Φράιμπουργκ-Μπάγερν Μονάχου (1/3/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Φράιμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου για τη Bundesliga με συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα.

Στο «Europa-Park Stadion» η Φράιμπουργκ αναμετριέται με τη Μπάγερν Μονάχου (1/3/2024) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Bundesliga. Είναι κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες που «καίγονται» για τη νίκη σε μια δύσκολη συγκυρία για εκείνες, ενώ στο μυαλό τους έχουν και τους ευρωπαϊκούς αγώνες τους που ακολουθούν. Η Φράιμπουργκ δίνει μάχη για να παίξει στην Ευρώπη και την επόμενη σεζόν, ενώ η Μπάγερν Μονάχου επιδιώκει να πλησιάσει την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν πλούσιες αποδόσεις στο κουπόνι του ποδοσφαίρου κι επιλογές για στοίχημα σε μεγάλη γκάμα αγορών.

Φράιμπουργκ και Μπάγερν Μονάχου δεν έχουν πολλά καλά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα και αναζητούν τον καλό τους εαυτό. Στον πρώτο γύρο, η Μπάγερν Μονάχου επιβλήθηκε με 3-0 και πήρε την 8η νίκη της στις δέκα πιο πρόσφατες συναντήσεις της με την Φράιμπουργκ. Όσον αφορά στις τιμές, αυτές διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Φράιμπουργκ προσφέρεται στο 6,32** και το διπλό της Μπάγερν Μονάχου τοποθετείται στο 1,45** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Φράιμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου τα προγνωστικά έχουν φαβορί για την κατάκτηση των τριών βαθμών. Η ποιότητα και η παράδοση δίνουν το θεωρητικό πάνω χέρι στην Μπάγερν Μονάχου που αυτή τη σεζόν στο πρωτάθλημα Γερμανίας έχει ρεκόρ 17-2-4 με 63-26 γκολ (7-1-3, 24-18 εκτός έδρας). Η Φράιμπουργκ, από τη μεριά της, έχει 8-5-10 με 30-42 γκολ (5-4-2, 20-17 εντός έδρας).

Η Φράιμπουργκ πηγαίνει στο ματς έχοντας μονάχα μια νίκη στα τελευταία επτά επίσημα παιχνίδια της κι αυτή ήταν στην παράταση με 3-2 επί της Λανς για το Europa League. Αποκλειστικά στη Bundesliga δε νικά εδώ και πέντε αγωνιστικές, έχοντας ηττηθεί τέσσερις φορές σε αυτό το διάστημα. Γι’ αυτό και παρουσιάζει πτώση στην κατάταξη. Με τα περιθώρια να στενεύουν αντιλαμβάνεται πως χρειάζεται να βελτιωθεί και να εκμεταλλευτεί την έδρα της προκειμένου να κάνει βήμα προς την επίτευξη του στόχου της.

Η Μπάγερν Μονάχου μετά την ανακοίνωση πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει ο προπονητής Τόμας Τούχελ επικράτησε με 2-1 της Λειψίας εντός έδρας για 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γερμανίας. Δεν έπαιξε καλά και το νικητήριο γκολ σημειώθηκε στις καθυστερήσεις. Εκείνη ήταν η πρώτη της επιτυχία σε τέσσερα ματς σε όλες τις διοργανώσεις και μπήκε τέλος στο αρνητικό σερί των τριών ηττών. Ωστόσο, υπάρχει ανησυχία για το αν οι αλλαγές στην αθλητική διεύθυνση και η αναζήτηση προπονητή θα αποπροσανατολίσουν την ομάδα στην προσπάθειά της να βρει τον καλό της εαυτό.

Το στοίχημα στην Bundesliga κόβει την ανάσα με τις μάχες για τον τίτλο και την έξοδο στην Ευρώπη να προσφέρουν πλούσιο θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις. Η Φράιμπουργκ και η Μπάγερν Μονάχου έχουν μεγάλη ανάγκη τη νίκη κι αυτό ίσως να τις ωθήσει στην ανάληψη ρίσκων, με το Over 2,5 γκολ δίνεται στο 1,52** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Φράιμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου το στοίχημα για τους γηπεδούχους είναι να βελτιωθούν πρωτίστως αμυντικά, ενώ οι Βαυαροί έχουν ως άμεσο στόχο να ελέγξουν καλύτερα τον ρυθμό του αγώνα απ’ ότι κάνουν προσφάτως. Η Φράιμπουργκ δεν θα έχει τους αμυντικούς Σμιντ, Ρόζενφελντερ, Λιένχαρτ και τον μέσο Κιέρε. Η Μπάγερν Μονάχου, από την άλλη, δεν υπολογίζει στους αμυντικούς ντε Λιχτ, Μαζραουΐ, Μπούι, Σαρ και στον επιθετικό Κομάν, μεταξύ άλλων.

Αποτελέσματα Bundesliga – 24η αγωνιστική:

  • Φράιμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου (2-2)
  • Μάιντς – Γκλάντμπαχ (1-1)
  • Μπόχουμ – Λειψία (1-4)
  • Ντάρμσταντ – Άουγκσμπουργκ (0-6)
  • Ουνιόν Βερολίνου – Ντόρτμουντ (0-2)
  • Χάιντενχαϊμ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης (1-2)
  • Βόλφσμπουργκ – Στουτγάρδη (2-3)
  • Κολωνία – Λεβερκούζεν (0-2)
  • Χόφενχαϊμ – Βέρντερ Βρέμης (2-1)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ |