Μπάγερν Μονάχου-Λειψία (24/2/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Μπάγερν Μονάχου vs Λειψία σε κομβικό παιχνίδι για τη Bundesliga με πλούσιες επιλογές για στοίχημα.

Στην «Allianz Arena» η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενεί την Λειψία (24/2/2024) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Bundesliga. Η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται σε κρίση εξαιτίας των απανωτών αρνητικών αποτελεσμάτων και ο σύλλογος ανακοίνωσε την περασμένη Τετάρτη (21/2) πως στο τέλος της σεζόν θα ολοκληρωθεί η συνεργασία με τον προπονητή Τόμας Τούχελ. Όλα αυτά ενώ καλείται να παλέψει για τον τίτλο. Η Λειψία, πάλι, αναζητά ισορροπία στον αγωνιστικό χώρο αν και εσχάτως παίζει καλύτερα. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα live στο ποδόσφαιρο σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ

Στην Μπάγερν Μονάχου η ανάλυση αρχίζει με την απόφαση της διοίκησης και του προπονητή Τόμας Τούχελ να ανακοινώσουν το διαζύγιό τους στο τέλος της σεζόν. Η Μπάγερν Μονάχου προέρχεται από τρεις ήττες σε όλες τις διοργανώσεις – έχασε με 3-0 από την Λεβερκούζεν εκτός έδρας για το πρωτάθλημα Γερμανίας, ακολούθως «λύγισε» με 1-0 από την Λάτσιο στη Ρώμη για το Champions League και την περασμένη αγωνιστική της Bundesliga έχασε με 3-2 από τη Μπόχουμ.

Ο σύλλογος δεν έχει βρει τον αντικαταστάτη του Τόμας Τούχελ και πολλά ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι (Χάνζι Φλικ, Τσάμπι Αλόνσο, Ζινεντίν Ζιντάν, Ζοσέ Μουρίνιο κ.α.), αλλά έκρινε πως η ομάδα είχε ανάγκη από μια αλλαγή. Τώρα, εκτιμούν στο εσωτερικό της πως θα μπορέσει να αφοσιωθεί στην τελική αντεπίθεση για τη διεκδίκηση του τίτλου και του Champions League. Βέβαια, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το πώς πραγματικά θα αντιδράσουν οι παίκτες. Απουσιάζουν οι αμυντικοί Ουπαμεκανό, Μαζραουΐ, Σαρ κι ο επιθετικός Κομάν, μεταξύ άλλων.

ΛΕΙΨΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Στην Λειψία η ανάλυση έχει ως επίκεντρο την ανάγκη της ομάδας να δει ορισμένους παίκτες να κάνουν το βήμα προς τα μπροστά ώστε να βρεθεί σταθερότητα και οι εμφανίσεις της να συνάδουν με τα αποτελέσματά της. Διότι εσχάτως παίζει καλά, αλλά δεν παίρνει αποτελέσματα. Πάντως, ήταν πολύ θετική στη νίκη της με 2-0 επί της Γκλάντμπαχ στην τελευταία αγωνιστική της Bundeliga.

Με ρεκόρ 12-4-6 (48-28 γκολ, 4-2-4 18-18 γκολ εκτός έδρας) η Λειψία είναι αήττητη στις τρεις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της στο γερμανικό πρωτάθλημα (2-1-0) και αφενός έχει εδραιωθεί στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, ενώ αφετέρου μπήκε ξανά στο κόλπο της διεκδίκησης ενός εισιτηρίου για το επόμενο Champions League. Με αυτό ως δεδομένο, το ματς με την Μπάγερν Μονάχου είναι κομβικό για την ίδια καθώς θέλει να εκμεταλλευτεί την αναταραχή που επικρατεί στους Βαυαρούς. Εκτός οι αμυντικοί Κέλερ, Κλόστερμαν κι ο φορ Πόουλσεν.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ VS ΛΕΙΨΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Στο Μπάγερν Μονάχου vs Λειψία τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί για τη νίκη και οι αποδόσεις είναι άκρως ελκυστικές. Πιο αναλυτικά, ο άσος της Μπάγερν Μονάχου προσφέρεται στο 1,71** και το διπλό της Λειψία βρίσκεται στο 4,27** στην πλατφόρμα της Betsson. Αυτή τη σεζόν έχουν αναμετρηθεί δύο φορές. Η Λειψία νίκησε με 3-0 στον τελικό του Σούπερ Καπ Γερμανίας, ενώ στο ματς του α’ γύρου έμειναν στο 2-2. Η Λειψία μετράει τέσσερα σερί ματς αήττητη απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου.

Το στοίχημα στη Bundesliga συγκλονίζει με τις μάχες που επηρεάζουν την κούρσα του τίτλου και των ευρωπαϊκών εισιτηρίων να προσφέρουν σούπερ θέαμα και να ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες με το σκορ να ξεπερνά το φράγμα των 2,5 τερμάτων πληρώνει στο 1,45** στην πλατφόρμα της Betsson.

Αποτελέσματα Bundesliga – 23η αγωνιστική:

  • Λεβερκούζεν – Μάιντς (2-1)
  • Βέρντερ Βρέμης – Ντάρμσταντ (1-2)
  • Γκλάντμπαχ – Μπόχουμ (5-2)
  • Ουνιόν Βερολίνου – Χάιντενχαϊμ (2-2)
  • Στουτγάρδη – Κολωνία (1-1)
  • Μπάγερν Μονάχου – Λειψία (2-1)
  • Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Βόλφσμπουργκ (2-2)
  • Ντόρτμουντ – Χόφενχαϊμ (2-3)
  • Άουγκσμπουργκ – Φράιμπουργκ (2-1)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ |