Μπάγερν Μονάχου-Ντόρτμουντ (30/3/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Ντέρμπι Μπάγερν Μονάχου – Ντόρτμουντ για τη Bundesliga με ανεπανάληπτες ευκαιρίες για στοίχημα.

Στην «Allianz Arena» η Μπάγερν Μονάχου κοντράρεται με την Ντόρτμουντ (30/03/2024) στο «Der Klassiker» της 27ης αγωνιστικής της Bundesliga. Η Μπάγερν Μονάχου θέλει τη νίκη προκειμένου να συνεχίσει να ελπίζει πως μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο. Όσο για τη Ντόρτμουντ επιδιώκει ένα τρίποντο για να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την εξασφάλιση εισιτήριο για τους ομίλους του επόμενου Champions League. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε σούπερ επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε πληθώρα αγορών με πλούσιες αποδόσεις.

Το ντέρμπι Μπάγερν Μονάχου – Ντόρτμουντ προσφέρει ανεπανάληπτες αποδόσεις. Πιο αναλυτικά, ο άσος της Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται στο 1,41** και το διπλό της Ντόρτμουντ το συναντάμε στο 6,38** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, θα βρείτε και το εργαλείο Bet Builder με το οποίο μπορείτε να «χτίσετε» το παιχνίδι σας μέσω ενός διαφορετικού τρόπου στοιχηματισμού στο ίδιο event.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Μπάγερν Μονάχου – Ντόρτμουντ τα προγνωστικά έχουν φαβορί και οι αριθμοί υποστηρίζουν τη νίκη των Βαυαρών, αλλά τα ματς μετά από διακοπή για αγώνες εθνικών ομάδων ενδεχομένως να κρύβουν παγίδες. Τα στατιστικά, όμως, είναι ξεκάθαρα. Η Μπάγερν Μονάχου έχει ρεκόρ 19-3-4 με 78-31 γκολ (11-1-1, 47-9 γκολ – εντός έδρας) και η Ντόρτμουντ 14-8-4 με 53-32 τέρματα (6-6-1, 26-13 γκολ – εκτός έδρας).

Τι μας δείχνουν οι αριθμοί για το ματς Μπάγερν Μονάχου – Ντόρτμουντ;

  • Στα τελευταία 7 ματς μεταξύ τους έχουν σημειωθεί 34 γκολ, σχεδόν 5 ανά ματς.
  • Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε με 4-0 στον α’ γύρο.
  • Η Μπάγερν Μονάχου είναι αήττητη στα τελευταία 11 «Der Klassiker» με 10 νίκες.

Η Μπάγερν Μονάχου, αφότου έγινε γνωστό πως ο προπονητής Τόμας Τούχελ θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, μοιάζει να έχει ανεβάσει το επίπεδο της απόδοσής της. Εδώ και πέντε σερί ματς είναι αήττητη με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το διάστημα. Επιπλέον, βρίσκεται και στην προημιτελική φάση του Champions League και οι πάντες στο κλαμπ αντιλαμβάνονται πως μπαίνουν στο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν και υπάρχει πίεση να παίξουν ακόμη καλύτερα.

Η Ντόρτμουντ πριν από τη διακοπή μέτρησε τέσσερις συνεχόμενες νίκες μεταξύ της Bundesliga και του Champions League. Πραγματοποίησε μεστές εμφανίσεις που δίνουν κουράγιο ενόψει της δύσκολης συνέχειας μιας κι εκτός της προσπάθειάς της να τερματίσει μέσα στην πρώτη τετράδα στο γερμανικό πρωτάθλημα έχει και τις αναμετρήσεις με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του ευρωπαϊκού θεσμού.

Το στοίχημα στη Bundesliga καθηλώνει αυτή τη σεζόν που μπορεί να μείνει στην ιστορία. Η Μπάγερν Μονάχου δεν είναι διατεθειμένη να παραδώσει εύκολα τα σκήπτρα της και θα κάνει τα πάντα για να φτάσει στη νίκη, ενώ η Ντόρτμουντ ολοένα και περισσότερο ωριμάζει ως ομάδα. Ο συνδυασμός του goal/goal με το Over 2,5 τέρματα δίνεται στο 1,50** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Μπάγερν Μονάχου – Ντόρτμουντ το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να επιστρέψουν στον ρυθμό που είχαν πριν από τη διακοπή. Βέβαια, αυτό δεν είναι πάντοτε εύκολο με διάφορους παίκτες να μην είναι στο μάξιμουμ έπειτα από τη συμμετοχή τους στους αγώνες των εθνικών τους ομάδων, αλλά και τη διακοπή της ρουτίνας που είχαν στο σύλλογό τους.

Γι’ αυτό και στο ντέρμπι της Μπάγερν Μονάχου με τη Ντόρτμουντ οι συνθέσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Η Μπάγερν Μονάχου δεν έχει στο μάξιμουμ τους Νόιερ (βασικός κίπερ), Κέιν (βασικός στράικερ), ενώ χτυπημένοι είναι κι οι αμυντικοί Γκερέιρο, Σαρ, Μπούι, Μπούχμαν κι ο χαφ Πάβλοβιτς. Στη Ντόρτμουντ, λείπουν ο μπακ Ρίερσον, ο χαφ Ζάμπιτσερ και ο φορ Αλέ.

Αποτελέσματα Bundesliga – 27η αγωνιστική:

  • Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ουνιόν Βερολίνου (0-0)
  • Βέρντερ Βρέμης – Βόλφσμπουργκ (0-2)
  • Γκλάντμπαχ – Φράιμπουργκ (0-3)
  • Λειψία – Μάιντς (0-0)
  • Λεβερκούζεν – Χόφενχαϊμ (2-1)
  • Μπάγερν Μονάχου – Ντόρτμουντ (0-2)
  • Άουγκσμπουργκ – Κολωνία (1-1)
  • Στουτγάρδη – Χάιντενχαϊμ (3-3)
  • Μπόχουμ – Ντάρμσταντ (2-2)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ