Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Άουγκσμπουργκ (19/4/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Άουγκσμπουργκ σε δυνατό ματς για τη Bundesliga με σπουδαίες ευκαιρίες για στοίχημα.

Στο «Deutsche Bank Park» η Άιντραχτ Φρανκφούρτης αντιμετωπίζει την Άουγκσμπουργκ (19/04/2024) στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής της Bundesliga. Το ματς έχει τεράστια βαθμολογική σημασία με τις δύο ομάδες να χωρίζονται από τρεις πόντους και να διεκδικούν ευρωπαϊκό εισιτήριο, αν και σε περίπτωση που η Λεβερκούζεν κατακτήσει το DFB-Pokal θα ανοίξει άλλη μια θέση για την Ευρώπη κι αυτό ενδεχομένως να βοηθήσει μια από τις δύο. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε απίθανες αποδόσεις στο κουπόνι του ποδοσφαίρου και μεγάλη γκάμα αγορών.

Στο Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Άουγκσμπουργκ οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Άιντραχτ Φρανκφούρτης δίνεται στο 2,07** με το διπλό της Άουγκσμπουργκ να πληρώνει στο 3,35** στην πλατφόρμα της Betsson. Επίσης, είναι διαθέσιμη η επιλογή του Bet Builder, που ξεκλειδώνει ένα διαφορετικό τρόπο στοιχηματισμού με δυνατότητα ενίσχυσης των τιμών.

ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Για το παιχνίδι της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με την Άουγκσμπουργκ τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί για τη νίκη, ενώ οι ομάδες ως τώρα δεν έχουν μεγάλη διαφορά στην πορεία τους στο πρωτάθλημα Γερμανίας. Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε πως η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει ρεκόρ 10-12-7 με 43-39 γκολ (6-7-1, 23-13 γκολ – εντός έδρας), ενώ η Άουγκσμπουργκ στέκεται στο 10-9-10 με 47-46 γκολ (4-3-7, 21-24 γκολ – εκτός έδρας).

Τι μας δείχνει η παράδοση ενόψει του Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Άουγκσμπουργκ;

  • Στον α’ γύρο η Άουγκσμπουργκ νίκησε εντός έδρας με 2-1.
  • Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει 4 νίκες στις τελευταίες 8 αναμετρήσεις τους.
  • Η Άουγκσμπουργκ νίκησε τελευταία φορά στην έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης το 2019.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης μπαίνει στην αγωνιστική με 42 βαθμούς και βρίσκεται στην 6η θέση. Εδώ και τέσσερα σερί ματς στη Bundesliga δεν έχει νίκη (0-2-2) και προέρχεται από ήττα με 3-0 από τη Στουτγάρδη εκτός έδρας. Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε πως ποντάρει πολλά στη δύναμή της εντός έδρας όπου ουσιαστικά μοιάζει να μεταμορφώνεται. Μετράει 8 σερί ματς πρωταθλήματος αήττητη με 4 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες.

Η Άουγκσμπουργκ, από τη μεριά της, είναι 7η κι έχει 39 βαθμούς (όσους και η 8η Φράιμπουργκ). Οπότε στο εσωτερικό της αντιλαμβάνονται πως το ματς έχει ειδικό βάρος. Η Άουγκσμπουργκ παίζει σε διπλό ταμπλό. Αφενός κυνηγάει την 6η θέση, αλλά από την άλλη θέλει να τοποθετηθεί σε σημείο ώστε να επωφεληθεί σε περίπτωση που ανοίξει και η 7η θέση για την Ευρώπη, αν η Λεβερκούζεν πάρει και το Κύπελλο Γερμανίας μετά το πρωτάθλημα. Να σημειώσουμε πως βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση με 5 νίκες στις τελευταίες 7 αγωνιστικές.

Το ενδιαφέρον για το στοίχημα στη Bundesliga επικεντρώνεται στους αγώνες που θα κρίνουν την έξοδο στην Ευρώπη, αλλά και την παραμονή στην κατηγορία. Συναρπαστικοί αγώνες γεμίζουν το κουπόνι κάθε αγωνιστική και προσφέρουν πλούσιο θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις. Το Over 2,5 γκολ στην αναμέτρηση δίνεται στο 1,65** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Άουγκσμπουργκ το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να κάνουν τα πάντα για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα και να πλησιάσουν στην επίτευξη του στόχου τους. Αυτό δεν αποκλείει να αυξήσουν τον βαθμό ρίσκου που είναι διατεθειμένες να πάρουν. Όσον αφορά στις συνθέσεις, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν έχει τον αμυντικό Τούτα, ενώ δεν είναι στο μάξιμουμ οι χαφ Ρόντε, Λουνέ κι ο φορ Κάλαϊτζιτς. Η Άουγκσμπουργκ δεν έχει στο απόλυτο τους αμυντικούς Όξφορντ, Φράμπεργκερ, Γκούμνι και τους χαφ Ντορς, Ρέτσμπεκαϊ, Γένσεν.

Αποτελέσματα Bundesliga – 30ή αγωνιστική:

  • Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Άουγκσμπουργκ 3-1
  • Βόλφσμπουργκ – Μπόχουμ 1-0
  • Κολωνία – Ντάρμσταντ 0-2
  • Χάιντενχαϊμ – Λειψία 1-2
  • Χόφενχαϊμ – Γκλάντμπαχ 4-3
  • Ουνιόν Βερολίνου – Μπάγερν Μονάχου 1-5
  • Βέρντερ Βρέμης – Στουτγάρδη 2-1
  • Ντόρτμουντ – Λεβερκούζεν 1-1
  • Φράιμπουργκ – Μάιντς 1-1

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ