Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Βέρντερ Βρέμης (5/4/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Βέρντερ Βρέμης για τη Bundesliga με κορυφαίες επιλογές για στοίχημα.

Στο «Deutsche Bank Park» η Άιντραχτ Φρανκφούρτης δοκιμάζεται κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης (05/04/2024) στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Bundesliga. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της προκειμένου να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτήριου, την στιγμή που η Βέρντερ Βρέμης είναι ασφαλής μακριά από τη φωτιά του υποβιβασμού. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε κορυφαίες επιλογές για live στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε πληθώρα αγορών με πλούσιες αποδόσεις.

Στην αναμέτρηση Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Βέρντερ Βρέμης οι αποδόσεις παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο άσος της Άιντραχτ Φρανκφούρτης πληρώνει στο 1,78** με το διπλό της Βέρντερ Βρέμης να φτάνει στο 4,25** στην πλατφόρμα της Betsson. Επίσης, προσφέρεται και η δυνατότητα χρήσης του Bet Builder, που ξεκλειδώνει έναν συναρπαστικό τρόπο στοιχηματισμού.

ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Το ματς Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Βέρντερ Βρέμης έχει σαφή κατεύθυνση στα προγνωστικά, με τα στατιστικά συμβάλλουν σε αυτό. Όμως, δεν μπορεί να παραλειφθεί από οποιαδήποτε ανάλυση πως η Άιντραχτ Φρανκφούρτης μοιάζει να έχει το μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει ρεκόρ 10-11-6 με 42-35 γκολ (6-6-1, 22-12 γκολ – εντός έδρας) και η Βέρντερ Βρέμης 8-6-13 με 35-43 γκολ (3-3-7, 14-21 γκολ – εκτός έδρας).

Τι μας δείχνει η πρόσφατη παράδοση ανάμεσα σε Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Βέρντερ Βρέμης;

  • Στον α’ γύρο οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2 στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης.
  • Στα τελευταία 9 παιχνίδια τους η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχασε μονάχα μια φορά (4-4-1).
  • Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι αήττητη στα 4 τελευταία παιχνίδια τους στην έδρα της (2-2-0).

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης πάει στο ματς αναζητώντας αντίδραση. Προέρχεται από δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη. Ηττήθηκε με 3-1 από τη Ντόρτμουντ εκτός έδρας κι έπειτα έμεινε στο 0-0 με την Ουνιόν Βερολίνου εντός έδρας. Σε γενικές γραμμές, πάντως, εδώ και παραπάνω από ένα μήνα παίζει καλύτερα από ότι προηγουμένως (2-1-1) κι αυτό γεμίζει με αισιοδοξία το προπονητικό τιμ και τους παίκτες ενόψει της τελικής ευθείας της Bundesliga.

Η Βέρντερ Βρέμης μπαίνει στην 28η αγωνιστική στο +10 από τη 16η θέση που οδηγεί στο μπαράζ παραμονής / υποβιβασμού. Επίσης είναι στο -11 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης που είναι και η τελευταία ομάδα – αυτή την στιγμή – που παίρνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αξίζει να σημειώσουμε πως από τα τέλη Φεβρουαρίου μέχρι και σήμερα δεν παίζει καλά. Μετράει πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη και στις τέσσερις τελευταίες έχασε.

Το στοίχημα στη Bundesliga προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις καθώς υπάρχει μεγάλη γκάμα επιλογών που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης παρουσιάζεται ως το φαβορί για να πάρει τη νίκη και το ενδεχόμενο άσος ημίχρονο – άσος τελικό δίνεται στο 2,85** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Βέρντερ Βρέμης το στοίχημα διαφέρει για τις δύο ομάδες. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει ανάγκη τη νίκη προκειμένου να πλησιάσει στην επίτευξη του στόχου της, ενώ η Βέρντερ Βρέμης ψάχνει τρόπο να παίξει καλύτερα. Όσον αφορά στις ενδεκάδες, ο κόουτς της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Ντίνο Τοπμέλερ, δεν έχει στο μάξιμουμ τον αμυντικό Μπούτα, τους χαφ Ρόντε, Λουνέ, Λάρσον και τον φορ Κάλαϊτζιτς. Από την άλλη ο κόουτς της Βέρντερ Βρέμης, Όλε Βέρνερ, δεν έχει τον αμυντικό Γιούνγκ, ενώ δεν είναι στο απόλυτο ο αμυντικός Σταρκ και οι επιθετικοί Κοβνάτσκι, Εντζίνμα.

Αποτελέσματα Bundesliga – 28η αγωνιστική:

  • Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Βέρντερ Βρέμης (1-1)
  • Κολωνία – Μπόχουμ (2-1)
  • Μάιντς – Ντάρμσταντ (4-0)
  • Ουνιόν Βερολίνου – Λεβερκούζεν (0-1)
  • Φράιμπουργκ – Λειψία (1-4)
  • Χάιντενχαϊμ – Μπάγερν Μονάχου (3-2)
  • Ντόρτμουντ – Στουτγάρδη (0-1)
  • Χόφενχαϊμ – Άουγκσμπουργκ (3-1)
  • Βόλφσμπουργκ – Γκλάντμπαχ (1-3)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ