Άουγκσμπουργκ-Ουνιόν Βερολίνου (12/4/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Άουγκσμπουργκ – Ουνιόν Βερολίνου σε δυνατό ματς για τη Bundesliga με σούπερ επιλογές για στοίχημα.

Στη «WWK Arena» η Άουγκσμπουργκ κοντράρεται με την Ουνιόν Βερολίνου (12/04/2024) για την  29η αγωνιστική της Bundesliga. Η Άουγκσμπουργκ θέλει τη νίκη για να κρατήσει ζωντανό το όνειρο της εξασφάλισης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, την στιγμή που η Ουνιόν Βερολίνου μάχεται για να παραμείνει στην κατηγορία. Στην πλατφόρμα της Betsson, οι αποδόσεις στο κουπόνι του ποδοσφαίρου είναι άκρως ελκυστικές με επιλογές σε πληθώρα αγορών.

Στο Άουγκσμπουργκ – Ουνιόν Βερολίνου οι αποδόσεις έχουν απόσταση μεταξύ τους με τον άσο της Άουγκσμπουργκ να προσφέρεται στο 2,17** και το διπλό της Ουνιόν Βερολίνου να βρίσκεται στο 3,34** στην πλατφόρμα της Betsson. Επιπλέον, είναι διαθέσιμο το εργαλείο Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών σε ένα αθλητικό event και κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Το Άουγκσμπουργκ – Ουνιόν Βερολίνου έχει σαφές φαβορί στα προγνωστικά με τα στατιστικά των δύο ομάδων να αναδεικνύουν τη διαφορά της συνέπειας που έχουν στη συγκομιδή βαθμών, αλλά και της απόδοσής τους στη Bundesliga 2023-24. Χαρακτηριστικά, η Άουγκσμπουργκ μετράει 9-9-10 με 45-46 γκολ (5-6-3, 24-22 γκολ – εντός έδρας) και η Ουνιόν Βερολίνου 8-5-15 με 25-43 γκολ (2-3-9, 9-23 γκολ – εκτός έδρας).

Ποια είναι η παράδοση στο Άουγκσμπουργκ – Ουνιόν Βερολίνου;

  • Στον α’ γύρο οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 στην έδρα της Ουνιόν Βερολίνου.
  • Από τη σεζόν 2019-20 που η Ουνιόν Βερολίνου ανέβηκε στη Bundesliga σε 9 ματς ο απολογισμός είναι 4-4-1 υπέρ της Άουγκσμπουργκ.
  • Η Άουγκσμπουργκ μετράει 7 σερί ματς αήττητη επί της Ουνιόν Βερολίνου στο πρωτάθλημα Γερμανίας (4-3-0).

Η Άουγκσμπουργκ εδώ και μήνες έχει ανεβάσει στροφές και με τους 36 βαθμούς που έχει συλλέξει πραγματοποιεί μια από τις καλύτερες σεζόν της ιστορίας της. Οι ελπίδες της να παίξει Ευρώπη αυξάνονται από το γεγονός πως στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας βρίσκονται η Λεβερκούζεν με την Καϊζερσλάουτερν, οπότε αν η πρώτη πάρει το τρόπαιο τότε και η 7η θέση θα δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Άουγκσμπουργκ για την ώρα είναι 7η και στο -6 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης οπότε στο φινάλε της λίγκας θέλει να πιέσει για το καλύτερο δυνατό. Είναι δυνατή εντός έδρας, προέρχεται από δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη, αλλά έχει μόλις μια ήττα στις τελευταίες έξι (4-1-1).

Η Ουνιόν Βερολίνου, τώρα, βρίσκεται στο +6 από τη 16η θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής – υποβιβασμού. Η απόσταση δεν της προσφέρει ασφάλεια και αντιλαμβάνεται πως πρέπει να συγκεντρώσει πόντους για να πετύχει το στόχο της. Κι ενώ εσχάτως δείχνει καλύτερα στοιχεία, μετράει μόλις μια νίκη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, ενώ προέρχεται από ήττα κόντρα στην Λεβερκούζεν εντός έδρας με 1-0.

Το στοίχημα στη Bundesliga καθηλώνει με τις μάχες για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και την παραμονή να δίνουν μια διαφορετική διάσταση στο παιχνίδι. Άουγκσμπουργκ και Ουνιόν Βερολίνου έχουν μάξιμουμ κίνητρο και οι άμυνές τους δεν είναι οι πιο σίγουρες. Το να σκοράρουν και οι δύο δίνεται στο 1,75** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Άουγκσμπουργκ – Ουνιόν Βερολίνου το στοίχημα για τις δυο ομάδες είναι κοινό. Θέλουν θετικό αποτέλεσμα και σε κάθε περίπτωση να μην χάσουν. Από εκεί κι έπειτα, μεγάλο ρόλο θα παίξουν και οι ενδεκάδες. Ο κόουτς της Άουγκσμπουργκ, Γες Θόρουπ, δεν έχει στο μάξιμουμ τους αμυντικούς Όξφορντ, Φράμπεργκερ, Γκούμνι και τους μέσους Ρέτσμπεκαϊ και Ντορς. Από την άλλη, ο τεχνικός της Ουνιόν Βερολίνου, Νέναντ Μπιέλιτσα, δεν έχει τον μπακ – χαφ Γκόσενς και τον χαφ Τουσάρ.

Αποτελέσματα Bundesliga – 29η αγωνιστική:

  • Άουγκσμπουργκ – Ουνιόν Βερολίνου (2-0)
  • Γκλάντμπαχ – Ντόρτμουντ (1-2)
  • Λειψία – Βόλφσμπουργκ (3-0)
  • Μάιντς – Χόφενχαϊμ (4-1)
  • Μπάγερν Μονάχου – Κολωνία (2-0)
  • Μπόχουμ – Χάιντενχαϊμ (1-1)
  • Στουτγάρδη – Άιντραχτ Φρανκφούρτης (3-0)
  • Ντάρμσταντ – Φράιμπουργκ (0-1)
  • Λεβερκούζεν – Βέρντερ Βρέμης (5-0)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ