτγάρδη έχει εξασφαλίσει μια θέση στο επόμενο Champions League και το μόνο που ψάχνει είναι να κάνει ένα καλό φίνις κι αν μπορέσει να τερματίσει στη δεύτερη θέση. Στην πλατφόρμα της Betsson, ποδόσφαιρο και στοίχημα ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν εξαιρετικές επιλογές σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Στο Άουγκσμπουργκ – Στουτγάρδη οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Άουγκσμπουργκ βρίσκεται στο 3,71** και το διπλό της Στουτγάρδης τοποθετείται στο 1,83** στην πλατφόρμα της Betsson. Για το δυνατό ματς είναι διαθέσιμη και η επιλογή του εργαλείου Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Για τοΆουγκσμπουργκ – Στουτγάρδη τα προγνωστικά συντάσσονται με την ομάδα που έχει τα καλύτερα στατιστικά στη διάρκεια της σεζόν που πλέον οδεύει προς το τέλος της. Η Άουγκσμπουργκ έχει ρεκόρ 10-9-13 με 49-57 γκολ (6-6-4, 26-25 – εντός έδρας) και η Στουτγάρδη στέκεται στο 21-4-7 με 73-39 γκολ (9-1-6, 27-24 γκολ – εκτός έδρας).

Τι μας δείχνει η παράδοση για το Άουγκσμπουργκ – Στουτγάρδη;

  • Η Στουτγάρδη που νίκησε στον α’ γύρο με 3-0 εντός έδρας μετράει 4 σερί ματς αήττητη απέναντι στην Άουγκσμπουργκ (3-1-0).
  • Στα τελευταία 5 παιχνίδια μεταξύ τους με γηπεδούχο την Άουγκσμπουργκ, έκαστη έχει από 2 νίκες, ενώ ένα ματς έληξε ισόπαλο.

Η Άουγκσμπουργκ δυνητικά έχει ακόμη ελπίδες για να πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά οι πιθανότητές της δεν είναι πάρα πολλές, τουλάχιστον όχι στην παρούσα φόρμα και κατάσταση. Προέρχεται από τρεις απανωτές ήττες στις οποίες δέχθηκε 11 γκολ συνολικά. Έχει χάσει σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος και μετράει μονάχα μια νίκη στα έξι πιο πρόσφατα. Στο εσωτερικό της γίνεται προσπάθεια να ανεβάσει το επίπεδο της απόδοσής της.

Η Στουτγάρδη, στο μεταξύ, προέρχεται από πολύ καλή εμφάνιση και νίκη με 3-1 επί της Μπάγερν Μονάχου εντός έδρας. Έχοντας 10 νίκες και μονάχα μια ήττα στις τελευταίες 14 αγωνιστικές, «σφράγισε» την παρουσία της στο επόμενο Champions League και τώρα «κυνηγάει» τη δεύτερη θέση. Μπαίνει στην 33η στροφή της Bundesliga στην 3η θέση με δύο βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Μπάγερν Μονάχου.

Το στοίχημα στη Bundesliga συναρπάζει καθώς το πρωτάθλημα πλησιάζει στο φινάλε του. Οι ομάδες επείγονται για βαθμούς προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους. Άουγκσμπουργκ και Στουτγάρδη παίζουν ανοικτά και θα ψάξουν τη νίκη. Το ενδεχόμενο του goal/goal με Over 2,5 γκολ δίνεται στο 1,58** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Άουγκσμπουργκ – Στουτγάρδη το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να παραμείνουν προσηλωμένες στο πλάνο τους και να παρουσιαστούν αποτελεσματικές στις δύο περιοχές. Όσον αφορά στις συνθέσεις η Άουγκσμπουργκ δεν έχει στο μάξιμουμ τους: Ντάχμεν (τερματοφύλακας), Όξφορντ, Φράμπεργκερ, Γκούμνι (αμυντικοί), Ρέτσμπεκαϊ, Γένσεν (μέσοι). Η Στουτγάρδη δεν έχει στο απόλυτο τους αμυντικούς Ζαγκαντού, Βάγκνομαν και τους μέσους Νάρτεϊ, Μάσιμο, Έγκλοφ.

Αποτελέσματα Bundesliga – 33η αγωνιστική:

  • Άουγκσμπουργκ – Στουτγάρδη 0-1
  • Γκλάντμπαχ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-1
  • Κολωνία – Ουνιόν Βερολίνου 3-2
  • Λειψία – Βέρντερ Βρέμης 1-1
  • Φράιμπουργκ – Χάιντενχαϊμ 1-1
  • Μάιντς – Ντόρτμουντ 3-0
  • Ντάρμσταντ – Χόφενχαϊμ 0-6
  • Μπάγερν Μονάχου – Βόλφσμπουργκ 2-0
  • Μπόχουμ – Λεβερκούζεν 0-5

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ